Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
UdviklingVejen siger stort tak fordi så mange af jer, var med til vores Nytårskur, som vi afholdt i Troldesalen i fredags. Fotokilde: UdviklingVejen.

Nytårskuren skabte nye idéer og relationer

Smil, gensynsglæde, erhvervsnetværk, udviklende snakke og nye bekendtskaber ved UdviklingVejens Nytårskur.

I fredags dannede Troldesalen i Sportscenter Danmark rammerne, da vi afholdt UdviklingVejens årlige Nytårskur. Rigtig mange af UdviklingVejens medlemsvirksomheder, virksomhedsejere, virksomhedsledere, samarbejdspartnere og medarbejdere fra Vejen Kommune bakkede op ved at deltage i vores første og største arrangement i år. Tak fordi I alle var med.

For os i UdviklingVejen var det en stor fornøjelse at fornemme stemningen i salen, og vi står tilbage med ydmyghed over, at så mange af jer havde tid og lyst til at bruge den 1. fredag i 2024 sammen med os.
 
Jesper Vera Christensen, ejer af JC Gulventreprise ApS, var en af de 250 deltagere ved Nytårskuren. Vi spurgte Jesper, hvorfor han valgte at deltage ved UdviklingVejens Nytårskur 2024?

"Jeg valgte at deltage med det primære formål at støtte fællesskabet og det lokale erhvervsliv. Det gav mig muligheden for at møde andre iværksættere og for at skabe nye forbindelser".

"Det tiltrak mig også med fejring og hyldest af de virksomheder som er Gazeller. At være vidne til anerkendelsen af deres imponerende præsentationer tilføjede lidt ekstra til begivenheden".

"Den store opbakning til arrangementet understreger tydeligt, at der er en fælles hensigt blandt deltagerne om at engagere sig og være en aktiv del af fællesskabet og det lokale erhvervsliv".

"Der var en rigtig god stemning og en positiv atmosfære, men jeg synes tiden gik lidt for hurtigt – tiden flyver, når man hygger sig", slutter Jesper Vera Christensen.
 
Kenneth Juhl Rammekjær, leder af Ejendomme & Byggeri i Vejen kommune og Jesper Vera Christensen, JC Gulventreprise ApS. Fotokilde: UdviklingVejen.
Marianne Buhrkal, CEPP branding. Fotokilde: UdviklingVejen.
 
Vi spurgte også Marianne Buhrkal, CEPP branding og medlem af UdviklingVejens repræsentantskab og bestyrelse, om hvad hun fik ud af at deltage ved UdviklingVejens Nytårskur 2024.

"De gode rammer for nytårskuren skabte en ideel mulighed for at catche up med mit netværk, men også at møde nye mennesker. Det er altid givende og inspirerende at høre, hvad der rører sig og dele refleksioner om, hvad det nye år bringer. Jeg tog hjem med gode idéer til to-do-listen", siger Marianne Buhrkal.
 
Se billederne fra Nytårskuren her.
 
Tusind tak til alle jer der med, vi glæder os til næste års nytårskur, som er 10. januar 2025. Du kan allerede tilmelde dig Nytårskuren 2025 her.
Sydjysk Sparekasse, sponsor ved UdviklingVejens Nytårskur 2024, blev eksponeret både før, under og efter arrangementet. Fotokilde: UdviklingVejen.

Tak til Sydjysk Sparekasse

Sydjysk Sparekasse var sponsorerer ved UdviklingVejens Nytårskur 2024. Stort tak for det.

Du kan læse mere om Sydjysk Sparekasses på virksomhedens hjemmeside her.
VIL DU VÆRE SPONSOR?
Vil du også være sponsor for UdviklingVejens arrangementer i 2024, så kontakt:
 
Direktør ved UdviklingVejen
Pernille Puck
Investering i nyt køkken hos Hotel Skibelund Krat. Fotokilde: VisitVejen.

Hotel Skibelund Krat investerer i nyt køkken

Logistisk udfordring at matche håndværkere og længere lukke-periode.

Hotel Skibelund Krat har i flere år haft en renovering af køkkenet på ønskelisten. Planen var oprindelig, at det skulle være sket i 2020, men p.g.a. Corona måtte denne plan sættes på stand by.

Nu er hotellet i god gænge igen, så renoveringen på hotellet bliver en realitet ultimo december 2023 /primo januar 2024. En væsentlig forudsætning var, at der kunne skabes luft i bookingkalenderen til overnatning og restaurant.

Et velfungerende og effektivt køkken er essentielt for vores daglige arbejdsgange på hotellet. Vi har derfor besluttet at investere i en omfattende renovering for at forbedre vores faciliteter i køkkenet og samtidig skabe et bedre arbejdsmiljø for vores medarbejderne”, udtaler hotelejer Maria Birkholm.

Denne investering vil ikke kun forbedre vores arbejdsprocesser, men også styrke vores evne til at levere førsteklasses service til vores kunder. Vores primære fokus er at optimere arbejdsgangene i køkkenet for at øge effektiviteten og produktiviteten. Dette vil gøre det muligt for os at håndtere større ordrer og møde kundernes forventninger bedre”, uddyber Maria.

Samtidig vil renoveringen også have en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet. Som ledere er Maria og hendes mand Michael opmærksomme på betydningen af et sundt og sikkert arbejdsmiljø. De ønsker at skabe rammerne for et køkken, hvor deres ansatte kan trives og udføre deres arbejde bedst muligt.
Hotel Skibelunds ejer og køkkenchef Michael Larsen og hotelejer Maria Birkholm. Fotokilde: Hotel Skibelund Krat.
 
Ved at opgradere faciliteter og tilpasse dem til medarbejderenes behov, bliver der skabt et mere ergonomisk og behageligt miljø. En faktor i indsatsen for tiltrække og fastholde medarbejdere.
 
Vores køkken har virkelig præsteret flot igennem de seneste 17 år. Og til tider har det nok også overproduceret. Det er vildt at tænke på, hvad der er produceret i det køkken”, udtaler ejer og køkkenchef Michael Larsen.

Den primære leverandør på projektet er Ide Centret i Vejen samt en god håndfuld af lokale håndværkere.

Hotellet er lukket fra 27. december 2023 til 12. januar 2024.

MERE OM HOTEL SKIBELUND KRAT
Link til hotellet www.hotelskibelundkrat.dk
Lillelund Julemuseum har gjort status for de seneste to sæsoner med særudstillingen The Julekalender og deres eventyrlige faste juleudstilling. Fotokilde: Lillelund Julemuseum.

Publikumssucces på Lillelund Julemuseum

I forbindelse med årsskiftet har Lillelund Julemuseum gjort status for de seneste to sæsoner med særudstillingen The Julekander og deres eventyrlige faste juleudstilling.

Julebrødrene har i året 2023 budt 5025 betalende gæster velkommen i deres juleunivers. Det samlede besøgstal for de seneste to sæsoner med særudstillingen nåede op på 11.251 besøgende, hvilket Julebrødrene selv kalder en stor publikumssucces.

Det høje besøgstal har også været til gavn for lokalområdets spisesteder og handel. Det lægger Julebrødrene meget på sinde, at deres museum også er til gavn for andre i lokalområdet. Derfor har de et ønske om, at øge samarbejdet med de øvrige lokale museer i de kommende sæsoner.
"Det er med vemodighed, at vi tager afsked med de originale kulisser fra en af TV2's største succeser, The Julekalender, da kulisserne har været en del af vores private hjem og dagligdag de seneste to sæsoner", siger julebrødrene.
 
Julebrødrene går i gang med nedtagningen af udstillingen i denne måned, og udstillingen er derfor lukket.
 
MERE OM
Du kan læse mere om Lillelunds Julemuseum her.

Til dig og din virksomhed

SMV: Digital - Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

Drømmer du om bedre overblik og mere simple arbejdsgange i din virksomhed?
 
Skal 2024 være året, hvor du får bedre styr på din digitale sikkerhed? Eller året hvor du når ud til nye kunder og markeder via en online markedsplads eller e-eksport? Eller noget helt fjerde?

INDHOLD
Nu kan du søge om et tilskud på 50.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at afklare behov i din virksomhed, beskrive digitale løsninger på markedet og rådgive dig om implementering af digitale løsninger indenfor lige netop det område, som er relevant for dig.

TIDSPUNKT
Puljen åbner 29. jan. 2024 kl. 09:00.
 
Puljens midler tildeles efter først til mølle princippet.

LÆS MERE
Du kan læse mere her.

VIA University College: Find din nye medarbejder til Company Dating 2024.

Ved at deltage i Company Dating får din virksomhed direkte adgang til danske og udenlandske studerende fra diplomingeniør-, teknologi og byggeri- og businessuddannelserne fra VIA University College i Horsens.
 
INDHOLD
Ønsker din virksomhed at samarbejde med de studerende, så er Company Dating oplagt til at få en snak med studerende, der er på udkig efter en praktikplads, studiejob eller projektopgaver.
 
TIDSPUNKT 
Onsdag 28. februar 2024 kl. 13:00-15:00.
 
STED
Campus Horsens
Banegårdsgade 2
8700 Horsens.
  
TILMELDING
Tilmeld dig senest 17. januar via linket her.
 

UdviklingVejen: Informationsmøde for iværksættere.

Informationsmøderne er målrettet dig, som drømmer om at starte egen virksomhed – eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

INDHOLD
På mødet får du værdifuld information og værktøjer omkring alle de ting, du skal tænke på, når du skal drive din egen virksomhed. Herunder de formelle krav til oprettelse af virksomhed og de forpligtelser, du har som stifter.

TIDSPUNKT
Tirsdag 30. januar 2024
Kl. 17:00 til 19:30

STED
UdviklingVejen
Sdr. Tingvej 10
6630 Rødding

TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud.

Vejen Kommunes indkøbskontor tilbyder det lokale erhvervsliv rådgivning om udbud i samarbejde med UdviklingVejen, under navnet: UdbudsPanelet.
​​
INDHOLD
Her du få rådgivning om udbud og en snak med udbudskonsulenterne fra Vejen Kommunes Indkøbskontor. Du kan stille spørgsmål til Vejen Kommunes udbudsplan, samhandel med Vejen Kommune eller andet.

TIDSPUNKT
 
Hveranden torsdag
Kl. 15:00 - 17:00
 
STED
IVER Café
Vejen Business College
Jyllandsgade 11
6600 Vejen.
  
LÆS MERE
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen hver fredag i UdviklingsParken kl. 9:00.
 
INDHOLD
Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er du mere end velkommen til at deltage. Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
 
Fredag 12. januar 2024
Kl. 09:00 til 09:30
   
TILMELDING
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten, hvor lokale virksomheder og iværksættere kan få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune eller UdviklingVejen-medlem.
 
TIDSPUNKT
Hveranden torsdag mellem 15:00 - 17:00 når du har booket en tid på forhånd.

LÆS MERE
Du kan læse mere og se hvordan du tilmelder dig her.

Kommende arrangementer

Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 11. januar 2024 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 11. januar 2023 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Fredagsnetværk for enkeltmandsvirksomheder
Fredag 12. januar 2024 kl. 9:00 til 9:30
Tilmelding er nødvendig.
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag 30. januar 2024 kl. 19:00 til 21:30
Tilmelding er nødvendig.
UdviklingVejens Nytårskur 2025
Fredag 10. januar 2025 kl. 14:00 til 16:30
Tilmelding er lukket.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet