Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
Jens Martin Andersen og Jacob Rosenkrands, Alflow. Fotokilde: Alflow.

Alflows grundlægger giver stafetten videre

Jens Martin Andersen, der i 1998 grundlagde Alflow, har valgt at trække sig tilbage og overdrage CEO-posten til salgsdirektør, Jacob Rosenkrands.

Et nyt kapitel begynder nu for Jens Martin Andersen, der vil hellige sig bestyrelsesarbejde. Den tidligere salgsdirektør, Jacob Rosenkrands, har derfor overtaget roret, samtidig bliver den tidligere tekniske direktør, Søren Andersen, Alflows nye COO og skal i tæt makkerskab med Jacob lede virksomheden videre på den fortsatte vækstrejse.

Både Jacob og Søren har været i Alflow i mange år og – indtil Alflow blev en del af den svenske koncern Indutrade i oktober 2021 – også medejere sammen med CEO Jens Martin Andersen. De har derfor begge indgående kendskab til virksomheden på både operationelt og strategisk niveau, hvilket sikrer en bibeholdelse af virksomhedens værdier og kultur.

Med overtagelsen af stafetten sigter Jacob Rosenkrands mod at integrere friske perspektiver samtidig med, at han ønsker at opretholde de kerneværdier og principper, der har defineret Alflows succes gennem årene. Her har kvalitet, engagement og høj faglighed spillet en stor rolle.
 
Jacob Rosenkrands, den nye CEO, udtaler: ”Jeg er beæret og begejstret for at føre Alflow ind i dette nye kapitel. Vi vil bygge videre på det fundament, Jens Martin Andersen har lagt, og sikre, at Alflow fortsat er en førende leverandør inden for branchen".
Alflow ser overgangen som begyndelsen på et nyt kapitel, der de seneste par år har været på en ekstraordinær vækstrejse, hvor medarbejderantallet næsten er fordoblet i løbet af få år. Denne flotte vækst førte også til, at Alflow sidste år modtog en Børsen Gazelle.
 
Alflows rejse er præget af en stærk holdånd, hvor viljen til at støtte hinanden er fundamentet for deres succes. 
 
Til trods for – og måske også afledt af den ekstraordinære vækst virksomheden har været igennem, er der et fortsat stort fokus på alle medarbejdernes trivsel. Gennemsnittet af medarbejdertilfredsheden over de seneste 5 år ligger på 8,14 ud af 10 point. Dette tal afspejler ikke blot den høje arbejdsglæde, men også det tætte sammenhold og det positive arbejdsmiljø, som Alflow er kendt for.
 
Den uformelle omgangstone kombineret med en sund dosis humor skaber en unik og social kultur, hvor teamwork er i fokus. Vi tror på vigtigheden af at stå sammen som et team og løfte opgaverne i flok – ingen opgaver er for store eller små til at tackle sammen”, siger Jacob Rosenkrands.
 
"Vi ser frem mod de kommende år, hvor vi forventer fortsat vækst, hvilket medfører et behov for at styrke vores team yderligere, og vi søger derfor løbende nye talenter”, slutter Jacob Rosenkrands.
 
MERE OM ALFLOW
Læs mere om Alflow her.
Allan Staal og Jørgen Hanson, Restaurant Alfa & Lounge i Vejen er nye UdviklingVejen-medlemmer. Fotokilde: JV.

ALFA Restaurant & Lounge er nyt medlem

Vi byder velkommen til ALFA Restaurant & Lounge som nye UdviklingVejen-medlem.

Jørgen Hanson beskriver ALFA Restaurant & Lounge som en kulinarisk perle uden sammenligning i de historiske bygninger midt i Vejen by. Her fejres de korte øjeblikke, hvor vores gæster får muligheden for at standse op og blot suger nuet til os – værdsætter stunden, stedet, selskabet og smagen. Her møder gæsterne autentisk kvalitet, enkelhed og skønhed.  
 
ALFA Restaurant & Lounge tilbyder sine gæster en bred vifte af muligheder herunder en restaurant, lounge, events, festlokaler og mødelokaler.  
 
Vi bryder med den traditionelle fine dining-kultur. Hos os møder du ingen formel atmosfære, men i stedet en ærlig og direkte tilgang. Vi prioriterer dyb smag frem for finurlig præsentation. Vores madkultur er uformel, inspireret af både det nære og det fjerne, og altid tilpasset årstiden”, siger Jørgen Hanson.  
 
Ud over at skabe smagsmæssige oplevelser, ønsker Alfa – Restaurant & Lounge også at skabe gode fælles oplevelser, der binder folk sammen.  
 
Derfor afholder vi løbende forskellige arrangementer inden for den festlige, musikalske, underholdende og kulinariske genre. F.eks. afholder vi 23. februar 2024 Kokketræf, hvor vi tilbyder en kulinarisk oplevelse med 6 retter inkl. vinmenu”, fortæller Jørgen Hanson.  
Vores selskabslokaler er både hyggelige og stilfulde, og så kan de huse selskaber for alt mellem 10 til 150 mennesker. Så uanset om man skal holde den helt store bryllupsfest, konfirmation eller firmafesten eller et mere intimt arrangement, så har vi flotte lokaler, der passer til dit arrangement”, uddyber Jørgen Hanson, og fortsætter med hvor fantastisk, det har været at opleve den store opbakning til de mange julefrokoster og events henover de sidste måneder i 2023.  
 
"Med vores medlemskab i UdviklingVejen ønsker vi bl.a. at udbrede kendskabet til vores restaurant i Vejen og omegn. Vi har lokalerne og faciliteterne til, at I kan afholde både små og store møder, foredrag eller personaleevents hos os. Vi er imødekommende og flexible, så kontakt os endelig, hvis i ønsker at se vores lokaler til netop jeres næste møde eller event. Vi ser ikke begrænsninger, vi ser muligheder. Ellers kig forbi til en frokost", slutter Jørgen Hanson.
 
MERE OM
Du kan læse meget mere om Alfa Restaurant & Lounge her.
 
Ejerforholdene hos Alfa Restaurant & Lounge er, at Jørgen Hanson ejer 25 %, Gitte Hanson 25 % og Allan Staal ejer 50 %. Alfa Restaurant & Lounge har 35 ansatte medarbejdere – 7 fast- og 28 timeansatte.
UdviklingVejen ønsker at tilpasse vores tilbud til virksomhedernes aktuelle behov. Vi håber, du vil hjælpe os ved at besvare vores undersøgelse nedenfor. Fotokilde: UdviklingVejen.

Hvad er din virksomheds ESG-behov?

På fredag lukker vi spørgeskemaundersøgelsen. Hjælp UdviklingVejen med at tilpasse vores fremtidige tilbud til din virksomheds aktuelle ESG-behov.

Danske virksomheder oplever et stigende pres fra interessenter omkring, hvordan virksomhederne forholder sig til og arbejder med ESG.
 
Begrebet ESG er omfattende, og har mange berøringspunkter for virksomhederne.

Hos UdviklingVejen ønsker vi at tilpasse vores tilbud til virksomhedernes aktuelle behov. Spørgsmålene i undersøgelsen handler om, hvor langt din virksomhed er i arbejdet med ESG. Vi vil ved besvarelsen af spørgeskemaet bede dig tænke på ESG som en betegnelse for din virksomheds indsats på klimaindsats og miljøbelastning (E), social bæredygtighed (S) samt ledelsesmæssige forhold (G).

LINK TIL UNDERSØGELSEN
Du kan besvare spørgeskema-undersøgelsen HER.
UdviklingVejen undersøger, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed videre i arbejet med ESG. Fotokilde: Colourbox.

TAK FOR HJÆLPEN
På forhånd mange tak for hjælpen.

Vi håber, at du har tid og lyst til at besvare spørgeskemaundersøgelsen, så vi får et billede af virksomhedernes behov for hjælp fra os i forbindelse med arbejdet med ESG.
 
Bemærk at vi lukker for undersøgelsen på fredag 19. januar, så hvis du vil hjælpe os med at tilpasse vores kommende tilnud, så er det inden på fredag, du skal besvare undersøgelsen.
IBA havde sat et stærkt team af undervisere på den første og afsluttede uddannelse til Bæredygtighedskoordinator. Det første hold nyuddannede ledige er blevet undervist af Harald Karlsen i Klimaregnskab og Carina Lysgaard Hedemark i ESG-Afrapportering. Fotokilde: Job7.

Uddan dine egne ressourcer

Har din virksomhed brug for hjælp til at løse opgaven med ESG-rapportering og klimaregnskab? Så uddan din egen Bæredygtigheds-koordinator.

Job7 gentager succesen med opkvalificeringsprojektet Bæredygtighedskoordinator. Målgruppen er ledige akademikere eller fagfaglige, der brænder for den grønne omstilling. De ledige opnår kompetencer til at assi¬stere virksomheder med at få udarbejdet ESG-rapportering og klimaregnskab.

BÆREDYGTIGHEDSKOORDINATOR
Grib derfor chancen for at komme i gang nu! Tilmeld dig som casevirksomhed og få kvalificeret hjælp til at starte op på din grønne omstilling.

Hele forløbet varer 10 uger, der veksler mellem praktik og teoretisk undervisning. Den ledige er i praktik hos jer i sammenlagt 4 uger. I får derfor god mulighed for at lære hinanden godt at kende, og den ledige får arbejdet sig gradvist frem til et produkt, som der kan arbejdes videre på efterfølgende.
 
Det er formålet med faget, at den ledige tilegner sig viden, færdigheder og kompetencer til at kortlægge og arbejde med virksomhedens ESG-rapportering. 
 
Efter endt uddannelse kan de hjælpe din virksomhed med at forstå de ESG-temaer, som påvirker din forretning nu og i fremtiden.
Mette Hegner Schmidt, Jobcenter Vejen. Fotokilde: Jobcenter Vejen. 

INDHOLD I UDDANNELSEN
• Centrale principper, begreber og modeller i relation til ESG-rapportering.
• Lovgivning, krav og standarder for ESG-rapportering.
• Analyseværktøjer til kortlægning og arbejdet med virksomheders ESG.
 
KONTAKT
Har du spørgsmål om hvordan du kan uddanne din egen bæredygtighedskoordinator, er du velkommen til at kontakte Jobcenter Vejen:

Mette Hegner Schmidt,
Tlf.: 6116 7507 
Konsulentvirksomheden POULSEN i Holsted har 1. januar 2024 udvidet ejerkredsen, da Joachim Boldsen er trådt ind som partner. Samtidig viser POULSEN med en ny treårig strategiplan vilje og finansiel styrke til vækst. Fotokilde: POULSEN.

Klar til vækst med Boldsen som partner

Hos POULSEN er Joachim Boldsen trådt ind som partner samtidig med ny strategiplan med styrke til vækst er trådt i kraft.

Konsulentvirksomheden POULSEN i Holsted har været gennem en markant udvikling siden etableringen i 2005.
 
"Det er med stor glæde og stolthed, jeg nu har fået en partner ind, der kan se potentialet i POULSEN, og som ønsker at videreudvikle og drive virksomheden sammen med mig. Vi skal ikke være de største, men vi skal være de bedste, og vi tror på, at sammenhæng sikrer succes", siger grundlægger Leif Poulsen.
 
"Med udgangspunkt i POULSENs stærke brand ønsker vi at tage virksomheden til næste niveau gennem udvikling af virksomhedens tre forretningsben: Rekruttering, virksomhedsformidling og Management Consulting. Vi har klare vækstambitioner", siger Joachim Boldsen, partner/direktør, Virksomhedsformidling & International rekruttering.

POULSEN har løbende fået tilført nye kompetencer og styrket sin konkurrenceevne – blandt andet er ESG og øget fokus på diversitet og social ansvarlighed vigtige elementer i den nye vækststrategi. Ligeledes kommer virksomhedsformidling til at spille en stigende rolle. Her fungerer POULSEN som den neutrale og professionelle formidler i forbindelse med køb og salg af virksomheder.
"Et stort antal ejerledede virksomheder står foran ejerskifte i de kommende år. Her tager POULSEN hånd om processen og følger handlen til dørs. Vi har en emnebank med potentielle købere, og et netværk af advokater, revisorer og banker, som vi samarbejder med. Vi sikrer god dialog og skaber rammerne om en god handel for både sælger og køber", pointerer Joachim Boldsen, partner/direktør, Virksomhedsformidling & International rekruttering.

Og inden det måtte komme til et eventuelt salg af den enkelte virksomhed, har POULSEN alle muligheder for at hjælpe med forretningsudvikling undervejs. 
 
"Vi synes, vi har en komplet forretning, da vi med rekruttering, virksomhedsformidling og Management Consulting dækker den enkelte virksomheds behov bredt. Enhver virksomhed har jo sin egen livscyklus, og med tillægsydelser som outplacement, lederudvikling og rekruttering til bestyrelser – alle gennem brug af testværktøjer som kompetenceprofil og kognitive test – kan vi supportere virksomheden, uanset hvilket stadie den befinder sig på", understreger Leif Poulsen, der fremover er partner/direktør, Rekruttering i Danmark & administration.

MERE OM POULSEN
Du kan læse mere her: www.poulsen-job.dk

Til dig og din virksomhed

SMV: Digital - Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

Drømmer du om bedre overblik og mere simple arbejdsgange i din virksomhed?
 
Skal 2024 være året, hvor du får bedre styr på din digitale sikkerhed?
 
Eller året hvor du når ud til nye kunder og markeder via en online markedsplads eller e-eksport?
 
Eller noget helt fjerde?

INDHOLD
Nu kan du søge om et tilskud på 50.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at afklare behov i din virksomhed, beskrive digitale løsninger på markedet og rådgive dig om implementering af digitale løsninger indenfor lige netop det område, som er relevant for dig.
 
Du kan få rådgivning til at afklare hvilke løsninger, der er relevante for at løse din konkrete udfordring eller om det projekt, du har i tankerne, vil være en god investering.

Du kan også få hjælp til implementering af en digital løsning, så du er sikker på, at du kommer helt i mål med dit projekt.

TIDSPUNKT
Puljen åbner 29. jan. 2024 kl. 09:00.
 
Puljens midler tildeles efter først til mølle princippet.

LÆS MERE
Du kan læse mere her.

Work, Live Stay: Styrk forretningen med strategisk HR.

Kickstart din virksomgheds strategiske HR-fokus på dette gratis 3-dages kursus, som afholdes i UdvikjlingsParken i Rødding.
 
Når HR indtænkes som en central og strategisk funktion tæt på forretningen (og dermed direktionen), kan I arbejde langsigtet for at sikre de rette kompetencer og medarbejdere i fremtiden.

INDHOLD
Viden om, hvordan I sammensætter det rette hold, tiltrækker talentfuld arbejdskraft og drager fordel af mangfoldigheden i jeres medarbejderes generationer og kulturer.
 
Kurset er for dig der arbejder med HR-opgaver og/eller har HR-ansvar i en sydjysk SMV, og som gerne vil arbejde mere strategisk med HR-opgaverne i din virksomhed.
 
TIDSPUNKT 
Første modul er 11. april 2024 kl. 10:00-14:00.
 
STED
UdviklingsParken
Sdr. Tingvej 10
6630 Rødding
  
TILMELDING
work-live-stay
Tessa Salling
M: tessa@workli

UdviklingVejen: Informationsmøde for iværksættere.

Informationsmøderne er målrettet dig, som drømmer om at starte egen virksomhed – eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

INDHOLD
På mødet får du værdifuld information og værktøjer omkring alle de ting, du skal tænke på, når du skal drive din egen virksomhed. Herunder de formelle krav til oprettelse af virksomhed og de forpligtelser, du har som stifter.

TIDSPUNKT
Tirsdag 30. januar 2024
Kl. 17:00 til 19:30

STED
UdviklingVejen
Sdr. Tingvej 10
6630 Rødding

TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud.

Vejen Kommunes indkøbskontor tilbyder det lokale erhvervsliv rådgivning om udbud i samarbejde med UdviklingVejen, under navnet: UdbudsPanelet.
​​
INDHOLD
Her du få rådgivning om udbud og en snak med udbudskonsulenterne fra Vejen Kommunes Indkøbskontor. Du kan stille spørgsmål til Vejen Kommunes udbudsplan, samhandel med Vejen Kommune eller andet.

TIDSPUNKT
 
Hveranden torsdag
Kl. 15:00 - 17:00
 
STED
IVER Café
Vejen Business College
Jyllandsgade 11
6600 Vejen.
  
LÆS MERE
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen hver fredag i UdviklingsParken kl. 9:00.
 
INDHOLD
Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er du mere end velkommen til at deltage. Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
 
Fredag 26. januar 2024
Kl. 09:00 til 09:30
   
TILMELDING
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten, hvor lokale virksomheder og iværksættere kan få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune eller UdviklingVejen-medlem.
 
TIDSPUNKT
Hveranden torsdag mellem 15:00 - 17:00 når du har booket en tid på forhånd.

LÆS MERE
Du kan læse mere og se hvordan du tilmelder dig her.

Kommende arrangementer

Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 25. januar 2024 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 25. januar 2023 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Fredagsnetværk for enkeltmandsvirksomheder
Fredag 26. januar 2024 kl. 9:00 til 9:30
Tilmelding er nødvendig.
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag 30. januar 2024 kl. 19:00 til 21:30
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 8. februar 2024 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 8. februar 2023 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Gratis kursus: Styrk forretningen med strategisk HR
Torsdag 11. april 2024 kl. 10:00 til 14:00 
Tilmelding er nødvendig
 
UdviklingVejens Nytårskur 2025
Fredag 10. januar 2025 kl. 14:00 til 16:30
Tilmelding åbner senere.
 

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet