Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
De har tårnhøje ambitioner i BKV’81. Nyt Advisory Board er skabt, der skal hjælpe i den strategiske proces med at opnå helt nye højder. Fotokilde: BKV’81.

Erhvervslivet skal hjælpe BKV’81 op i ligaen

Ambitionen i BKV’81 er at komme i den bedste danske basket liga. Nyt Advisory Board bestående af erhvervsfolk skal hjælpe i processen.

Ifølge formand for Basketballklubben Vejen, Morten Jensen, er der kæmpe potentiale i Vejen for at skabe et hold i den danske basket liga, og dermed blive den førende klub i det syd- og sønderjyske. Basketball i Danmark fortsætter sin flotte medlemsudvikling med en stigning på 7 % i forhold til året før, og der er medlemstilvækst for 8. år i streg, hvilket de også mærker i Vejen.

Vi oplever en enorm stor opbakning fra det lokale erhvervsliv, og derfor tager Basketballklubben Vejen nu det næste skridt mod en mere professionel organisation. Målet er at skabe en klub med stærk lokal forankring, der har fokus på udvikling af unge talenter, leverer sportslige resultater og bidrager med lokale aktiviteter både sportsligt og kulturelt”, fortæller Morten Jensen.

Derfor er det med stor glæde at Morten Jensen kan meddele, at Basketballklubben i Vejen har nedsat et Advisory Board bestående af erhvervsfolk og folk med et bredt kendskab til basketball i processen med at få BKV’81 rykket op i ligaen.

Vi har udvalgt vores Advisory Boards medlemmer ud fra et ønske om at have forskellige fagområder og forskellige personligheder repræsenteret. Dermed er ambitionen at de tilsammen vil kunne bringe deres forskellige ekspertiser til bordet og anskue vores forretnings udfordringer fra forskellige og andre vinkler, end vi selv ville”, uddyber Morten Jensen.
 
Morten Jensen ser et kæmpe potentiale i samarbejdet med det nye Advisory Boards, og ser frem til at Basketballklubben Vejen kan trække på deres viden og bruge dem til at navigere uden om gængse faldgruber. 
Morten Jensen formand i Basketballklubben Vejen BKV’81. Fotokilde: BKV’81.
 
"Sammen skal og kan vi føre Basketballklubben Vejen – BKV’81 op i helt nye højder i basket ligaen", slutter Morten Jensen.

KLUBBENS ADVISORY BOARD
  • Leif Poulsen, POULSEN
  • Martin Eggert, ZISPA
  • Palle Hansen, Danske Bank
  • Karsten Friis Hansen, IBA Nexttech (tidligere leder i BasketballKubben)
  • Lars Jensen, Polytech (tidligere leder i Basketballklubben)
  • John Klausen (Sportschef og træner i Basketballklubben)
  • Morten Jensen (nuværende formand i Basketballklubben)
LÆS MERE OM BKV’81
Du kan læse mere om Vejen Baskeballkub BKV’81 her.
CUBIK Denmark har leveret specialinventar, projektledelse samt byg og montage til musikstedet AHA Livestage i Fredericia. Fotokilde: CUBIK Denmark. 

CUBIK Denmark er nyt UdviklingVejen-medlem

Vi byder velkommen til Henrik Sigurdsson Jørgensen og Mikkel Buchwaldt, der ejer CUBIK Denmark.

CUBIK Denmark er beliggende i Vejen, og er en iværksætter virksomhed med start i januar 2023. Virksomheden tilbyder specialinventar og møbler i træ, malet stål, rustfri stål og messing med flere. Derudover tilbyder de også projektledelse og implementering samt lys og lyd.

Vi producere specialinventar og møbler til alle brancher, så som butikker, restauranter, caféer, barer, kontorer og offentlige institutioner. Vi kan også bygge og montere, levere lys og lyd samt udvikle koncepter, som vi sikrer sammen med betroede samarbejdspartnere”, siger Henrik Sigurdsson Jørgensen.

Vi kan producere i samarbejde med kundens arkitekt eller designer, men vi kan også tilbyde løsningerne i samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere. Dermed sikrer vi det inventar eller møbel, det udtryk eller den indretning kunden ønsker”, uddyber Henrik Sigurdsson Jørgensen.

Udover fokus på specialinventar og møbler, leverer CUBIK Denmark også displayløsninger. Specialdesignet displayløsninger i alle former for materiale og størrelser. Stål, træ, laminat, akryl, pap med flere. Vi udvikler i samarbejde med kunden, så det passer til kundens produktet og behov”.

Cubik Denmark har også leveret til en Vejen virksomhed. ”Vi har for nylig leveret 500 displays til Guardian Protection Products A/S, der ønskede en fleksibel løsning, som passer til deres produkter og til forskellige størrelser af deres kunder. Processen har været rigtig god, og vi har haft et tæt samarbejde med Anders og hans team, så vi fik udviklet, produceret og leveret lige præcis det, de ønskede”, siger Henrik Sigurdsson Jørgensen.

CUBIK Denmark rådgiver og sparrer gennem hele processen. ”Vi kan hjælpe med at styre processen fra ide til færdigt projekt i alle størrelser, og står til rådighed i det omfang kunden ønsker. Vi er målrettede, detaljeorienteret og passionerede, og vi vil have succes sammen med vores kunder”, slutter Henrik Sigurdsson Jørgensen.
Henrik Sigurdsson Jørgensen, Cubik Denmark. Fotokilde: Cubik Denmark.
Mikkel Buchwaldt, Cubik Denmark. Fotokilde: Cubik Denmark.
 
Er du interesseret i at høre mere om, hvad CUBIK Denmark kan gøre for dig?

KONTAKT
Henrik Sigurdsson Jørgensen         
Mobil: 2826 6600                         
Mail: hsj@cubik.dk   
 
Mikkel Buchwaldt    
Mobil: 4280 7040                

LÆS MERE
Du kan læse mere om CUBIK Denmark her.
Som virksomhed i vores udviklingspark bliver du en del af et netværk af iværksættere og virksomheder. Fotokilde: UdviklingVejen.

Ledige lokaler i UdviklingsParken

Vi har lige nu ledige kontorfaciliteter i UdviklingsParken i Rødding. Vi leverer de professionelle rammer, så du får tid til at udvikle din virksomhed.

Driver du din virksomhed hjemmefra, men mangler du professionelle rammer, hvor du kan møde dine kunder?

Savner du kollegaer? Ønsker du sparring omkring din virksomheds udvikling eller savner du et større erhvervsnetværk?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så kan det potentialt være noget for dig at leje et kontor i UdviklingsParken i Rødding.

Ved at bo i UdviklingsParken får du en række fordele:
Reception
Mødelokaler
Markedsføring
Trådløst internet
Gratis parkeringspladser

BROCHURE OM UDVIKLINGSPARKEN
Du kan læse en brochure, der uddyber den værdi din virksomhed får ved at bo i UdviklingsParken - læs her.
Lone Skrydstrup sidder i receptionen i UdviklingsParken, og hun tager sig af alt det praktiske i den forbindelse. Fotokilde: UdviklingVejen.

KONTAKT
UdviklingVejen
Lone Skrydstrup
Tlf: 2264 8507
Mail: ls@udviklingvejen.dk

LÆS MERE
Læs mere om at bo i UdviklingsParken her.
Hvert år laver Børsen en liste over de 1.000 største danske virksomheder. På Børsens liste over 2023 ligger der 4 lokale virksomheder. Fotokilde: Colourbox.

Lokale virksomheder på Børsens Guld1.000

En gang om året tager Børsen temperatuen på landets største virksomheder og 4 lokale virksomheder er med i år.

Børsens Guld1.000 er en liste over Danmarks 1.000 største virksomheder. 
 
GULD1.000
På listen ligger følgende 4 lokale virksomheder:
Solar
På Børsens liste er de største danske virksomheder målt på omsætning i 2023, og er sorteret efter virksomhedernes egne meddelelser og årsregnskaber.
 
Alle virksomheder bestemmer selv, hvilken 12 måneders periode, der skal gælde for deres årsregnskab. Derfor er tallene ikke alle fra samme periode, men de er dog alle de største danske virksomheders seneste regnskaber.
 
SE GULD1.000 LISTEN
Hvis du har abonnement til Børsen, kan du se listen her.
Ved Industriens Dag 2023 kan du høre spændende key notes og debatter, dyrke netværket og få inspiration til, hvordan du kan takle udfordringer og få forløst de store potentialer i din virksomhed. Fotokilde: Industiens Dag.

Skal du med til Industriens Dag 2023?

Her kan du opleve tre virksomhedsledere i samtale med Tine Gøtzsche om grøn omstilling, visionært lederskab og ansvarlighed i praksis

Industriens Dag 2023 giver dig en unik mulighed for at komme tættere på ledere fra tre spændende virksomheder; Camilla Haustrup Hermansen, viceadm. direktør og medejer af PlusPack, og bestyrelsesleder af DI Produktion; Anders Carøe Bylling, Group CEO og Vice-President, Aller Aqua Group og Maria Skipper Schwenn, Director of Environmental Regulatory and Public Affairs ved Bunker Holding Group

De tre vil i samtale med Tine Gøtzsche dykke ned i, hvordan de håndterer grøn omstilling og hvad de anser som afgørende for at opretholde konkurrenceevnen i en tid, hvor omverdenen stiller store krav til bæredygtighed og ansvarlighed. 
Gå hjem fra Industriens Dag 2023 med gode råd til at navigere i en verden, hvor forventningerne og kravene for ændret praksis kun bliver større.
 
TIDSPUNKT
13. november 2023
9:00-16:00
 
DAGENS PROGRAM
Se det fulde program med de mange spændende oplæg her.

KØB BILLET
Køb din billet her. 
 
Bemærk at sidste tilmeldingsfrist er mandag 6. november 2023 kl. 10:00.
Overvejer du at søge midler fra LAG Vejen-Billund? Så er næste ansøgningsfrist fredag 15. december 2023. Fotokilde: Colourbox.

Næste LAG ansøgningsfrist

Næste LAG ansøgningsfrist er sat til den 15. december 2023 til midnat.

I næste ansøgningsrunde er der 775.000 kr. til at uddele til lokale projekter. Disse fordeles i 2024 på tre ansøgningsrunder, hvoraf den kommende ansøgningsfrist er fastsat til 15. december 2023, så du kan roligt gå i gang med at udforme dit projekt.

Bestyrelsen holder indstillingsmøde i slutningen af januar 2024, så ansøgere vil først få besked, om deres projekt er indstillet i starten af februar 2024.

Har du spørgsmål eller vil gerne have sparring på mulighederne for dit projekt?
Start altid med at orientere dig på LAG Vejen-Billunds hjemmeside www.lagvejenbillund.dk
 
Finder du ikke svar via hjemmesiden?
 
KONTAKT
LAG-koordinator
Janne Kruse
Tlf.: 2342 7134

LÆS MERE
Læs mere her.

Til dig og din virksomhed

SMV Eksport: Rådgivertilskud.

Du kan ansøge om at få op til 150.000 kr. til en rådgiver og dermed blive hurtigere klar til din eksport-lancering.

Dvs. du kan ansøge om at få 50 % i tilskud til en rådgiverudgift på max. 300.000 kr.

Der forventes mange ansøninger og kun de bedste får tilsagn.
 
INDHOLD
Få hjælp til f.eks. markeds- og segmenteringsanalyser eller salgskanalstrategier.
 
ANSØG
Der er 6 mio. kr. i denne pulje, der åbner for ansøgning 20. til 27. november 2023 her. 
 
Vi anbefaler, at du forbereder din ansøgning. Så højner du kvaliteten og er klar til at søge.
 
Se en film om hvordan du ansøger her.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere her.

UdviklingVejen: Informationsmøde for iværksættere.

Møderne er målrettet dig, som drømmer om at starte egen virksomhed – eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

INDHOLD
 
På mødet får du værdifuld information og værktøjer omkring alle de ting, du skal tænke på, når du skal drive din egen virksomhed. Herunder de formelle krav til oprettelse af virksomhed og de forpligtelser, du har som stifter.
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 7. november 2023
Kl. 17:00 til 19:30
 
STED
UdviklingVejen
Sdr. Tingvej 10
6630 Rødding
 
TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

SMV Digital: Virksomhedens aktive anvendelse af data til forretningsudvikling.

Mangler du eller dine medarbejdere digitale kompetencer? Nu har du muligheden for, gennem korte intensive kurser, at få kompetencerne til mere effektivt at kunne gennemføre digitaliseringsprojekter og derved maksimere gevinsterne for din virksomhed.

INDHOLD
På dette gratis kursus vil du lære om de mest væsentlige data-begreber og lære at gennemføre nogle af de mest grundlæggende opgaver, der er forbundet med systematisk arbejde med data.
 
TIDSPUNKT
Torsdag 16. november 2023
Kl.: 08:00 - 16:00.
 
STED
Erhvervshus Sydjylland
Billundvej 3
6500 Vojens
  
LÆS MERE
Læs mere og tilmeld dig her.

Norlys Vækstpulje: 50 millioner kroner til innovative tiltag og aktiviteter.

Har du en god idé, der kan gøre en forskel? Så kan du søge støtte fra Norlys Vækstpulje.

Norlys Vækstpulje er primært til for de 800.000 andelshavere, men puljen støtter også gerne projekter uden for ejergeografien, hvis de fremmer den grønne omstilling i en bredere forstand.

INDHOLD
Grøn innovation
Iværksætteri og start-ups
Klimaforbedringer og energirenovering 
Øget elektrificering
Ideer, der skaber nye arbejdspladser
Foreningslivet, idræts- og kulturlivet 
Uddannelse, forsknings- og formidlingsprojekter
Almen velgørende formål
 
NÆSTE ANSØGNINGSFRIST
1. marts 2024 kl. 12:00
  
LÆS MERE
Du kan læse mere her.
 

VBC Kursuscentret: Cirkulær forretningsforståelse.

En implementering af en cirkulær forretningsmodel med cirkulære værdikæder, genanvendelse, forlænget levetid, serviceordninger, leasing, energioptimering m.v. medvirker i høj grad til virksomhedens grønne omstilling.

INDHOLD 
En involvering af virksomhedens medarbejdere i tankesættet og processerne er en forudsætning for at komme, om ikke i mål, så et godt stykke ad vejen mod virksomhedens grønne omstilling.

TIDSPUNKT
 
7. og 8. november 2023
Kl. 8:00 – 15:24 
 
STED
VBC Kursuscenter
Jyllandsgade 11
6600 Vejen.
 
TILMELDING
Du kan tilmelding dig her.

UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud.

Vejen Kommunes indkøbskontor tilbyder det lokale erhvervsliv rådgivning om udbud i samarbejde med UdviklingVejen, under navnet: UdbudsPanelet.
​​
INDHOLD
Her du få rådgivning om udbud og en snak med udbudskonsulenterne fra Vejen Kommunes Indkøbskontor. 
 
Du kan stille spørgsmål til Vejen Kommunes udbudsplan, samhandel med Vejen Kommune eller andet.

TIDSPUNKT
 
Hveranden torsdag
Kl. 15:00 - 17:00
 
Husk at booke din tid på forhånd hos UdviklingVejen på tlf: 7384 8500
  
LÆS MERE
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen hver fredag i UdviklingsParken kl. 9:00.
 
INDHOLD
Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er du mere end velkommen til at deltage. Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
 
Fredag 3. november 2023
Kl. 09:00 til 09:30
   
TILMELDING
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten, hvor lokale virksomheder og iværksættere kan få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune eller UdviklingVejen-medlem.
 
TIDSPUNKT
Hveranden torsdag mellem 15:00 - 17:00 når du har booket en tid på forhånd.

LÆS MERE
Du kan læse mere og se hvordan du tilmelder dig her.

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk for enkeltmandsvirksomheder
Fredag 3. november 2023 kl. 9:00 til 9:30
Tilmelding er nødvendig.
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag 7. november 2023 kl. 19:00 til 21:30
Tilmelding er nødvendig.
Netværk: Digitalisering af byggeriet
Torsdag 9. november 2023 kl. 12:00 til 16:00
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 9. november 2023 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 9. november 2023 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Industriens Dag 2023
Tirsdag 13. november 2023 kl. 9:00 til 16:30
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet