Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail

KK Partner - ny afdeling i Kolding kommune

KK Partner er nu også i Kolding
KK Partner
Hos KK Partner findes der kun løsninger, så da der er stor efterspørgsel, i Trekantsområdet, på KK Partners serviceydelser, var løsningen at starte endnu en afdeling op i Kolding.  
”Som en del af vores vision og strategi om at kunne servicere vores kunder hurtigt og effektivt, samt være lokalt forankrede samarbejdspartnerne, startede vi per 1. august 2019 afdelingen i Kolding", siger Lars Wagner, der er medindehaver af KK Partner sammen med Esben Kjær.  
 
Da Lars Wagner i 2018 blev medindehaver af KK Partner, var det for at de sammen kunne videreudvikle KK Partner, til også at indeholde den el specialisering, som Lars har. Virksomheden KK Partner A/S i Brørup, har nu åbnet endnu en afdeling i Kolding og virksomhedens forretningsområde er udvidet, til at indeholde alt lige fra elinstallationer, automation og IT, til kunder i hele Trekantområdet.  
Hvor mange virksomheder koncentrerer sig om niche produkter, ønsker KK Partner at levere fuld service på alle installationer til virksomheder og nye byggerier. For at være i stand til dette, ligger Esben og Lars stor vægt på at have den rigtige sammensætning af medarbejdere, med den bredeste sammensætning af kompetenceområder. 
 
"Når der ansættes nye medarbejdere, vælger vi at anvende en personlighedsprofil, for det personlige er sværere at lære, hvor kompetencerne kan tillæres hen af vejen", siger Esben Kjær. 
KK Partner
 Læs mere om KK Partner her.

MorgenVitaminer: Tips og trick til projektledelse

De fleste har oplevet at en arbejdsopgave er blevet forsinket, at økonomien er overskredet, eller at kommunikationen med samarbejdspartnere er kikset.
 
Sådanne ærgerlige oplevelser kan modvirkes med god projektledelse.
 
Til denne måneds MorgenVitaminer bruger vi vi to timer på at dele tips og trick til projektledelse.
 
Det forventes af deltagerne, at de har lyst at dele nogle af deres gode og dårlige erfaringer, og Ulrik Kragh fra UdviklingVejen deler også ud af sine erfaringer.
MorgenVitaminer sidste fredag i hver måned
MorgenVitaminer:
Tid: Fredag d. 27. september kl. 8.00 - 10.00
Sted: Hos UdviklnigVejen, Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding
 
Der er morgenmad fra 8.00
 
Tilmelding her.

Mød Erhvervshus Sydjyllands forretningsudvikler Rikke Boel, hos UdviklingVejen

Erhvervshus Sydjylland Rikke Boel

Rikke Boel er bindeled mellem Erhvervshus Sydjylland og UdviklingVejen

Det nye erhvervsfremmesystem har bragt ændringer med sig, en af dem er at Rikke Boel er blevet ansat i Erhvervshsus Sydjylland. Rikke skal varetage erhvervshus indsatsen i Vejen Kommune, i samarbejde med UdviklingVejen og virksomhederne i kommunen.
 
For at starte et godt samarbejde, vil Rikke sidde i UdviklingVejens lokaler hveranden mandag. 
 
Rikke er oprindelig uddannet eksportingeniør, men har alle dage følt sig tiltrukket af det strategiske og markedsføringsmæssige.
 
"Alt, hvad der har med forretningsudvikling at gøre, har altid haft min interesse", siger hun og tilføjer med et smil:

"Og på en eller anden måde er det altid lykkedes med mig at blive viklet ind i det strategiske arbejde, uanset hvor jeg har været".

Hendes cv tæller blandt andet jobs i virksomheder som Vestas, Siemens og Danfoss. Sidstnævnte indebar et længerevarende ophold i Tyskland.
"Opholdet i Tyskland skærpede min interesse for den internationale side af markedsføringsarbejdet", siger Rikke Boel Olesen, der også har arbejdet som selvstændig konsulent og som marketingchef i en mellemstor produktionsvirksomhed.
 
For Rikke Boel Olesen er strategi og markedsføring to sider af samme sag, og hun lægger i den sammenhæng ikke skjul på, – Det handler om at få skåret ind til benet og finde frem til det, der rent faktisk virker, siger hun.
 
Det er her, påpeger Rikke Boel Olesen, at Erhvervshus Sydjylland kommer ind i billedet, fordi der i huset er adgang til specialister som kan sparre med virksomhederne i de processer, der omhandler forretningsudvikling. Et arbejdsområde, som Rikke Boel Olesen personligt betragter som et privilegium. 
 
Har du brug for nogle af Rikkes kompetencer, kan du træffe hende her og mail: rol@ehsyd.dk
Læs mere om Erhvervshus Sydjylland

PH Datacenter er månedens virksomhed

Læs mere om PH Datacenter på hjemmesiden

For rigtig mange er IT noget som er svært, både at håndtere og at forstå.

Den problematik har PH Datacenter oplevet mange gange, og derfor er deres kerneområde at få ”IT” ned på et niveau, hvor brugeren kan være med. Med fokus på at IT skal være et brugbart hjælpemiddel i hverdagen, handler det om at gøre processerne så brugervenlige og enkle som muligt – og at tale i et sprog, der er til at forstå. 

PH Datacenter bor i Jels og har eksisteret siden 2004. PH står for Poul Hansen, som er indehaver, og som står for den daglige drift.
 
Poul Hansen har i dag et bredt samarbejde med flere konsulenter og enkeltmandsfirmaer. Det betyder, at PH Datacenter har kapacitet til at hjælpe til både store og små virksomheder i hele Danmark med hjælp til IT, hurtig supportrådgivning og teknisk assistance.
 
HP Datacenter rådgiver omkring Office 365 og Business Central (C5 og NAV) og Microsoft Dynamic 365 CRM løsninger, der kan bindes sammen.
Læs mere om PH Datacenter og hvilke tilbud de har på deres hjemmeside

Bliv klogere på Office 365 og Dynamic Business Central – gratis seminar

Invitation til gratis seminar
Hvor du kan få mere viden om Microsoft Dynamic 365 Business Central (C5 og NAV) og Office 365.  Få en enestående chance for at få 2,5 time i selskab med eksperterne.
 
Du får her en enestående chance for at møde bl.a. en ekspert fra Microsoft og få nyeste viden omkring både Office 365, Dynamic 365 Business Central (C5 og NAV) samt nyheder inden for GDPR i forhold til økonomi.

Den 23. oktober 2019 kl. 13.00 - 15.30

Mindshaker
Udvikling Vejen
Sdr. Tingvej 10
6630 Rødding

Tilmeld på telefon 7070 7498 eller salg@phdatacenter.dk eller via www.phdatacenter.dk.
Læs mere om PH Datacenter og hvilke tilbud de har på deres hjemmeside

Kender du studerende der mangler et studiejob?

Læs mere om at være ambassadør for UdviklingVejen

UdviklingVejen bygger bro mellem erhvervsliv i Vejen Kommune og studerende på videregående uddannelser.

Kender du et ungt menneske der kunne tænke sig at bygge bro mellem Vejen kommune og sine medstuderende, via et job som ambassadør.
 
At være ambassadør består bl.a. i at møde de studerende på en række uddannelsesmesser som afholdes på skolerne. 
 
Ambassadørerne arbejder på de videregående uddannelser, i Esbjerg, Sønderborg, Århus, Odense, Horsens og Kolding. De studerende der allerede er ambassadører, arbejder løbende med at skabe interesse for virksomhederne i Vejen kommune.
 
UdviklingVejen mangler aktuelt 2 studerende, der kunne tænke sig et studiejob i vores ambassadør korps. Måske kender du én eller flere som kan have interesse i at tjene en løn for at fungere som ambassadør.
Som ambassadør opnår man et stærkt kendskab til dels interessante virksomheder i Vejen Kommune og dels til relevante beslutningstagere i disse virksomheder.
 
Det er en forudsætning for at komme i betragtning, at man har et godt kendskab til virksomheder i Vejen Kommune. Dette kan eksempelvis være fordi man har taget sin ungdomsuddannelse på en uddannelsesinstitution i Vejen Kommune, eller har stået i lære i en af vores spændende virksomheder.

Del gerne budskabet omkring denne spændende mulighed.

Hvis du ønsker yderligere information, eller kan pege på en potentiel ambassadør, er du velkommen til at kontakte Ulrik Uhrskov på mail uu@udviklingvejen.dk
Læs mere om at blive ambassadør her.
Læs mere om UdviklingVejen

Få penge til rådgivning indenfor digital omstilling

Det er muligt at få op til 100.000 kr. i tilskud til rådgivningsforløb

Erhvervsstyrelsen har igennem regeringens strategi for Danmarks digitale vækst stiftet programmet SMV:Digital, der har til formål at fremme digitaliseringen blandt små og mellemstore virksomheder.
 
Programmet løber i perioden 2018-2021 og er fordelt således, at der ydes 100.000 kr. til potentielafklaring og 100.000 kr. til implementering. Midlerne kan kun bruges til rådgivning og ikke indkøb af hardware/software. Læs mere om de virksomheder som er godkendt Projekter SMV digital har f

På Erhvervsstyrelsens webside har du mulighed for at læse mere om de forskellige rådgivere der er godkendt til projektet her.
Kontakt en af projektets rådgivere.
Erhvervshus Sydjylland Rikke Boel her.
UdvilkingVejens erhvervskonsulent Jakob Lorentzen, for hjælp til ansøgning her.
SMV digital
Den 16. september åbnede SMV digtial op for modtagelse af ansøgninger. Puljerne bliver tildelt efter først-til-mølle-princippet, og der er stadig ledige pladser.

Så der er ingen tid at spilde, udfyld kontaktformularen og kom forrest i køen.
 

Mangler din virksomhed sparring?

UdviklingVejens erhvervskonsulent Klaus Arnegaard arbejder med Vejen kommunes erhvervsliv, hvor han tilbyder sparring med virksomheder, med speciale i produktionsvirksomheder, salgsnetværk og salgsBoost. 
 
Har din Virksomhed brug for et boost, så kontakt erhvervskonsulent 
Klaus Arnegaard på ka@udviklingvejen.dk
Klaus Arnegaard erhvervs konsulent ved UdviklingVejen
Læs mere om UdviklingVejen her

Start i professionelle rammer

Læs mere om erhvervslokaler i UdviklingsParken i Rødding

Infomøde om energirenovering og alternativer til oliefyr

Energihåndværker - vil du møde nye kunder?

Den 6. november fra kl. 17.00 holder Vejen Kommune et informationsmøde i for borgere om alternativer til oliefyr, energibesparelser og fælleskøb af varmepumper.
 
Stedet er Kultursalen i Rødding Centret.

Borgerne tilbydes også muligheden for at møde lokale håndværkere.

Ønsker du at deltage på mødet med en lille stand og snakke med interesserede kunder, så tilmeld dig her.

For spørgsmål til dagen, kontakt Claus Marcussen på tlf 7996 6159 eller mail cm@vejen.dk.
Info møde om energirenovering og alternativer til oliefyr

I Vejen Kommune er der et utal af gåruter

 
Vil du have inspiration til spændende gåruter i Vejen Kommune, så søg på VisitVejen appen.
Læs mere på VisitVejens hjemmeside

Digitalisering skaber vindere

Er titlen på den konference, som Business Region Esbjerg og projekt "Fremtidens Arbejdskraft" er værter for, på ECH Park den 1. oktober 2019.
 
Det er ikke uden grund, at dette emne bliver taget op, da digitalisering har vist sig at øge produktivitet og konkurrenceevne.

Der er ingen tvivl om, at virksomheder, der investerer i tide, får afgørende konkurrencemæssige fordele ved at bruge computere, netværk og sensorer til at udveksle data på kryds og tværs af forsyningskæden, til produkterne er på markedet. 
Skal din virksomhed igennem digitalisering, høste gevinster som lavere produktionspris, højere kvalitet, hurtigere levering og kundetilpassede løsninger, så læs mere her.
Digitalisering skaber vindere
Sydvestjysk Netværksdag 2. oktober 2019

Mød nye kunder fra Esbjerg og Varde

Sydvestjysk Netværksdag har udviklet sig til et traditionsrigt arrangement hvor UdviklingVejens medlemmer har mulighed for at møde nye kunder og samarbejdspartnere fra Esbjerg og Varde området.

Arrangementet afholdes i loungen hos EfB på Blue Water Arena i Esbjerg, d. 2. oktober kl. 8.00 – 13.00.
 
Se en lille film, om Sydvestjysk Netværksdag 2018 her.
 
Du har mulighed for at deltage i morgenmad og foredrag, eller du kan tage den fulde pakke med en ”ministand”, hvor du får mulighed for at sætte en roll up ved dit eget cafébord, så du kan præsentere dine ydelser/produkter.
TIlmelding og pris:
Deltagelse med foredrag og forplejning kr. 275 pr person
Deltagelse med foredrag, forplejning og et café bord kr. 375 kr. pr. person.
 
Der er sidste tilmelding til at få et cafébord d. 20. september.
 
 
Arrangementet afvikles i samarbejde imellem Relationsfabrikken, Business Esbjerg, ProVarde, EfB og UdviklingVejen

Kommende arrangementer

Succes med udenlandske medarbejdere i fødevareindustrien
Mange forskellige kulturer - én fælles arbejdskultur
torsdag 19. september kl. 8.30-12.30
Tilmelding senest 13 september
Udbud - Få viden og hjælp af UdbudsPanelet
Torsdag den 26. september kl. 15.00 - 17.00
Altid ved tidsbestilling.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag den 26 sep kl. 15.00 - 17.00
Altid ved tidsbestilling
MorgenVitaminer: Tips og trick til projektledelse
MorgenVitaminer: Tips og trick til projektledelse
Fredag 27 sep kl. 8.00 - 10.00
Morgenmad fra kl. 7.45
Læs mere og tilmeld dig her
Inspiration til mersalg
Eksport til Tyskland - inspiration til mersalg
Tirsdag 1 oktober kl. 17.00 - 19.00
Tilmelding senest 27. september
Læs mere om Digitalisering skaber vindere - arrangementet her

Konference i oktober: Digitalisering skaber vindere

Den 1. oktober kl. 8.30 - 13.30 på konferencehotel ECH Park
Tilmelding senest d. 24. september
Tilmelding
Sydvestjysk Netværksdag
Onsdag 2. oktober kl. 7.30-12.00 
Tilmelding senest 20 september
Digitaliseringsmesse 19
Digitaliseringsmesse for Dansk erhvervsliv
Fredag 4 oktober kl. 10.00 - 15.00 i Odense Congress Center
Det er gratis for virksomhedsledere at deltage
 
Matchmaking Engeneering Event på SDU i Sønderborg
Matchmaking Engeneering Event
Tirsdag 8 oktober kl. 15.00 - 17.00 på SDU Sønderborg
Tilmelding senest 24. september 
Informationsmøde for Iværksættere
Informationsmøde for Iværksættere
Tirsdag den 19. november kl. 19.00 - 21.30
hos UdviklingVejen i Rødding.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, så se mere her..
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: uk@udvikingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, så se mere her..
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, så se mere her..
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her..
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, så er du altid velkommen til at skrive til os på: info@udviklingvejen.dk.
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her..
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejen´s nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen, samt modtagere af nyhedsbrevet.
 
UdviklingVejen, logo
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet