Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
Fra 1. november 2023 er det Pernille Puck, der tager førertrøjen på hos UdviklingVejen. Hun glæder sig meget til at hilse på alle medlemsvirksomhederne, kommunens medarbejdere og alle de nye samarbejdspartnere, som stillingen bringer med sig. Fotokilde: Pernille Puck.

Ny direktør for UdviklingVejen

Vi kan nu løfte sløret for, at Pernille Puck starter 1. november 2023 som UdviklingVejens nye direktør.

Hvorfor søgte Pernille Puck stillingen som ny direktør for UdviklingVejen?
Pernille Pucks passion er at være værdiskabende for virksomheder. At kunne gøre en forskel og bruge sin store erfaring og indsigt fra bl.a. Vækstfonden og bestyrelseslokalet med mange typer af virksomheder med forskellige typer udfordringer på tværs af alle brancher.

Jeg glæder mig til at være en del af krydsfeltet mellem erhvervsliv, det politiske og ikke mindst de forskelligartede opgaver, der ligger i jobbet. Jobannoncen appellerede bredt til min profil og til mine kompetencer”, siger Pernille Puck.

Pernille Puck har de seneste 3,5 år haft sit virke som professionelt bestyrelsesmedlem samt været selvstændig rådgiver inden for strategisk sparring, forretningsudvikling og kapitalfremskaffelse.

Pernille kommer fra den finansielle sektor med over 30 års erfaring fra både det private erhvervsliv, den offentlige sektor samt Staten. 
Min tunge baggrund fra den finansielle verden samt det, at jeg selv har startet virksomhed, har givet mig en solid faglig ballast”, uddyber Pernille.
 
Pernille siger om sig selv: ”Jeg går på arbejde med hjertet, har altid “ja-hatten på”, og jeg vil som direktør for UdviklingVejen lægge vægt på at gøre en forskel for medlemsvirksomhederne, Vejen Kommune og samarbejdspartnere”.

HELT PRIVAT
Pernille (52 år) er gift med Tommy Puck, som er ansat hos Danish Argo. Sammen har de 2 drenge, som begge lige er flyttet hjemmefra. Selvom Pernille oprindelig er fra København, besluttede familien i 2008 at flytte til Tommys hjemegn, hvilket de ikke et øjeblik har fortrudt. Parret bor i Genner ved Rødekro.

Når Pernille ikke er på arbejde, ynder hun en tur på cyklen (enten indenfor eller udenfor), en tur på vandet i kajakken eller at tage vandrestøvlerne på.

Pernille er et førsteklasses match

UdviklingVejens bestyrelsesformand, Ole Stubbe, er meget glad for, at Pernille Puck starter som UdviklingVejens nye direktør.

Der har været rigtig stor interesse om det attraktive job som direktør for UdviklingVejen. Ansættelsesudvalget, som har bestået af kommunaldirektør Ole Slot, formand Ole Stubbe, næstformand Lars Jensen samt bestyrelsesmedlem Helge Busk har enigt valgt Pernille Puck ud af mange kvalificerede ansøgere til jobbet.
 
Ole Stubbe udtaler: ”Pernille har en stor erfaring med sig i meget af det som UdviklingVejen beskæftiger sig med. Derudover har hun et stort netværk, som vil bringe værdi. Pernille Puck vil kunne bidrage til at styrke Vejens erhvervslivs vilkår og ikke mindst understøtte den fortsatte tiltrækning og udvikling af virksomhederne i kommunen. Dette så der fortsat leveres erhvervsservice i særklasse. Vi glæder os til samarbejdet”.
UdviklingVejens bestyrelseformand, Ole Stubbe. Fotokilde: Vejen Kommune.
Vejen-virksomheden Video Harmoni er ny medlemsvirksomhed ved UdviklingVejen. Fotokilde: Video Harmoni.

Video Harmoni er nyt UdviklingVejen-medlem

Vi byder velkommen til Dalibor og Aleksandra Mrsic, indehavere af Vejen-virksomheden Video Harmoni.

Video Harmoni er en familievirksomhed med base i Vejen, skabt af Aleksandra Mrsic (videograf og redaktør) og Dalibor Mrsic (videograf og certificeret dronepilot).
 
"Vi har mere end 15 års erfaring med videoproduktion, hvoraf de 10 har været på kroatisk tv", siger Dalibor. Parret havde muligheden for at lære og skabe forskellige genrer af film såsom reklamer, dokumentarer, koncerter, live streaming, sport, filmoptagelser med en drone. "Vi er uddannet indenfor alle segmenter af videoproduktion. Det er vigtigt for os, fordi det påvirker tidspunktet for at lave filmen samt kreativiteten, og det ultimative mål er kundetilfredshed", fortæller Aleksandra.
 
Aleksandra Mrsic og Dalibor Mrsic fortsætter med at fortælle, at for dem er det at lave videoproduktion ikke kun et arbejde, men også glæden ved at opdage historien gennem video på en kreativ måde. De mener, at hver historie er unik og kræver en ny tilgang, hvilket er en ny udfordring og en stor fornøjelse.

SE PROJEKTER
Video Harmoni har allerede lavet en række film for virksomheder beliggende i Vejen Kommune, bl.a. Vejen Idrætscenter, Vejen Garden, Vejen SF og Vejen Kunstmuseum m.v.

Du kan se nogle af filmene på Video Harmonis hjemmeside her.
Dalibor og Aleksandra syntes, at Vejen kommune har meget at tilbyde deres familie, og at de er meget taknemmelige for de muligheder, de har fået. Fotokilde: Video Harmoni.
 
KONTAKT
Dalibor og Aleksandra Mrsic
Tlf.: 9182 8507
Mail: video@videoharmoni.dk

LÆS MERE
Skal din virksomhed lave en film, kan du se mere om, hvad Video Harmoni kan tilbyde her.

PRIVAT
Ægteparret Dalibor og Aleksandra Mrsic er begge fra turistregionen Istrien i Kroatien. "Vi flyttede til Danmark for 5 år siden med vores tre børn på grund af det danske uddannelsessystem, hvor børn får lov til at lære gennem leg og få mere tid til kreativitet", slutter Dalibor Mrsic.
I morgen aften findes den virksomhed, som løber med prisen som Årets Spinoff. Du kan nedenfor læse en præsentation af de tre nominerede virksomheder. Fotokilde: Colourbox.

I morgen findes Årets Spinoff-virksomhed

I morgen afholdes arrangementet: Entreprenørskab, innovation & netværk, hvor Årets Spinoff-virksomhed skal findes.

Rigtig mange har tilmeldt sig arrangementet, som afholdes af Billund Erhverv, UdviklingVejen og Lederne.
 
Forud for arrangementet har der været en udvælgelsesproces, som er endt med tre stærke virksomheder, som de nominerede til prisen som Årets Spinoff-virksomhed. 
Deltagerne ved arrangementet i morgen har muligheden for at være med til at beslutte, hvem af de tre nominerede virksomheder, der skal løbe med prisen som Årets Spinoff-virksomhed.
 
Du kan se en præsentation af de tre nominerede virksomheder til prisen som Årets Spinoff-virksomhed nedenfor.
Vejen-virlsomheden JTM Boring er én af de tre nominerede til prisen som Årets Spinoff-virksomhed. Fotokilde: JTM Boring. 

JTM Boring er nomineret til Årets Spinoff

Jeppe Thorbjørn Mikkelsen er ejer og direktør af JTM Boring, der er en spinoff fra virksomheden Bække Entreprenørforretning.

Jeppe stiftede JTM Boring i 2021. ”En af de vigtigste grunde til, at jeg stiftede JTM Boring er, at når en kunde skal have lavet styret underboring, så er det ikke logisk, at man skal ringe til Bække Entreprenørforretning, fordi det ikke ligger i navnet Bække Entreprenørforretning”, siger Jeppe Thorbjørn Mikkelsen.

Herudover fortæller Jeppe Thorbjørn Mikkelsen, at man som kunde kunne komme i tvivl om, om Bække Entreprenørforretning kan komme ud til en virksomhed, der ligger andre steder end i Bække. ”Det havde vi nogle kunder der havde den indforståelse med, så derfor stiftede jeg JTM Boring”, uddyber Jeppe Thorbjørn Mikkelsen.

Kerneydelsen i JTM Boring er styret underboring, som er en form for ledningsføring, hvor man er fri for at grave. Det er med styret underboring muligt at komme under alt lige fra motorveje til inde i byerne, hvor man gerne vil udover de trafikale problemer, som gravning kan skabe. Herudover er styret underboring meget miljøvenligt for både mennesker og dyr.

Det der gør JTM Boring anderledes end konkurrenterne er, ifølge Jeppe Thorbjørn Mikkelsen, at at der ikke er langt til toppen. ”Jeg har også selv været ude at køre boremaskine, inden jeg kom ind og sidde på pinden. Så vi kan hurtigt tage en beslutning, da vi ved der foregår, og vi kan komme med nogle skarpe priser”, siger Jeppe Thorbjørn Mikkelsen.
Jeppe Thorbjørn Mikkelsen, JTM Boring. Fotokilde: JTM Boring.
 
Man skal stemme på JTM Boring, som Årets Spinoff da vi er en god arbejdsplads, der ligger i Vejen. Vi værner om vores medarbejdere, og det kommer både kunderne og vores leverandørerne til gode i sidste ende”, slutter Jeppe Thorbjørn Mikkelsen.

FILM OM JTM BORING
Du kan se en film, der præsenterer JTM Boring som en af de tre nominerede virksomheder til Årets Spinoff her.

MERE OM
Du kan læse mere om JTM Boring her.
Gesten-virksomheden Bech Webshops ApS ved Juliane Bech Sørensen er indstillet til til Årets Spinoff-virksomhed 2023. Fotokilde: Bech Webshops.

Bech Webshops er nomineret til Årets Spinoff

Juliane Bech Sørensen driver virksomheden Bech Weshops, der er en spinoff fra Julianes fars virksomhed Tiset Savværk.

Virksomheden Bech Webshops har tre webshops med hovedfokuspunkter på flagstænger samt træ til udendørs brug.

Juliane fortæller, at Tiset Savværk stod overfor et valg, om at de kun ville køre salg til videresalg. ”Derfor blev jeg enig med min far om, at jeg ville gå i spidsen med at starte Bech Webshops. I dag er Bech Webshops en selvstændig virksomhed med produkter fra Tiset Savværk med fokus på at sælge til slutbrugen eller til mindre erhverv”, fortæller Juliane Bech Sørensen.

Den synergi, der er mellem os og Tiset Savværk er, at her distribuerer vi alle flagstænger. Vi får træflagstænger fra Tiset Savværk, og så kører vi de varer ud”, uddyber Juliane Bech Sørensen.

Derudover har Tiset alle træprodukter stående, og distribuerer direkte ud til slutkunderne.
Kerneydelsen ved Bech Webshops er levering af flagstænger og montage ude ved slutbrugeren.
Spidskompetencen er at levere den mest bæredygtige løsning til kunden. ”Det er også derfor vi er så store på træflagstænger, da de er meget mere bæredygtige end glasfiberløsningen”, siger Juliane Bech Sørensen.

Bech Webshops gør ifølge Juliane Bech Sørensen tingene anderledes end konkurrenterne på markedet. 
Juliane Bech Sørensen, Bech Webshops. Fotokilde: Bech Webshops.
 
Vi har gennemtænkt alt helt fra start til slut. Det vil sige, at vi tænker rigtig meget over, hvor vores varer kommer fra, og hvad det er for et produkt vores kunder ender med at få”, fortæller Juliane Bech Sørensen.
 
Man skal stemme på os som Årets Spinoff, fordi vi er de bedste indenfor flagstænger. Vi har den mest bæredygtige løsning, og vi er bedst, til det vi laver”, slutter Juliane Bech Sørensen.

FILM OM BECH WEBSHOPS
Du kan se en film, der præsenterer Bech Webshops som en de tre nominerede virksomheder til Årets Spinoff her.

MERE OM
Du kan læse mere om Bech Webshops her.
Sønder Omme-virksomheden BC Energiservice er én af de tre nominerede virksomheder til prisen som Årets Spinoff. Fotokilde: BC Energiservice.​

BC Energiservice er nomineret til Årets Spinoff

BC Energiservice er en spinoff fra elektriker-virksomheden Cuno Holmgaard og VVS-installatør Jysk Teknik.

Bjørn Jespersen og Steffan Lohff etablerede BC Energiservice i november 2019.
 
Elektrikervirksomheden Cuno Holmgaard og VVS-installatør Jysk Teknik arbejdede i forvejen tæt sammen, men Bjørn Jespersen og Steffan Lohff ville gerne have en servicevirksomhed, som kunne håndtere service og reparationer af varmepumper, og derfor startede BC Energiservice.

BC Energiservice´ kerneydelse er at hjælpe private og erhverv med at omstille fra fossile brændsler til varmepumper. ”Vi tilbyder en totalløsning til vores kunder i og med, at vi tilbyder en varmepumpe, hvor vi fjerner det gamle og får det nye monteret som det skal”, fortæller Steffan Lohff.

Baggrunden for at starte BC Energiservice var, at de to ejere gerne ville have en servicevirksomhed, som kunne håndtere reparationer af varmepumper. ”Det er der ikke meget af i branchen, så derfor ville vi gerne starte en virksomhed, der gør det på den helt rigtige måde”, fortæller Bjørn Jespersen.

BC Energiservice adskiller sig fra sine konkurrenter ved at have de rigtige medarbejdere. ”Vi har god erfaring i salgsledelse, det gælder også når det kommer til montørerne”, fortæller Steffan Lohff.

Herudover går de i BC Energiservice meget op i at have de rigtige certificeringer, som lovgivningen i Danmark kræver.
Steffan Lohff  pg Bjørn Jespersen, BC Energiservice. Fotokilde: BC Energiservice.
 
Ifølge Bjørn Jespersen er der god synergi mellem de to modervirksomheder og BC Energiservice. ”Vi hjælper hinanden med henholdsvis el og vvs og rigtig mange andre sparringsmæssige opgaver”, siger Bjørn Jespersen.
 
Man skal stemme på BC Energiservice som Årets Spinoff, fordi vi er en virksomhed, der er opstået ud fra to lokale parter. Vi arbejder dedikeret på at understøtte den grønne omstilling hver eneste dag”, slutter Steffan Lohff.

FILM OM BC ENERGISERVICE
Du kan se en film, der præsenterer BC Energiservice som en af de tre nominerede til Årets Spinoff-virksomhed her.

MERE OM
Du kan læse mere om BC Energiservice her.
Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i reglerne, før du søger om LAG-midler. Derfor afholdes der 10. oktober et arrangementet for dig, så du kan blive skarpere på krav til ansøgere, ansøgningsproces og afrapportering, når du søger om LAG-midler. Fotokilde: Colourbox.

Vil du skabe arbejdspladser i landdistrikterne?

Deltag i arrangement hvor du får indsigt i, hvordan virksomheder har grebet LAG ansøgning, projekt og afrapportering an, og bliv klar til at ansøge.

En af oplægsholderne er Jan Møller Pedersen fra RACO A/S i Holsted. Jan fortæller om sine erfaringer som virksomhed, der har søgt og gennemført et LAG-projekt.

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i reglerne, før du søger om LAG-midler, derfor vil der ved arrangementet være gennemgang af krav til ansøgere, ansøgningsproces og afrapportering.
TIDSPUNKT
Tirsdag 10. oktober 2023
kl. 17:00 til 19:00

STED
LOasen Vesterhede
Vesterhedevej 33
7250 Hejnsvig

TILMELDING
Du kan tilmelde dig her.

Til dig og din virksomhed

Solar: Udfasning af fossile brændsler inden 2025.

Er du opdateret, når det kommer til udfasning af gas og olie i din virksomhed? Ved du hvorfor det er vigtigt at have en plan for det? Solar, Udvikling Vejen og Vejen kommune inviterer dig til inspirationsdag omkring elektrificering af industrivirksomheder i kommunen, hvor du får svar på ovenstående.
 
INDHOLD
Ved arrangementet vil du høre oplæg fra forskellige eksperter, og du vil få helt konkrete råd til, hvordan du kommer bedst i gang med energirenovering i din virksomhed.

Få viden om udfasningen af de fossile brændsler i industrien, ESG-regnskab, strategi, CO2 afgift, tilskud med mere inden for grøn omstilling.
 
TIDSPUNKT
Torsdag 9. november 2023
Kl. 08:30 til 14:00
 
STED
Solar Danmark A/S
Industrivej Vest 43
6600 Vejen
 
LÆS MERE
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Penta Advokater: Få registreret dit varemærke i Danmark for 3000 kr.

I oktober måned hjælper Penta Advokater med registrering af dit varemærke i Danmark for kun 3.000 kr. og i EU for 4.000 kr.

Et varemærke er et særligt kendetegn – et bindeled mellem din virksomhed, dine varer/ydelser og dine kunder. Kendetegnet er med til at sikre, at dine kunder kan adskille din virksomhed fra konkurrenterne.

INDHOLD
 
Fordelene ved en varemærkeregistrering er mange. En af de væsentligste grunde til at få et varemærke registreret er, at det kan få direkte betydning for din virksomheds økonomiske værdi, ligesom et varemærke er et aktiv der kan handles på lige fod med andre aktiver, såsom biler og fast ejendom.
  
KONTAKT
Kontakt advokat Malene Basballe og få et uforpligtende svar på, hvordan Penta Advokater kan hjælpe dig med at få registreret dit varemærke på mail: mabr@penta.dk
 
LÆS MERE
Du kan læse mere her.

Grønne Kompetencer: Få succes med ESG.

Vil du også blive klar til et marked, der i stigende grad sætter krav til virksomheders ESG?

Nu har du muligheden for at deltage i en gratis workshoprække, der stiller skarpt på din virksomheds arbejde med ESG.

INDHOLD
ESG er andet end økonomiske nøgletal – det kræver et 360° blik på din virksomheds værdikæde. På denne workshop får du knækket koden til ESG og går hjem med en klar strategi, skræddersyet handleplan og konkrete værktøjer.

Workshoppen faciliteres af Gammelgaard Consulting. 
 
TIDSPUNKT
Torsdag 26. oktober 2023
Kl.: 09.00 - 14.00
 
LÆS MERE
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Trekantområdet: Industriens Dag 2023.

Industriens Dag dykker vi ned i en række af de store dagsordener, der har betydning for industrivirksomhedernes konkurrenceevne.

INDHOLD
Hvad er det for en verden, man driver virksomhed i, i 2023? Hvordan ser det økonomiske verdensbillede ud? Og hvilke udfordringer er størst lige nu? Vi spørger også klimaforskeren, hvor presset klimaet egentlig er? Og hvor pressede bør vi være – både som virksomheder og samfund?
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 13. november 2023
Kl.: 9:00-16:00
 
Sted: Comwell i Kolding 
 
TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud.

Vejen Kommunes indkøbskontor tilbyder det lokale erhvervsliv rådgivning om udbud i samarbejde med UdviklingVejen, under navnet: UdbudsPanelet.
​​
INDHOLD
Her du få rådgivning om udbud og en snak med udbudskonsulenterne fra Vejen Kommunes Indkøbskontor. 
 
Du kan stille spørgsmål til Vejen Kommunes udbudsplan, samhandel med Vejen Kommune eller andet.

TIDSPUNKT
 
Hveranden torsdag
Mellem kl. 15:00 - 17:00
 
Husk at booke en tid på forhånd.
  
LÆS MERE
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.
 

VBC Kursuscentret: Cirkulær forretningsforståelse.

Arbejder du inden for salg, handel eller administration, og savner du fokus på, hvordan du kan arbejde med, udvikle eller rådgive fx kunder og samarbejdspartnere om ESG? Så er dette kursus noget for dig!

INDHOLD 
En involvering af virksomhedens medarbejdere i tankesættet og processerne er en forudsætning for at komme, om ikke i mål, så et godt stykke ad vejen mod virksomhedens grønne omstilling. Derfor anbefales det, at man informerer og uddanner medarbejdere eller ESG-ambassadører, der kan vidensdeling til kolleger i virksomheden eller organisationen.

TIDSPUNKT
7. og 8. november 2023
Kl. 8:00 - 15:24
 
Sted: VBC Kursuscenter, Jyllandsgade 11, 6600 Vejen.
 
LÆS MERE 
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen hver fredag i UdviklingsParken kl. 9:00.
 
INDHOLD
Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er du mere end velkommen til at deltage. Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
 
Fredag 6. oktober 2023
Kl. 09:00 til 09:30
   
TILMELDING
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten, hvor lokale virksomheder og iværksættere kan få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune eller UdviklingVejen-medlem.
 
TIDSPUNKT
Hveranden torsdag mellem 15:00 - 17:00 når du har booket en tid på forhånd.

LÆS MERE
Du kan læse mere og se hvordan du tilmelder dig her.

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk for enkeltmandsvirksomheder
Fredag 6. oktober 2023 kl. 9:00 til 9:30
Tilmelding er nødvendig.
LAG midler til din virksomhed?
Tirsdag 10. oktober 2023 kl. 17:00 til 19:00
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 12. oktober 2023 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 12. oktober 2023 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Få succes med ESG
Torsdag 26. oktober kl: 09:00 - 14:00
Tilmelding er nødvendig.
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag 7. november 2023 kl. 19:00 til 21:30
Tilmelding er nødvendig.
Elektrificering af industrien
Torsdag 9. november 2023 kl. 08:30 til 14:00
Tilmelding er nødvendig.
Industriens Dag 2023
Tirsdag 13. november 2023 kl. 9:00 til 16:30
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet