Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
Esig Transport - foto udlånt af JV
Foto: JV

Brørup-gazelle: Esig Transport digitaliserer

30 nye medarbejdere
 
Brørup-gazellevirksomheden Esig Transport har for andet år i træk og i alt fem gange vækstet nok til at opfylde Børsens krav til en gazellevirksomhed.

Det seneste år er gået så stærkt, at vi har været nødt til at trække i bremsen, for at kunne følge med. Vi har vækstet meget på vores største kunder i 2018. Vi har fået flere ture ind, er gået fra 35 til 50 biler og fra 65 til 95 medarbejdere”, siger Viggo Esig, indehaver af Esig Transport, og fortsætter:

Det er vigtigt for mig, at vi kan følge med denne rivende udvikling. Derfor har jeg valgt at sige fra i forhold til en række nye kunder. Hvis jeg havde sagt ja til alle forespørgsler, kunne vi måske have været det dobbelte antal medarbejdere og biler”.

Nu har Esig Transport fokus på at få det interne i virksomheden til at følge med udviklingen: ”Vi er i fuld gang med en større intern omstilling i form af digitalisering af forretningsgange, optimering af lagerfaciliteter, som vi også regner med at lave om til lagerhotel i det kommende år, og ikke mindst at pleje vores medarbejdere, som er vores vigtigste ressource. Det er nødvendigt, hvis vi fortsat skal kunne vokse, som vi har gjort.”
Esig Transport startede virksomheden i 2007. Se mere om Esig Transport her..
Velkommen til Nytårskur 2019

GODT NYTÅR! 

I overmorgen fredag den 4. januar kl. 14.00 - 16.00 mødes det lokale erhvervsliv, når UdviklingVejen holder nytårskur i Vejen Idrætscenter.
 
Over 250 har allerede tilmeldt sig og vi glæder os til at ser jer alle! Er du ikke tilmeldt, kan du gøre det her..
 
Ulrik Kragh
UdviklingVejen
Foto udlånt af Solar

Solar i Vejen centrum for ny el-installatøruddannelse

Solar Skolen i Vejen bliver fra efteråret 2019 centrum for den nye installatøruddannelse på deltid. Det giver eleverne mulighed for at passe et arbejde ved siden af studiet – til fordel for både elev og mester.  Det er Solar Skolen i Vejen, som i samarbejde med IBA i Kolding står bag den 3-årige uddannelse. Installationsvirksomhederne får dermed mulighed for at videreuddanne deres medarbejdere uden at skulle give afkald på arbejdskraften.
 
"Installationsbranchen har brug for medarbejdere med et højt teknisk og merkantilt kompetenceniveau. Derfor er det vigtigt at lave en uddannelse, hvor medarbejderne kan dygtiggøre sig uden at skulle sige farvel til jobbet i to år", siger Senior Vice President hos Solar, Carsten Antonisen og påpeger, at denne uddannelse både er en fordel for medarbejder og mester.
 
"Når der er mangel på arbejdskraft, og man dagligt mødes af en travl dagligdag, så kan det være svært at opfylde medarbejderes ønske om at videreuddanne sig, da de ikke kan undværes i den daglige drift. Men nu bliver det muligt at få endnu dygtigere medarbejdere og på samme tid fastholde dem, der drømmer om efteruddannelse".
 
Hvert modul afholdes over 10 uddannelsesdage fordelt på 9 uger, hvilket giver plads til, at eleverne stadig kan passe deres arbejde. På den måde bliver SU heller ikke en hindring for uddannelsesdrømmen, da eleverne kan få løn undervejs i forløbet. Se mere om uddannelsen her..
Business Lunch

Business Lunch: Mød potentielle medarbejdere

Torsdag den 28. marts kl. 8.30 - 12.00 kan du møde potentielle fremtidige medarbejdere til Business Lunch på SDU Kolding. Her får du mulighed for at møde studerende fra SDU, IBA & Designskolen til en uformel snak omkring muligt samarbejde.
 
Det er gratis at deltage.  Det eneste, der kræves er, at du har minimum ét opslag med i form af enten studiejob, projektsamarbejde og/eller praktikophold. Der er et begrænset antal pladser, så sørg for tilmelding i god tid.
 
UdviklingVejen deltager også på Business Lunch, så har du ikke mulighed for at deltage, så send dit opslag til Ulrik Uhrskov på uu@udviklingvejen.dk, så tager vi det med for dig. Se mere her..
Nytårskur 2019

Kommende arrangementer

Nytårskur 2019
Nytårskur 2019
Fredag den 4. januar kl. 14.00 - 16.00 i Vejen Idrætscenter
 
Infomøde om gravetilladelser
Tirsdag den 15. januar kl. 9.00 - 11.00 på områdekontoret i Holsted
UdbudsPanelet: Læs mere og tilmeld dig her
Udbud - Få viden og hjælp af UdbudsPanelet
Torsdag den 17. januar fra 15.00 - 17.00 ved tidsbestilling.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag den 17. januar kl. 15.00 - 17.00 ved tidsbestilling
LEAN for håndværks- og industrivirksomheder
LEAN for håndværks- og Industrivirksomheder
Tirsdag den 29. januar kl. 8.00 - 15.30 hos UdviklingVejen
Informationsmøde for iværksættere
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag den 29. januar kl. 19.00 - 21.30 hos UdviklingVejen
Nytårskur 2019

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, så se mere her..
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: jk@udviklingvejen.dk.
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, så se mere her..
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, så se mere her..
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her..
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, så er du altid velkommen til at skrive til os på: info@udviklingvejen.dk.
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her..
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejen´s nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen, samt modtagere af nyhedsbrevet.
 
UdviklingVejen, logo
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet