Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
Holsted-virksomheden POULSEN ApS har hjulpet UdviklingVejen med at rekruttere Pernille Puck som UdviklingVejens nye direktør. Fotokilde: POULSEN.

Rekruttering af UdviklingVejens nye direktør

POULSEN ApS i Holsted har hjulpet UdviklingVejen med at rekruttere en ny direktør. Forløbet har været efter POULSENs professionelle og gennemprøvede koncept, der sætter standarden for alle rekrutteringer.

POULSEN ApS rekrutterer for virksomheder og organisationer over hele landet og i udlandet. ”Det betyder meget at blive valgt til i sit eget nærområde. Vi er rigtig glade for, at UdviklingVejen endnu engang har betroet os opgaven med at finde den rette person til at stå i spidsen for organisationen”, understreger direktør ved POULSEN ApS, Leif Poulsen.

POULSEN ApS gennemfører altid en meget grundig rekrutteringsproces for at finde det rette match mellem organisationen og den ledende medarbejder. Ifølge Leif Poulsen stiller det krav til begge parter, da de er en aktiv del af processen. ”Vi benytter Nordens mest anvendte analyseværktøj og kognitive test på Mensa-niveau for at komme i dybden med både kompetencer og personlighed. Her er det vigtigt, at kravprofilen fra organisationen bliver skarpt formuleret fra begyndelsen, så vi ved nøjagtig, hvad vi leder efter, og hvordan vi kan være med til at skabe sammenhæng. I POULSEN tror vi nemlig på, at sammenhæng sikrer succes”, forklarer direktør Leif Poulsen.

Rekruttering i eget hus
POULSEN ApS har også selv været i gang med at rekruttere ud fra eget koncept. Med ansættelsen af Joachim Boldsen som Chief Recruitment Consultant og Charlotte Risskov Kræfting som chef for strategisk kommunikation og bæredygtighed har POULSEN fået tilført helt nye kompetencer, som kan være med til at udvikle virksomheden yderligere.

Med ansættelsen af Joachim Boldsen styrker POULSEN ApS områderne rekruttering og Management Consulting. POULSEN har udviklet et stærkt team inden for Management Consulting, der tilbyder forretningsudvikling til virksomheder. Med Joachim Boldsen på holdet bliver der blandt meget andet også mulighed for at udbyde foredrag om motivation og lederskab.

Joachim Boldsen, Chief Recruitment Consultant, POULSEN ApS. Fotokilde: POULSEN.
Charlotte Risskov Kræfting, chef for strategisk kommunikation og bæredygtighed, POULSEN. Fotolkilde: POULSEN.
 
Ansættelsen af Charlotte Risskov Kræfting skal ses i lyset af, at POULSEN ønsker at positionere sig endnu tydeligere i markedet og understøtte forretningen – ikke mindst inden for bæredygtighed. ESG, det vil sige miljø-, sociale og ledelsesmæssige forhold, vil blive indarbejdet i koncepter, kontrakter og regnskab hos POULSEN ApS. Dermed kan alle samarbejdspartnere forvente solid rådgivning i takt med, at ny lovgivning på området træder i kraft ved årsskiftet.
 
MERE OM POULSEN
Du kan læse mere om POULSEN ApS her.
Finn Eriksens virksomhed Gældsråd har de seneste 10 år lagt i UdviklingsParken i Rødding. Finn oplever det som meget værdifuldt at være en del af noget større i UdviklingsParken. Fotokilde: UdviklingVejen. 

Utallige fordele ved at bo i UdviklingsParken

Finn Eriksen indehaver af virksomheden GældsRåd, der tilbyder økonomisk oprydning, hjælp til gældssanering og gældsrådgivning, er en af de 13 virksomheder, der p.t bor i UdviklingsParken i Rødding.

Finn Eriksen har boet i Udviklingsparken i Rødding de seneste 10 år. ”Der er massevis af grunde til, at jeg er rigtig glad for at bo i UdviklingsParken. En af de grunde er, at jeg ved mine kunder bliver taget godt i mod af Lone Skrydstrup, der sidder i receptionen. Her er fredeligt og roligt, og mine kunder og jeg kan holde fortrolige møder, uden at vi bliver forstyrret i et af de mødelokaler, som jeg kan benytte som en del af at bo her”, siger Finn Eriksen.

Herudover er det for Finn meningsfuldt, at der er mange andre virksomheder, der også bor her. ”Mange af os ses f.eks. hver fredag til fredagsnetværk, og det er rigtig rart at have det fællesskab, når man som jeg har en enkeltmandsvirksomhed. Man kan sige, at mine kollegaer er de andre virksomheders medarbejdere”, uddyber Finn Eriksen.
 
Finn påpeger også, at det at Vejen Kommune har centralt beliggende erhvervsområder i nærheden af den overordnede infrastruktur som vigtigt. 
Finn Eriksen, Gælsråd. Fotokilde: Gælsråd.
 
Erhvervsvenligheden i Vejen Kommune ligger højt, her er et væld af spændende virksomheder, og dermed et stærkt erhvervsnetværk. Det netværk glæder jeg mig over, at jeg er en del af”, slutter Finn Eriksen.
 
MERE OM GÆLDSRÅD
Du kan læse mere om Gældsråd på virksomhedens hjemmeside her.

Vi har også plads til din virksomhed

Vi har lige nu ledige kontorfaciliteter i UdviklingsParken i Rødding. Vi leverer de professionelle rammer, så du får tid til at udvikle din virksomhed.

Driver du din virksomhed hjemmefra, men mangler du professionelle rammer, hvor du kan møde dine kunder?
 
Savner du kollegaer? Ønsker du sparring omkring din virksomheds udvikling eller savner du et større erhvervsnetværk?
 
Hvis du kan svare ja til ovenstående, så kan det potentialt være noget for dig at leje et kontor i UdviklingsParken.
 
Ved at bo i UdviklingsParken får du en række fordele: 
  • Reception
  • Mødelokaler
  • Markedsføring
  • Trådløst internet
  • Gratis parkeringspladser 
 
BROCHURE OM UDVIKLINGSPARKEN
Du kan læse en brochure, der beskriver hvilken værdi din virksomhed får ved at bo i UdviklingsParken - læs her.
Lone Skrydstrup sidder i receptionen i UdviklingsParken, og hun tager sig af alt det praktiske i den forbindelse. Fotokilde: UdviklingVejen.
 
KONTAKT
UdviklingVejen
Lone Skrydstrup
Tlf: 2264 8507
Mail: ls@udviklingvejen.dk
 
LÆS MERE
Læs mere om at bo i UdviklingsParken her.
 
Fra venstre Cuno Holmgaard, Jesper Kristensen, Bjørn Jespersen og Steffan Lohff, BC Energiservice modtog i torsdag sidste uge prisen som Årets Spinoff-virksomhed. Fotokilde: Frank Zarp Truelsen, Billund Erhverv.

BC Energiservice er Årets Spinoff

Sønder Omme-virksomheden BC Energiservice løb med prisen som Årets Spinoff-virksomhed 2023.

Det var 4 stolte gutter, der modtog prisen og en præmie til en værdi af 20.000 kr., der skal bruges til at løfte virksomheden og geare den til yderligere vækst og udvikling.

Det er igennem initiativet ’Spinoff – vejen til vækst’, at de tre nominerede spinoff virksomheder blev hædret. De tre virksomheder BC Energiservice, JTM Boring og Bech Webshops var blevet indstillet af Advisory Boardet for Spinoff-initiativet.

Den endelige prismodtager blev fundet ved en afstemning mellem deltagerne til arrangementet.
 
Kåringen fandt sted under arrangementet Entreprenørskab, innovation og netværk, som blev afholdt af Billund ErhvervUdviklingVejen og Lederne.
De tre nominerede virksomheder til prisen som Årets Spinoff blev alle hyldet. På billedet ses Sønder Omme-virksomheden BC Energiservice, Vejen-virksomheden JTM Boring og Gesten-virksomheden Bech Webshops. De var de tre nominerede til prisen som Årets Spinoff-virksomhed. Fotokilde: UdviklingVejen.

SPINOFF PROJEKTET
Spinoff projektet er støttet med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. 
Søren Cæcar Jensen, driftsleder for Vej, Park & Genbrug i Vejen Kommune, glæder sig over, at det med den nye nummerpladescanning bliver nemmere at aflevere erhvervsaffald på de 3 genbrugspladser i Vejen Kommune. Fotokilde: Vejen Kommune.

Nummerpladescanning på genbrugspladserne

Nu bliver det nemmere for din virksomhed at komme af med erhvervsaffald på genbrugspladsen.

Fra 1. november 2023 bliver alle biler, der er tilknyttet et CVR-nummer, automatisk registreret med erhvervsaffald, når de kører ind på en af de tre genbrugspladser i Vejen Kommune. Herefter opkræves virksomheden for brug af genbrugspladsen.

"Den gamle SMS-løsning, som vi har tilbudt de virksomheder, der har benyttet sig af enkeltbesøgsordningen, var bøvlet. Med nummerpladescanning sker registreringen og den efterfølgende fakturering helt automatisk", forklarer Søren Cæcar Jensen, der er driftsleder for Vej, Park & Genbrug i Vejen Kommune.

De virksomheder, der har registreret deres biler med et årsabonnement til genbrugspladsen, har fortsat adgang og får direkte besked om fornyelse af abonnement i 2024, som de plejer.
 
Automatisk betaling gør det nemt
Vejen Kommune opfordrer virksomhederne til at tilmelde bilernes nummerplader til betalingskort via www.vejen.dk/paybyplate.
Tilmelding via automatisk betaling er nemt, og er den mest enkle måde at betale på. Tilmelder du ikke din bil med et betalingskort, får du i stedet tilsendt en faktura. Her bliver der pålagt et fakturagebyr på 50 kr. pr. 1. januar 2024.
 
Privat affald i en erhvervsbil
Kommer du med privat affald i en erhvervsbil, kan du ret enkelt søge om fritagelse. Det skal du huske at gøre, når du er på genbrugspladsen.

LÆS MERE
Du kan læse mere om den nye ordning her.
 
KONTAKT
Ved spørgsmål kan du kontakte: 
Vejen Kommunes Erhvervsaffald
Tlf. 2173 9063.

Til dig og din virksomhed

Solar: Udfasning af fossile brændsler inden 2025.

Er du opdateret, når det kommer til udfasning af gas og olie i din virksomhed? Ved du hvorfor det er vigtigt at have en plan for det? Solar, Udvikling Vejen og Vejen kommune inviterer dig til inspirationsdag omkring elektrificering af industrivirksomheder i kommunen, hvor du får svar på ovenstående.
 
INDHOLD
Ved arrangementet vil du høre oplæg fra forskellige eksperter, og du vil få helt konkrete råd til, hvordan du kommer bedst i gang med energirenovering i din virksomhed.

Få viden om udfasningen af de fossile brændsler i industrien, ESG-regnskab, strategi, CO2 afgift, tilskud med mere inden for grøn omstilling.
 
TIDSPUNKT
Torsdag 9. november 2023
Kl. 08:30 til 14:00
 
STED
Solar Danmark A/S
Industrivej Vest 43
6600 Vejen
 
LÆS MERE
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

VIA University College: Ny model for diplomingeniør-uddannelsen inden for maskin- og produktionsområdet.

VIA University College afholder en workshop 30. oktober i Horsens, hvor du som virksomhed inviteres ind til en dialog om den nye model.

INDHOLD
 
VIA University College ønsker på workshoppen at præsentere ideer til en ny type diplomingeniør-uddannelse og drøfte uddannelsens form, indhold og økonomi, så den bliver så attraktiv som muligt for den enkelte virksomhed og for virksomhedens nuværende eller kommende medarbejdere.
  
TIDSPUNKT
30. oktober 2023
Kl.: 14.00-17.00,
 
Sted: VIA University College, Horsens, Banegårdsgade 2, 8700 Horsens
 
TILMELDING
Tilmelding til Louise Myung Mortensen på lomm@via.dk inden tirsdag 4. oktober 2023.
 
Venligst oplys navn, virksomhed og stillingsbetegnelse i mailen.

Business Kolding: AM/3D-print netværket mødes hos Teccluster A/S.

Kom med når AM/3D-print netværket mødes hos Teccluster A/S og bliver klogere på, hvordan virksomheden udvikler og producerer 3D-print maskiner.

INDHOLD
Netværksmødet afholdes hos Teccluster A/S, hvor Per Lynnerup byder indenfor og fortæller om deres spændende ingeniør-/produktionsvirksomhed. Her udvikler og producerer de deres egne high-end 3D-print maskiner, men er også forhandler af 3D-printmaskiner af andet fabrikat. Teccluster A/S har bl.a. også været med i udviklingen af døre til Boeing fly, sårscannere til hospitaler m. m.
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 24. oktober 2023
Kl.: 08:30 - 10:00 
 
STED
Teccluster A/S
Bavnehøj 201
6040 Egtved
 
LÆS MERE
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Trekantområdet: Industriens Dag 2023.

Ved Industriens Dag dykker vi ned i en række af de store dagsordener, der har betydning for industrivirksomhedernes konkurrenceevne.

INDHOLD
Hvad er det for en verden, du driver virksomhed i - i 2023?
 
Hvordan ser det økonomiske verdensbillede ud?
 
Hvilke udfordringer er størst lige nu?
 
Klimaforskeren spørges også om, hvor presset klimaet egentlig er?
 
Hvor pressede bør vi være – både som virksomheder og samfund?
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 13. november 2023
Kl.: 9:00-16:00
 
Sted: Comwell i Kolding 
 
TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud.

Vejen Kommunes indkøbskontor tilbyder det lokale erhvervsliv rådgivning om udbud i samarbejde med UdviklingVejen, under navnet: UdbudsPanelet.
​​
INDHOLD
Her du få rådgivning om udbud og en snak med udbudskonsulenterne fra Vejen Kommunes Indkøbskontor. 
 
Du kan stille spørgsmål til Vejen Kommunes udbudsplan, samhandel med Vejen Kommune eller andet.

TIDSPUNKT
 
Hveranden torsdag
Mellem kl. 15:00 - 17:00
 
Husk at booke en tid på forhånd.
  
LÆS MERE
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.
 

VBC Kursuscentret: Sådan bruger du kunstig intelligent.

Kunstig intelligens er ikke længere et fremtidsscenarie, men en realitet, der forandrer vores måde at arbejde på. Uanset hvilken branche eller job du har, vil du blive påvirket af den nye teknologi, der kan skabe, analysere, programmere og meget mere.

INDHOLD 
Hvad er kunstig intelligens?
Hvordan virker kunstig intelligens?
Forskellige typer af AI og deres anvendelsesområder
Hvordan du kan bruge AI til at skrive bedre
Indsigt i de etiske og juridiske aspekter af AI

TIDSPUNKT
Onsdag 22. november
Kl.:15.00 til 16.30
 
Sted: VBC Kursuscenter, Jyllandsgade 11, 6600 Vejen.
 
TILMELDING
Du kan tilmelding dig på mail til brg@vejenbc.dk

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen hver fredag i UdviklingsParken kl. 9:00.
 
INDHOLD
Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er du mere end velkommen til at deltage. Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
 
Fredag 13. oktober 2023
Kl. 09:00 til 09:30
   
TILMELDING
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten, hvor lokale virksomheder og iværksættere kan få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune eller UdviklingVejen-medlem.
 
TIDSPUNKT
Hveranden torsdag mellem 15:00 - 17:00 når du har booket en tid på forhånd.

LÆS MERE
Du kan læse mere og se hvordan du tilmelder dig her.

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk for enkeltmandsvirksomheder
Fredag 13. oktober 2023 kl. 9:00 til 9:30
Tilmelding er nødvendig.
Få succes med ESG
Torsdag 26. oktober kl: 09:00 - 14:00
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 26. oktober 2023 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 26. oktober 2023 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag 7. november 2023 kl. 19:00 til 21:30
Tilmelding er nødvendig.
Elektrificering af industrien
Torsdag 9. november 2023 kl. 08:30 til 14:00
Tilmelding er nødvendig.
Industriens Dag 2023
Tirsdag 13. november 2023 kl. 9:00 til 16:30
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet