Se dette nyhedsbrev i en browser
Billede udlånt af NDI
NDI logo
René Kristensen, CEO, NDI
Billede udlånt af NDI

Nordisk Dæk Import toptrimmer organisationen

Nordisk Dæk Import (NDI) i Brørup er i gang med en omfattende optimering af virksomheden. Siden 2012 er der arbejdet målrettet med effektivisering af organisationen, gældsreducering, trimning i mange funktions områder og omplaceringer i organisationen. Således er indkøbs- og økonomifunktioner fra Finland og Sverige trukket hjem til hovedkontoret i Brørup, for at samle kompetencerne et sted og optimere flowet.

NDI har desuden foretaget en investering på godt 45 millioner kroner til udviklingen af et nyt IT system. Virksomheden er i fuld gang med implementeringen, Sverige er i drift og alle andre afdelinger forventes kørende senest ved årsskiftet.

"Det har været nogle hårde år. Medarbejderne er blevet involveret fra begyndelsen, for at sikre, at deres kendskab til flowet og deres ønsker bliver en del af det nye system", siger René Kristensen, CEO hos NDI. "I år har vi afsat 5 millioner kroner alene til implementeringsfasen. Det er vigtigt, at alle er rigtigt med fra starten."

Det tegner til, at investeringen betaler sig fremadrettet. NDI har en pæn fremgang på bundlinjen ved halvårsregnskabet for 2015/2016. Det nye IT system, vil give besparelser på mere end 10 millioner kroner årligt.

Alle overordnende beslutninger og aktiviteter styres fra koncernens hovedkvarter i Brørup. NDI koncernen er en international virksomhed der årligt omsætter for 2 mia. kroner og har 868 medarbejdere i koncernen. NDI har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. Se mere om NDI her..

Gazelle: Conexio ser fremad med ny salgsindsats

Conexio ApS i Holsted er en af de seks virksomheder i Vejen Kommune, der blev kåret som gazelle-virksomhed af Børsen i november 2015. Conexio laver specialudviklede softwareløsninger til forskellige platforme; f.eks. Web, Cloud, Windows og Mobile til alle brancher.
 
Conexio har de sidste fire år fordoblet antallet af medarbejdere fra tre til seks. "Vi har været så privilegerede, at mange af vores kunder er kommet til os, på baggrund af referencer fra andre virksomheder. Det har klart været medvirkende til den succes, vi har oplevet. Vi vil have tilfredse kunder, og det får vi ved at levere værdiskabende software, som løser den enkelte kundes specifikke behov” siger Torben Munkholm, projekt- og salgskoordinator hos Conexio.
 
Indtil for nylig var de ansatte hos Conexio alene programmører og softwareudviklere. Men for tre måneder siden ansatte virksomheden en salgs- og marketingmedarbejder, som nu skal øge kendskabet til Conexio. "Vi hviler ikke på laurbærrene på grund af succesen. Vi forventer, at vores nye salgsindsats vi give os endnu flere opgaver, som vi ikke tidligere har haft ressourcerne til at hente hjem.", siger Torben Munkholm, projekt- og salgskoordinator hos Conexio.
 
Kunderne er at finde i hele Danmark. Conexio blev startet i 2003 af indehaver Ove Ovesen. Se mere om Conexio her..
Torben Munkholm, projekt- og salgskoordinator hos COnexio
Conexio logo
Billede udlånt af Conexio
Billede udlånt af Conexio
Design Classiques domicil Ved Søen i Jels
Design Classique logo
Tonny Wollesen, indehaver af Design Classique
Billede udlånt af Design Classique

Nyt medlem i UdviklingVejen: Design Classique

I denne uge kan vi byde velkommen til Design Classique i Jels som medlem af UdviklingVejen.
 
Design Classique er webbutik, forretning & værksted for nye og brugte arkitekttegnede møbler. Desuden sælger virksomheden nye og brugte lamper & interiør i god kvalitet. Produkterne er primært med dansk producerede varer. Møbler tages også i bytte eller kommission. 
 
Design Classique har et tæt samarbejde med branchens absolut bedste håndværkere indenfor bl.a. polstring, håndflet, snedkerarbejder, lakering m.fl., som de benytter, når de brugte møbler skal renoveres.
 
Desuden har virksomheden udviklet konceptet Møbelbus. "Design Classique tilbyder hjemmebesøg med henblik på restaurerings opgaver, som en service til kunden. Vi tager ud og vurderer møblerne, giver en pris på restaurering og kan samtidig tage møblerne med retur. Møbler afhentes og leveres over hele landet", siger indehaver Tonny Wollesen.

Tonny Wollesen har drevet virksomheden siden 2004. I 2013 flyttede Design Classique fra Haderslev til store flotte lokaler Ved Søen i Jels. Virksomheden har to ansatte. Se mere om Design Classique her..

Big Data - tænk stort, start småt

De fleste  virksomheder har allerede en mængde data om enten produktion, kunder, hjemmesidetrafik eller data fra sociale medier. Men hvordan kommer man i gang med at anvende data? Og hvilke data er relvante for din virksomhed?
 
Torsdag den 28. januar kl. 9.00 - 15.30 kan du få en introduktion til de mange muligheder og få inspiration til, hvordan du med fordel kan bruge data til at skabe værdi på tværs af datakæden. 
 
Dagen foregår i Hedensted. Se mere og tilmeld dig her.. Hvis du ønsker samkørsel med UdviklingVejen, så kontakt Klaus Arnegaard på ka@udviklingvejen.dk eller tlf. 22 45 15 31.
Big Data - tænk stort, start småt
Nu kan du søge LAG-midler igen

Nu kan du søge LAG-midler igen

Har du et spændende projekt, som kan bidrage til at skabe vækst for erhverv og turisme eller gode rammer i landdistrikterne?
 
LAG Vejen-Billund har sidste frist for at modtage ansøgninger den 18. januar. Ønsker du en forvurdering af dit projekt, så fremsend gerne en beskrivelse inden endelig ansøgning til lagvejenbillund@gmail.com
 
Du er også velkommen til at kontakte Merethe Juul Thysen på tlf. 20285668, hvis du har spørgsmål. Se mere om LAG Vejen-Billund her..

Ugens annonce: SUS Design - Din grafiske partner

SUS Design - Din grafiske partner

Kommende arrangementer

Erhvervsvagten
Torsdag den 14. januar kl. 15-17 i Vcube, Ådalen 7C, Vejen
Se mere og book tid her..
Iværksætterkursus - Uddannelseshjulet
Starter tirsdag den 19. januar på Campus Vejle
Se mere her..
LederForum: Tiltræk og fasthold de rigtige medarbejdere
Torsdag den 28. januar kl. 8.00 - 10.30 hos UdviklingVejen
Se mere her..
Big Data: Tænk stort - start småt
Torsdag den 28. januar kl 9.00 - 15.30 i Hedensted
Se mere her..
Kaffemøde med netværk
Fredag den 29. januar kl. 8.00 - 10.00 hos UdviklingVejen
Se mere her..
GREENET: Få inspiration til miljøledelse
Onsdag den 3. februar kl. 13.30 - 13.50
Se mere her..
Hvordan vil en hacker angribe din virksomhed?
Tirsdag den 9. februar kl. 8.00 til 9.30 hos UdviklingVejen
Se mere her..
Opdatering af fødevareregler
Tirsdag den 9. februar Kl. 9-15 i Billum
Se mere her..
Bliv leverandør til det offentlige
Torsdag den 3. marts kl. 14.30 - 17.30 hos Solar Danmark A/S
Se mere her..
UDBUDSSKOLEN - Sådan finder og byder du på udbud!
Torsdag den 7. april kl. 8.00 - 15.30 hos UdviklingVejen
Se mere her..
UdviklingVejen, logo
Vil du også være medlem af UdviklingVejen, så se mere her..
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, så se mulighederne her..
 
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, så se mere her..
 
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her..
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid velkommen til at skrive til os på: info@udviklingvejen.dk.
 
Ønsker du at afmelde nyhedsmailen, så klik her..
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet