Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
Ud af 16 indstillede virksomheder er 3 virksomheder nu udvalgt som de nominerede virksomheder til UdviklingVejens Erhvervspris 2024. Grafik UdviklingVejen.

3 stærke virksomheder i spil til Erhvervsprisen

UdviklingVejens forretningsudvalg har udvalgt de tre nominerede virksomheder til UdviklingVejens Erhvervspris 2024.

Vi har i år ændret konceptet for UdviklingVejens Erhvervspris.
 
Dette betyder, at de 3 nominerede virksomheder selv kommer på scenen til Årsmødet 6. marts på Askov Højskole, og pitcher hvorfor netop de skal vinde Erhvervsprisen. 

Det vil være deltagerne på Årsmødet, som ved afstemning på selve aftenen kårer årets vinder af Erhvervsprisen.
TIDSPUNKT FOR ÅRSMØDET
Onsdag 6. marts 2024
kl. 16:00 til 20:00
 
DU KAN STADIG NÅ DET
Vil du have en stemme, og har du ikke tilmeldt dig Årsmødet endnu, kan du tilmelde dig her.
 
LÆS MERE
Læs mere om de tre nominerede virksomheder til Erhvervsprisen i de følgende artikler.
B&W er nomineret til UdviklingVejens Erhvervspris 2024. Fotokilde: B&W.

B&W nomineret til Erhvervsprisen

Holsted-virksomheden B&W er en af de tre nominerede virksomheder til UdviklingVejens Erhvervspris 2024.

B&W Renewable Service A/S arbejder med eftermarkedsservice til den grønne energiproduktion, hovedsageligt på affaldsenergianlæg og biomassekraftværker. Virksomhedens kunder er primært beliggende i Skandinavien og UK.

"Vi ser os selv som markedsleder i Danmark og arbejder ud fra en sund, simpel og stærk forretningsmodel", siger Niels Christiansen.

Igennem one-stop-shop servicetilbud har B&W opbygget erfaringen og den tekniske viden, der kræves af deres kunder. Virksomheden har et bredt udvalg af serviceydelser, der hjælper kundernes anlæg med at fungere produktivt og effektivt både til kort- og langsigtet anlægsdrift.

"Vores serviceportefølje omfatter både planlagte vedligeholdelsesaktiviteter som f.eks. svejsning af trykdele og mekanisk reparationsarbejde på f.eks. forbrændingsriste samt uplanlagte vedligeholdelsesopgaver, hvor vi har en 24/7 beredskabsindsats", uddyber Niels Christiansen.
Derudover tilbyder B&W Renewable Service forbedrings- opgraderingsstudier samt projektering og levering af opgraderingsprojekter, hvor de også leverer idriftsættelsestjenester, operatøruddannelse og anlægsbemanding på driftssiden.
 
B&W Renewable Service stræber efter at skabe en lønsom vækst med et klart fokus på de nuværende geografiske områder, international ekspansion og udvidelse af virksomhedens servicetilbud. Samtidigt ønsker B&W Renewable Service at være en fantastisk arbejdsplads med høj arbejdsglæde og trivsel blandt deres ansatte.
 
"Vi er på 6 år vokset fra 0 til nu at være knap 200 ansatte og har fordoblet vores omsætning flere gange, mens vi har skabt et positivt og meget tilfredsstillende resultat", slutter Niels Christiansen.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om B&W Renewable Service A/S her.
Stenderup A/S er nomineret til UdviklingVejens Erhvervspris 2024. Fotokilde: Stenderup.

Stenderup nomineret til Erhvervsprisen

Rødding-virksomheden Stenderup er en af de tre nominerede virksomheder til UdviklingVejens Erhvervspris 2024.

Stenderup A/S blev grundlagt i 1936 af smed Hans Jensen. Virksomheden har de seneste år gennemført et generationsskifte og er i dag drevet af tredje og fjerde generation Jensen.

Stenderup A/S har haft en stærk økonomisk udvikling gennem årene.
 
Stenderup A/S har udviklet sig fra at tilbyde ekspertise indenfor landbrug og entreprenørområdet til, at de i dag også importerer en bred vifte af kvalitetsprodukter inden for fuldfoderblandere, læssemaskiner og strømaskiner.
 
I vores entreprenørafdeling har vi i 20 år varetaget import af de amerikansk producerede minilæssere fra Gehl, der med et bredt varesortiment kan afhjælpe de fleste byggeopgaver. Herudover har vi et bredt udvalg af minigravere”, fortæller direktør Troels Stausholm Jensen.
Stenderup A/S har en høj eksportandel, og har over 30 ansatte fordelt på salg, service og administration og dækker hele Danmark og Norge med egne sælgere og montører. Herudover kommer et forhandlernetværk.
 
Vi arbejder hele tiden på at specialisere os og opnå større viden inden for vores to fagområder. Landbrug med særlig fokus på fodringsteknik til kvægbrug samt entreprenørområdet, hvor minilæssere og minigravere er vores speciale”, siger Troels Stausholm Jensen.

Med en stram produktlinje sikrer virksomheden, at deres kunder får det bedste og skarpeste udvalg. ”Vores mission er at sikre vores kunder det bedste udvalg af kvalitetsprodukter og den mest kompetente service og vejledning", slutter Troels Stausholm Jensen.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om Stenderup A/S her.
RoboTool er nomineret til UdviklingVejens Erhvervspris 2024. Fotokilde: RoboTool.

RoboTool nomineret til Erhvervsprisen

Vejen-virksomheden RoboTool er en af de tre nominerede virksomheder til UdviklingVejens Erhvervspris 2024.

RoboTool ligger ved motorvejsafkørsel 68. De beskæftiger sig med automation, udvikling og salg af robotteknologi til produktionsvirksomheder. RoboTool råder over teknologisk ekspertise på højt niveau, som sammen med mange års erfaring gør dem i stand til at løse selv de sværeste opgaver.

RoboTool laver skræddersyede løsninger, som øger produktiviteten hos deres kunder. Projektteamet består af projektledere, mekaniske konstruktører, el-teknikere, programmører, smede og elektrikere.
 
Projektteamet på 25 mand har gennem træning og erfaring gjort sig i stand til at løse de aktuelle opgaver og er det sikre valg for mange store kunder som Danfoss, Novo, Chr. Hansen, Moveero, Danish Crown.
I 2019 købte RoboTool Kirchheiner i Tønder og øgede mandskabet med 20 medarbejdere mere fik også Hydro og Hartmann koncernerne med i porteføljen. I Tønder omsættes for ca. 20 mio. kr.
 
"I 2022 besluttede vi at vækste afdelingen i Vejen pga. mange forespørgsler. Fra en omsætning i 2022 på 28 mio. ender vi på 45 mio. kr. i 2024. Væksten sker igennem indtag af flere ordre, vækst af organisation med 7 mand og udbygning med 1.200 m2", siger Leif Thomsen.

"I 2023 lander vi det bedste resultat nogensinde, som er genereret sammen med vækst.
For at have løsninger til fremtiden, har RoboTool for egne midler dideløbende udviklet en biobank til brug på de nye sygehuse", slutter Leif Thomsen, direktør ved RoboTool A/S.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om RoboTool A/S her.
Morten Bødskov gav de mange deltagere et indblik i den aktuelle, danske erhvervspolitik, og hvad der politisk er i fokus lige nu for at styrke de danske virksomheders konkurrenceevne. Fotokilde: UdviklingVejen.

Der blev stillet skarpt på erhvervspolitik

Erhvervsminister Morten Bødskov gav i mandags et indblik i den aktuelle, danske erhvervspolitik, da han var på rundtur i Vejen Kommune.

Medlem af Folketinget Kris Skriver, der er Socialdemokratiets repræsentant fra Vejen-kredsen, havde inviteret erhvervsminister Morten Bødskov på rundtur i Vejen Kommune.

Sammen med borgmester i Vejen Kommune, Frank Schmidt-Hansen, kommunaldirektør i Vejen Kommune, Ole Slot og direktør ved UdviklingVejen, Pernille Puck og folketingsmedlem for Venstre i Vejen-kredsen Anni Matthiesen startede dagen med at besøge virksomheden NATURLI’, hvor direktør Henrik Lund tog erhvervs-teamet med rundt i produktionen. Her deltog folketingsmedlem for Venstre Erling Bonnesen ligeledes. Næste stop var hos KK Partner A/S, hvor Esben Kjær og Lars Wagner gjorde teamet klogere på el-ladestandere og infrastruktur.

UdviklingVejen havde efterfølgende inviteret medlemsvirksomheder og samarbejdspartnere med til et eksklusivt arrangement med Morten Bødskov, som blev afholdt hos NDI Group A/S i Brørup.
 
Erhvervsministeren startede sit oplæg med ordene ”Der er ingen tvivl om, at de seneste to år har skabt en mere usikker forsyningskæde og baggrundstæppet for produktionsvirksomhederne er langt mere usikkert”.

Dansk erhvervsliv er langt fremme i forhold til grøn omstilling, og det er en klar konkurrencefordel, som vi skal bibeholde med f.eks. nye regulativer, som Danmark skal være firstmover på”, sagde Morten Bødskov.

Herudover fortalte Morten Bødskov, at regeringen arbejder for, at EU i højere grad skal hjælpe med at smidiggøre adgangen af leverancer til virksomhederne på den kortest mulige tid.

Der er mangel på arbejdskraft. ”Vi har derfor fra politisk side stort fokus på, at der fra folkeskolerne og videre til erhvervsuddannelserne løftes historisk set i de kommende år. Den arbejdskraft som I som virksomheder får ud, skal være mere klar til at træde ind på jeres arbejdsplads. Herudover kigges der fra regeringens side på, om der kan gøres noget i forhold til at sikre den udenlandske arbejdskraft ude i virksomhederne”, sagde Morten Bødskov.
Morten Bødskovs rundtur i Vejen Kommune startede med et besøg hos virksomheden NATURLI’, hvor direktør Henrik Lund tog erhvervs-teamet med rundt i produktionen. Fotokilde: UdviklingVejen.
Erhvervsministeren besøgte også virksomheden KK Partner A/S, hvor ejerne Esben Kjær og Lars Wagner gjorde teamet klogere på El-ladestandere og infrastrukturen. Fotokilde: Maja Mohr, Erhvervsministeriet.

Life science reformerer ældre sektoren med digitalisering og kunstig intelligens, til f.eks. at forbedre plejen. Morten Bødskov gjorde det tydeligt, at her er et enormt potentiale for erhvervsdrivende for at træde ind i den udvikling.
 
Turismen i Danmark er en styrkeposition, og også her er Danmark blevet en magnet. Vi mangler ikke turister, men vi mangler investeringer til turismen. Der er fuldt power på turismen på trods af et usikkert baggrundstæppe.

Kris Skriver slutter af med at sige:
Jeg vil gerne takke ministeren for at kigge forbi samt takke virksomhederne for at åbne dørene. Det betyder meget for mig at binde mit lokalområde sammen med Christiansborg, og set i det lys har det været en god dag. Ministeren fik en klar fornemmelse af, hvilke udfordringer der er, men også hvilke udviklingsmuligheder og potentialer, der er for erhvervslivet i Vejen Kommune”.
 
UDVIKLINGVEJENS TAK
UdviklingVejen vil gerne sige tusind tak til NATURLI’ og KK Partner, fordi I åbnede jeres virksomheder for os. Og på samme måde tak til NDI Group A/S og tak for godt værtskab på dagen. NDI tilbød efter erhvervsministerens oplæg de mange deltagende en rundvisning, hvor nogle af NDIs 90.000 kvadratmeter indendørs produktions- og lagerhal kunne opleves. 
6. marts afholder UdviklingVejen generalforsamling på Askov Højskole, hvor der skal være valg til UdviklingVejens repræsentantskab. Fotokilde: UdviklingVejen.

Valg til UdviklingVejens repræsentantskab

UdviklingVejen vælger medlemmer til repræsentantskabet på generalforsamlingen der afholdes 6. marts 2024.

Vi har oplevet meget stor interesse for at stille op til UdviklingVejens repræsentantskab, så det er et stærkt felt, der er på valg ved generalforsamlingen på Askov Højskole 6, marts 2024. 
 
Vi vil gerne sige stort tak til alle de nyopstillede kandidater, til kandidaterne der genopstiller og tak til alle jer, der har været en del af UdviklingVejens repræsentantskab.
Repræsentantskabet består af 40 repræsentanter, hvoraf 36 bliver valgt blandt UdviklingVejens medlemmer. Man vælges til UdviklingVejens repræsentantskab for to år ad gangen, og halvdelen er på valg hvert andet år. Fire repræsentanter er udpeget af Vejen Kommune.
 
LISTEN OVER DE OPSTILLEDE
Find listen over de opstillede kandidater til repræsentantskabet her.

Tak til årsmødepartnere 2024

Tak til Martinsen Rådgivning & Revision, Penta Advokater og Sydjysk Sparekasse, der er årsmødepartnere i 2024.

Årsmødepartnere er med til at finansiere årsmødet, og får samtidig eksponering i forbindelse med markedsføring før, under og efter årsmødet.
 
UdviklingVejen vil gerne sige stort tak, fordi I støtter os.
Få viden om de nye regler omkring digital bogføring og digital opbevaring af bilag, som træder i kraft 1. juli 2024. Fotokilde: Colourbox.

Bogføring, tidsregistrering og whistleblower

Få greb om de nye administrative regler omkring digital bogføring og digital opbevaring af bilag, som træder i kraft for de første virksomheder 1. juli 2024.

Sammen med Penta Advokater og Revisionsfirmaet Martinsen, har UdviklingVejen fornøjelsen af at tilbyde en introduktion til disse nye regler.
 
Hvordan berører de nye regler din virksomhed? Hvornår og hvordan skal du agere?
 
INDHOLD
Få viden om den nye bogføringslov, tidsregistrering og whistleblowerordning.

Få viden om forskellige nye regelsæt:

For virksomheder med pligt til at indsende årsrapport efter årsregnskabsloven, og som benytter et digitalt standardbogføringssystem, vil kravet om digital bogføring være gældende for det regnskabsår, der begynder 1. juli 2024 eller senere.
1. juli 2024 bliver det lovpligtigt for danske arbejdsgivere at give deres medarbejdere mulighed for at registrere deres arbejdstid.

Virksomheder med mere end 50 ansatte skal sikre, at det er nemt og sikkert for medarbejdere at indberette evt. lovovertrædelser via en whistleblower ordning.
 
TIDSPUNKT
Torsdag 21. marts 2024
kl. 09:00 til 10:30 
 
STED
Penta Advokater Vejen
Torvegade 16
6600 Vejen
 
TILMELDING
Du kan tilmelde dig her.

Til dig og din virksomhed

Iværksætterdanmark: Sådan kommer du i gang med at bruge influencers i din markedsføring.

Marie Vagn-Hansen, Startvækst Århus, Erhvervshus Midtjylland & Iværksætterdanmark præsenterer: Sådan kommer du i gang med at bruge influencers i din markedsføring.

Er du nysgerrig på, hvordan du kan inddrage influencers i dit marketingmix? Med den rigtige tilgang til influencer-marketing kan du optimere din konverteringsgrad, forbedre dit content og blåstemple dit brand.

INDHOLD
Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, der ønsker at styrke deres branding og markedsføring ved brug af influencer-marketing.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme gratis at deltage. 
  
TIDSPUNKT 
Onsdag 6. marts 2024
kl. 09:30 og det foregår online.

LÆS MERE
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Erhvervshus Sydjylland: MOMENTUM 24 - årets grønne energikonference i Sydjylland.

GESEK afholder årets konference for ledere, beslutningstagere og andre interesserede i den grønne omstilling i Sydjylland.

INDHOLD
På konferencen stilles skarpt på de aktuelle udfordringer for omstilling til grøn energi - globalt, nationalt og lokalt - og bliver klogere på fremtidens konstellationer for grønt samarbejde.

Arrangementet indeholder gode netværksmuligheder undervejs, og vi slutter af med en let anretning.

TIDSPUNKT
Tirsdag 23. april 2024
kl. 12:30 til 17:00

STED
Haderslev Rådhus
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

LÆS MERE
Du kan læse mere her.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen en fredag i måneden i UdviklingsParken.
 
INDHOLD
Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er du mere end velkommen til at deltage. Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
 
Fredag 22. marts 2024
Kl. 09:00 til 09:30
   
TILMELDING
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten, hvor lokale virksomheder og iværksættere kan få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune eller medlem af UdviklingVejen.
 
TIDSPUNKT
Hver anden torsdag mellem 15:00 - 17:00 når du har booket en tid på forhånd.

LÆS MERE
Du kan læse mere og se hvordan du tilmelder dig her.

Kommende arrangementer

UdviklingVejens Generalforsamling & Årsmøde 2024
Onsdag d. 6. marts 2024 kl. 16:00 til 20:00
Tilmelding er nødvendig
 
Udbudspanelet - Få hjælp til lokale tilbud
Torsdag d. 7. marts 2024 kl. 15:00 til 17:00
Tilmelding er nødvendig
 
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag d. 7. marts 2024 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig
 
Bogføringslov, tidsregistrering og whistleblower
Torsdag 21. marts 2024 kl. 9:00 til 10:30 
Tilmelding er nødvendig.
Online: Boost dit salg gennem forhandlere
Torsdag 21. marts 2024 kl. 15:00 til 15:45 
Tilmelding er nødvendig.
Fredagsnetværk for enkeltmandsvirksomheder
Fredag 22. marts 2024 kl. 9:00 til 9:30
Tilmelding er nødvendig.
Gratis kursus: Styrk forretningen med strategisk HR
Torsdag 11. april 2024 kl. 10:00 til 14:00 
Tilmelding er nødvendig
 
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag 28. maj 2024 kl. 17:00 til 19:30
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet