Se dette nyhedsbrev i en browser
De Forenede Dampvaskerier, logo
Afdelingschef Kurt Larsen, De Forenede Dampvaskerier
Billede af det nye sorteringsanlæg

De Forenede Dampvaskerier investerer i produktionen

Hos De Forenede Dampvaskerier i Vejen har de specialiseret sig i at levere skræddersyede løsninger med vask, vedligeholdelse og levering af arbejdstøj til en lang række virksomheder, herunder hjemmeplejen samt hotel- og restaurationsbranchen. Fabrikken på Vestergade i Vejen er i dag et topmoderne fullservice-vaskeri. "Vi sælger først og fremmest logistik. Det er et stort puslespil, der skal gå op, når vi skal sikre rent arbejdstøj hver eneste dag til medarbejdere i virksomheder landet over", fortæller afdelingschef Kurt Larsen. Virksomheden har investeret i en fuldautomatisering af fabriksanlægget, og sorteringen af arbejdstøjet sker nu via mikrochips syet ind i tøjet. Det holder styr på præcist hvilke stykker arbejdstøj i hvilke størrelser, der skal leveres til hver enkelt medarbejder. Sidste sommer blev fabrikken udvidet med en ekstra etage for at effektivisere produktionsgangene. "Vi må og skal udvikle vores processer konstant for at være konkurrencedygtige", fortæller afdelingschef Kurt Larsen . De Forenede Dampvaskerier er en familievirksomhed med 12 vaskerier i Danmark, hvor hver afdeling arbejder med forskellige specialiseringer. Der er ca. 80 ansatte på fabrikken i Vejen. Læs mere her..

Ny erhvervskonsulent i UdviklingVejen

UdviklingVejens nye erhvervskonsulent, Klaus Arnegaard, står nu klar til at servicere vores mange medlemsvirksomheder i Vejen Kommune. Klaus Arnegaard (f. 1971) kommer direkte fra en stilling som Account Manager i Proces Industri gruppen hos Lemvigh Müller, hvor han har haft hovedansvaret for større kunder. Klaus er oprindeligt uddannet ingeniør ved Ingeniørhøjskolen i Odense. Han har gennem sin karriere tidligere været ansat hos Gram Equipment A/S og Attec Danmark A/S. Klaus bor i Vejen med sin kone og 3 børn. Ønsker du en snak med eller et besøg af Klaus Arnegaard, så kontakt ham direkte på ka@udviklingvejen.dk eller på mobil 22 45 15 31. 
Klaus Arnegaard
UdviklingVejen
Eksport til Storbritannien
Eksport til Storbritannien

Hello Vejen! This is LONDON CALLING!

Det britiske marked er fortsat Danmarks tredje største eksportmarked, og populariteten af skandinaviske produkter i Storbritannien er større end nogensinde før. Det britiske marked forventer i 2014 at opnå den højeste vækstrate i syv år, hvilket åbner yderligere eksportmuligheder for danske virksomheder. Derfor inviterer UdviklingVejen, Eksportrådet og Væksthus Syddanmark til eksportseminar onsdag den 20. marts 2014 kl. 13.00-16.30. Kom og hør, hvordan du får begyndt på eksport til Storbritannien. Mødet afholdes hos Lindab Profil A/S i Jels, hvor direktør Mette Brøndum vil fortælle om deres erfaringer med eksport til UK. Se programmet for eksportseminaret og tilmeld dig her.. 

Nyt medlem i UdviklingVejen: Touch-Repair

UdviklingVejen byder i denne uge velkommen til virksomheden Touch-Repair som nyt medlem. Touch-Repair reparerer iPods, iPads, iPhones og Samsung telefoner. Indehaver Kenneth Nikolaisen startede virksomheden i april sidste år, og han har haft travlt: "Vi har fået flere store erhvervskunder og der er også mange private, der benytter vores service. Vi er specialister i alle reparationer og laver dag til dag levering, da vi er lagerførende. Vi giver alle kunder 6 måneders garanti på den udførte reparation" siger Kenneth Nikolaisen. Virksomheden ligger på Dalgårdsvej i Vejen. Læs mere om Touch-Repair her..
Touch-Repair, logo
Indehaver af Touch-Repair, Kenneth Nicolaisen
Få inspiration til at blive en first mover
Få inspiration til at blive en first mover

Få inspiration til at blive en first mover

Syddansk Universitet i Kolding lancerer nu en række gratis morgenmøder for ledere i den private og offentlige sektor. På mødet d. 14. marts kl. 8.00-9.15 fortæller professor Jan S. Arlbjørn fra SDU og Peer Jespersen fra Easy Food om danske virksomheders udflytning og hjemtagning af produktion. Formålet med møderne er at bidrage til øget værdiskabelse hos lokale virksomheder og institutioner ved hjælp af den nyeste forskning. Morgenmøderne bliver afholdt i samarbejde med erhvervskontorerne i Vejen, Middelfart, Billund, Kolding, Vejle og Hedensted. Læs mere om møderne og tilmeld dig her.. Vil du køre med? UdviklingVejen tilbyder fælles transport fra Vejen til universitetet i Kolding med afgang fra Vejen Idrætscenter kl. 7.30. Kontakt Janne Kruse vedr. samkørsel på tlf. 25 34 75 07.

Kommende arrangementer

Erhvervsvagten
Torsdag den 6. marts kl. 15-17, Nørregade 1, Vejen
Book gerne tid på tlf. 73 84 85 00 eller se mere her..

Informationsmøde om Femern Bælt-projektet
Onsdag den 12. marts i Odense
Se mere her..

Bliv inspireret til at blive en first mover:
Danske virksomheders hjemtagning og udflytning af produktion
Fredag den 14. marts kl. 8.00-9.15 hos SDU, Kolding
Se mere her..

Informationsmøde for iværksættere
Onsdag den 19. marts kl. 19.00-21.30 hos Buch & Baruah, Vejen
Se mere og tilmeld dig her..

LONDON CALLING - EKSPORT TIL STORBRITANNIEN
Onsdag den 20. marts kl. 13.00-16.30 hos Lindab Profil A/S
Se mere her..

Generalforsamling i UdviklingVejen
Onsdag den 26. marts kl. 15-17 i Vejen Idrætscenter
Se mere og tilmeld dig her..
Vil du være medlem af UdviklingVejen, så se mere og meld dig ind her..

Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid velkommen til at skrive til os på: info@udviklingvejen.dk.

Ønsker du at afmelde nyhedsmailen, så klik her.. 
Årets Iværksætterkommune
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet