Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
Et studie fra statsejede Energinet, der ejer og driver dansk energi-infrastruktur, har for nylig vist, at der er udsigt til en samfundsgevinst på 30-75 mia. kr., hvis man etablerer den nødvendige brintinfrastruktur. Fotokilde: Colourbox.

Milliardinvesteringer i sigte

Energinet.dk´s nye studie viser, at Danmark kan høste en samfundsøkonomisk gevinst på op imod 75 mia. kr., hvis der etableres et 360 km langt brintrør i Jylland.

Brintrøret, der skal sende brint fra vestjyske fabrikker til tunge industrivirksomheder i Tyskland, er på 91 centimeter i diameter og skal gå syd for Limfjorden via Viborg, Holstebro, Esbjerg, Vejen, Fredericia og til Tyskland, så der er lokalt potentiale for vækst.  
 
På baggrund af den seneste samfundsøkonomiske analyse har ministeriet givet grønt lys til, at Energinet.dk kan gå videre med mere detaljerede undersøgelser. Man mangler at tage stilling til finansieringen af røret, der kræver en investering på mellem 10 og 22 mia. kr. Meldingen fra regeringen er, at man vil invitere til forhandlinger om netop den del i løbet af efteråret. 
UdviklingVejens bestyrelse har gennem det seneste år fulgt udviklingen, og opfordrer Vejen Kommune til at tilbyde regeringen værtsskab til sådanne industrianlæg, så Vejen Kommune får andel i investeringerne og de arbejdspladser, der følger med.
 
Derudover overvejer UdviklingVejen bl.a. i samarbejde med Force Technology, hvordan der kan oprettes et nyt netværk for virksomheder, som gerne vil være service- og underleverandører.
 
ARTIKEL FINANS
Læs en artikel fra FINANS, der uddyber potentialet for national vækst her.
I følge UdviklingVejens direktør, Ulrik Kragh, giver Vejen Kommunes placering for el, gas og brintinfrastruktur, store muligheder for fremtidige investeringer i Vejen. Fotokilde: Colourbox.

Vejen Kommune har et kæmpe potentiale

UdviklingVejens direktør, Ulrik Kragh, påpeger at Vejen Kommunes centrale placering for el, gas og brintinfrastruktur, giver store muligheder for fremtidige investeringer i Vejen.

Vi har store mængder grøn strøm fra de planlagte vindmøller og solceller samt strømmen, der kommer ind ved Revsing. Vi har kuldioxid (CO2) og metan (CH4) fra biogas og landbruget. Vi har kvælstof fra luften, vi har store vandmængder og nu planlægges for infrastruktur, så vi også kan transportere brint. Det er alt sammen ingredienserne til at kunne lave forskellige typer PtX anlæg”, uddyber Ulrik Kragh.

Konkret vil der kunne skaffes arbejdsplader ved at bruge strøm og vand til at skabe brint til bl.a. transportsektoren og ilt til land-dambrug samt strøm, vand og kvælstof til grøn ammoniak, der bl.a. kan bruges til at erstatte fossil kunstgødning i landbruget.
 
De procesanlæg, der udfører disse kemiske reaktioner, afgiver en stor mængde spildvarme, som kan udnyttes til gartneri og tørreprocesser til forarbejdning af planteproteiner. Endelig vil varmen også kunne skabe billig varme til industrien og borgerne i Vejen Kommune.
UdviklingVejens direktør Ulrik Kragh ser Vejen Kommunes centrale placering for el, gas og brintinfrastruktur, som en stor mulighed for lokale fremtidige investeringer. Fotokilde: Vejen Kommune.
 
Hvis Vejen Kommune, virksomhederne og borgerne griber den mulighed, der er i dette stærke mix, vil der i fremtiden i båndet fra Holsted til Andst kunne skabes et grøn energieventyr, der giver forsyningssikkerhed til fornuftige priser, og det giver mulighed for at kunne udvikle vores styrkepositioner "Landbrug/fødevarer og Transportsektor" så det også bliver et aktiv efter den grønne omstilling”, slutter Ulrik Kragh.
Danmarks første elproducerende vindmølle, Poul la Cours forsøgsmølle stod i Askov. Her fortælles historien om Poul la Cour, som var opfinder inden for energi, dengang elektriciteten blev udbredt i Danmark. Fotokilde: VisitVejen. 

Når brintrøret kommer

Når brintrøret kommer gennem Jylland, så kan vi her i området sige ”Velkommen tilbage”.

For brinten var her faktisk for en del år siden – som energikilde til belysningen på Askov Højskole. Produceret helt lokalt på vindmøllestrøm. Af en mand, der lavede grundlaget for den moderne vindindustri.

I Askov huserede nemlig videnskabsmanden og underviser på højskolen, Poul la Cour. Han var i forbindelse med sine vindmølleeksperimenter (vingers antal og vingers form for mest mulig effekt) voldsomt interesseret i, hvordan han kunne lagre energi til vindstille dage. Han eksperimenterede med at bruge strømmen fra vindmøllen, som lå hvor la Cour Museet ligger i Askov i dag, til elektrolyse, hvor ilt og brint blev skilt og så kunne opbevares. 
På en god vinddag kunne der laves 1000 l brint. Brinten så blev brugt til lamper på højskolen. Den lokale glarmester have en lukrativ forretning, idet en del ruder ikke holdt til gentagne eksplosioner i brinten, for det lykkedes ikke helt at styre rette blanding til ”knaldluft”, som blev brugt til at få lys i lamperne.

I 1894 havde Poul la Cour fornøjelsen af at tænde brintlyset i sit hjem for første gang – en effekt svarende til en 40 watts pære. Og heraf kommer tilnavnet Danmarks Edison.

Under la Courmuseet ligger stadig akkumulatorbatteri og tank, og det var så i 1890’erne at de blev lavet.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere på VisitVejens hjemmeside her.
OTV Plast benyttede Post Nord Danmark rundt som en lejlighed til at samle alle medarbejdere for at styrke fælleskabet og få en hyggelig stund udenfor dagligdagens vante rammer. Fotokilde: OTV Plast.

OTV Plast fejrede PostNord Danmark Rundt

Plænen omkring OTV Plast var flot dekoreret med flag hele vejen rundt, og alle medarbejderne stod klar til at vifte med flag, da cykelrytterne cyklede forbi.

Når Vejen Kommune arbejder for at tiltrække f.eks. PostNord Danmark rundt til kommunen, er der mange virksomheder, som bakker op ved at benytte tiltagene som arrangementer i egne virksomheder.
 
OTV Plast var én af de mange virksomheder, som i sidste uge benyttede lejligheden til et personalearrangement for virksomhedens 50 medarbejdere.

Der ligger helt sikkert store anstrengelser bag for at få løbet til Vejen, og det vil vi som virksomhed gerne påskønne, og desuden blev det et rigtig hyggeligt frikvarter i en travl hverdag”, siger direktør ved OTV Plast, Henrik Jylov, 

Henrik Jylov fortæller videre, at en af OTV´s værdier er: Kloge hænder hele vejen, og at dette bl.a. betyder, at ledelsen inddrager medarbejderne i beslutningerne og i den faglige sparring ved f.eks. kundebesøg. ”I den ånd er det samtidig vigtigt, at vi laver arrangementer, hvor vi alle deltager. I hverdagen kan vi ofte blive opdelt i de forskellige afdelinger og teams", uddyber Henrik Jylov.
Direktør ved OTV Plast, Henrik Jylov. Fotokilde: OTV Plast.
 
"Personalearrangementer behøver ikke være store og dyre arrangementer, det kan udmærket være et kort break, hvor der lige er tid til, at man snakker og hygger sig sammen på tværs af virksomheden, som da vi mødtes på plænen, og sammen så de mange cykelryttere suse forbi", slutter Henrik Jylov.
 
LÆS MERE
Læs mere om OTV Plast her.
UdviklingVejen inviterer dig til Ulrik Kraghs afskedsreception.. Fotokilde: Vejen Kommune.

Afskedsreception for Ulrik Kragh

Da Ulrik Kragh har fået nyt job og stopper som direktør ved UdviklingVejen, inviterer vi dig til afskedsreception for Ulrik.

Det vil glæde os at se forretningsforbindelser, samarbejdspartnere mv. til en afskedsreception for Ulrik.
 
TIDSPUNKT
Onsdag 6. september 2023 kl. 13:30 til 15:30.
 
UdviklingVejen er vært med kage og bobler, og vi håber, du har lyst til at møde op og tage afsked med Ulrik.
STED
UdviklingVejen, Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding. Vær opmærksom på at receptionen er i et telt i haven.
 
TILMELDING
For at vi har en idé om, hvor mange der kommer, vil det være dejligt, hvis du tilmelder dig på forhånd her.
 
INVITATION 
Du kan finde en invitation her.
Du kan stadig nå at tilmelde dig til UdviklingVejens erhvervsevent, hvor VM- og OL-guldvinder, Anne-Marie Rindom giver eksempler på, hvordan hun træner sin mentale styrke, med henblik på at du som erhvervsleder kan bruge erfaringen i din dagligdag. Fotokilde. Peter Brøgger.

Elitesportsudøver deler sin værkstøjskasse

Den erfarne guldvinder Anne-Marie Rindom åbner værktøjskassen med mental styrke, når UdviklingVejen afholder erhvervsevent. Du er inviteret.

Som virksomhedsleder skal du med kort reaktionstid kunne tackle spritnye vilkår, som kan vende din virksomhed på hovedet. Det stiller krav om godt lederskab, og om at bruge kræfterne til det vigtige for at kunne lykkes og præstere.

VM- og OL-guldvinder Anne-Marie Rindom har til perfektion vist evnen til at håndtere det mentale pres, når hun i sin LaserRadial-jolle rider på succesbølgen, møder modstand, uheld, uretfærdigheder, dårlig vind og dygtige konkurrenter, men hun alligevel gang på gang evner at holde fokus og oftest ender øverst på sejrsskamlen.
 
Præstationsoptimering er ikke held, men i høj grad forberedelse, træning og mental styrke. Anne-Marie vil i dette foredrag give eksempler på, hvordan hun træner sin mentale styrke, med henblik på områdets erhvervsledere kan overveje, hvordan denne erfaring kan bruges i egen dagligdag.

Erhvervseventet den 30. august rummer også deltagelse i den officielle åbningsceremoni på Vikingespillets scene og bagefter serverer Preben Madsen fra Herregårdskælderen vikingeinspireret mad i Planetarariet.
I søndags blev det til endnu en dansk medalje til , da hun deltog i Ilca 6-klassen ved VM i sejlsport i den hollandske by Haag. Samtidig sikrede hun Danmark en plads ved næste års sommerlege i Paris. Fotokilde: Peter Brøgger.
 
Til erhvervseventet serveres også øl fra Hyldals Bryghus, hvor du kan gå på opdagelse i de mange smags- og duftoplevelser bryghuset leger med.
 
TIDSPUNKT
Onsdag 30. august
kl. 15:00 til 20:30
 
Vi starter 14:30 med netværk og adgang til kaffe.
 
TILMELDING
Hvis du vil med, er det i dag sidste chance for at tilmelde dig her.
De mange lokale unge talenter skal anerkendes, og derfor starter Vejen Kommune en ny tradition 19. september på rådhuset i Vejen. Fotokilde: Vejen Kommune.

Unge talenter fejres med rådhuspandekager

Vejen Kommune vil fejre de unge lokale talenter og skaber derfor en ny tradition med rådhuspandekager og bobler.

Unge talenter i Vejen skal fejres med maner.
 
Vejens borgmester Frank Schmidt-Hansen vil gerne anerkende, når kommunens unge har præsteret noget ekstraordinært i forhold til deres uddannelse og fag.
 
Derfor skaber borgmester Frank Schmidt-Hansen en ny tradition og inviterer på rådhuspandekager.
 
"Vi vil gerne anerkende den ekstra indsats, som de her unge mennesker har ydet. Det kan være ved DM i Skills, Til Fagenes Fest, en anerkendelse fra deres uddannelsessted eller noget lignende. Men det er vigtigt at vi er med til at udbrede kendskabet til talenterne, og at anerkende den ekstra indsats", siger Frank Schmidt-Hansen.

Fejringen foregår første gang på Vejen Rådhus den 19. september klokken 17:00, hvor der bliver serveret rådhuspandekager og bobler, og Frank Schmidt-Hansen holder tale. Den unge er velkommen til at tage eksempelvis forældre, lærer og/eller mester med til fejringen.
Vejen Kommune byder på rådhuspandekager, bobler og fejring af lokale unge talenter. Fotokilde: Vejen Kommune.
 
Vejen Kommune vil gerne sikre, at alle unge som er blevet hædret ved en officiel konkurrence som eksempelvis DM i Skills, Fagenes Fest eller lignende det seneste år, får mulighed for at deltage.
 
KENDER DU ET UNGT TALENT?
Har din virksomhed en elev, der passer på kriterierne? Så kontakt gerne: Klaus Arnegaard fra UdviklingVejen på mail ka@udviklingvejen.dk med kontaktinfo.
Kim Kinimond, oberst ved Flyvestation Skrydstrup, giver ved UdviklingVejens arrangement et oplæg om, hvad det giver af erhvervsmæssige muligheder at F35 får base i Skrydstrup. Fotokilde: Flyvestation Skrydstrup.

Krig i Ukraine og nyt forsvarsforlig – hvad betyder det for virksomhederne?

UdviklingVejen afholder et arrangement om krigen i Ukraine, det nye forsvarsforlig og hvad det betyder det for virksomhederne?

Interforce og UdviklingVejen inviterer til en drøftelse af, hvad den sikkerhedspolitiske situation betyder for virksomhederne, når der er krig i Ukraine, og Danmark omstiller sit forsvar til de nye trusler. Du får viden om hvilke personelressourcer forsvaret vil efterspørge i fremtiden, og hvordan du som virksomhedsleder kan bakke op om disse.

Peter Viggo Jakobsen fra Forsvarsakademiet og Oberst Kim Kinimond fra Flyvestation Skrydstrup giver den seneste opdatering, og der bliver lejlighed til at drøfte, hvilken betydning den aktuelle situation har for virksomhederne.
 
TIDSPUNKT
Onsdag 6. september 2023 kl. 16:00 til 18:15.
 
STED
UdviklingVejen
Sdr. Tingvej 10
6630 Rødding
Peter Viggo Jacobsen, forsvarsakademiet, er oplægsholder ved arrangementet hvor han vil komme ind på hvad den sikkerhedspolitiske situation betyder for virksomhederne. Fotokilde: Forsvarsakademiet.

TILMELDING
Vil du sikre dig en plads, kan du tilmelde dig her.
Den 28. august åbner virksomhedspuljen SMV:Eksport, hvoir du kan søge om finansiering til at styrke din virksomheds eksporteventyr. Fotokilde: SMV:Eksport.

Søg om 150.000 kr. til eksport-rådgivning

Med programmet SMV:Eksport kan din virksomhed søge om at få op til 150.000 kr. til en rådgiver og blive hurtigere klar til din eksportlancering.

Gennem SMV:Eksport kan du ansøge om at få 50 % i tilskud til en rådgiverudgift på max. 300.000 kr. Du kan via rådgivning med tilskud få hjælp til f.eks. markeds- og segmenteringsanalyser eller salgskanalstrategier i din virksomhed. 
 
ÅBNER SNART 
SMV:Eksport åbner i næste uge den 28. august 2023, er du klar?

HJÆLP TIL ANSØGNING
UdviklingVejen kan hjælpe dig med din ansøgnig. 
 
"Vi kan hjælpe dig hele vejen gennem ansøgningsprocessen, eller vi kan være din sparringspartner, så du hele tiden ved hvad næste step er i processen", siger Chalotte Tryk, UdviklingVejen.
Chalotte Tryk, UdviklingVejen. Fotokilde: Chalotte Tryk.
 
KONTAKT
Chalotte Tryk på mail: ct@udviklingvejen.dk eller på tlf.: 5183 2404.

ANSØG
Ansøg her.
Efter knapt 8 år med direktør Ulrik Kragh ved roret skal UdviklingVejen have ny direktør. Fotokilde: UdviklingVejen.

UdviklingVejen søger direktør

UdviklingVejen søger driftsstærk direktør med politisk forståelse til anerkendt erhvervsorganisation.

Vil du være med til at styrke erhvervslivets vilkår og udvikling yderligere i Danmarks mest erhvervsvenlige kommune? Har du en klar fornemmelse for virksomhedernes aktuelle udfordringer og lysten til at hjælpe med at løse dem? Kan du samarbejde i krydsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system og tiltrække både midler og medlemmer til en spændende organisation? Så er du måske den direktør, vi søger til erhvervsorganisationen UdviklingVejen.

Sidste år blev Vejen kåret til Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Der er med andre ord en spændende og udfordrende arv at løfte for den nye direktør i organisationen UdviklingVejen, som netop arbejder for at understøtte den fortsatte tiltrækning og udvikling af virksomheder i Vejen Kommune.

BLIK FOR UDFORDRINGER OG LØSNINGER
Som direktør for UdviklingVejen leder du en organisation med 10 engagerede medarbejdere og flere hundrede spændende medlemsvirksomheder.
 
I tæt samarbejde med kommunen sikrer du fortsat fokus på den fælles vækststrategi, som var stærkt medvirkende til sidste års anerkendelse af erhvervsindsatsen i Vejen Kommune.
 
Du har et godt blik for det aktuelle erhvervsklima og de udfordringer, såsom klima, energi, bæredygtighed, digitalisering og mangel på arbejdskraft, som virksomhederne står overfor.
 
Du sikrer, at UdviklingVejens tilbud, rådgivning og netværk til stadighed er relevante og værdiskabende for medlemsvirksomhederne i forhold til de aktuelle udfordringer og muligheder. 
Du skaber og plejer desuden de gode relationer til både medlemmer, politikere og samarbejdspartnere, herunder erhvervsfremmesystemet og klyngerne, som er katalysatorer for tildeling af mange statslige midler til erhvervsudvikling.​
 
STÆRK FORENING 
UdviklingVejen er en uafhængig erhvervsdrivende forening, som i tæt samarbejde med Vejen Kommune arbejder for at styrke den regionale erhvervsudvikling. Foreningen tilbyder rådgivning, netværk og sparring til erhvervs- og turismevirksomheder i Vejen Kommune og arbejder desuden for at styrke udvikling og tiltrækning af nye virksomheder til kommunen.
 
ERFAREN OG RELATIONSSTÆRK 
Du har en relevant videregående uddannelse samt en bred erhvervs- og ledelseserfaring.
 
Du har fokus på optimal daglig drift af organisationen, herunder økonomistyring og velfungerende relationer til både medlemmer, Vejen Kommune og andre væsentlige interessenter. Samtidig har du en veludviklet fornemmelse for det generelle erhvervsklima, hvilket udmønter sig i en fortsat udvikling af relevante tilbud til medlemsvirksomhederne, både eksisterende og potentielle.

ANSØGNING OG KONTAKT
For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 7539 3431.
 
Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.
 
ANSØG
Du kan læse mere og ansøge om stillingen her.
 
Vil du inspireres til at komme i gang med udfasning af fossile brændstoffer i din virksomhed inden 2025? Så har vi det rette arrangement til dig. Fotokilde: Solar.

Udfasning af fossile brændsler inden 2025

Solar, Vejen Kommune og UdviklingVejen inviterer dig til inspirationsdag omkring hvordan fossile brændsler udfases i din virksomhed inden 2025.

Er du opdateret, når det kommer til udfasning af gas og olie i din virksomhed? Og hvorfor det er vigtigt at have en plan for det?

Planen for arrangementet byder på oplæg fra forskellige eksperter, virksomheder der fortæller om hvordan de gør samt helt konkrete råd til til hvordan du kommer bedst i gang med energirenovering i din virksomhed.
Få konkret viden om ESG-regnskab, strategi, CO2-afgift og tilskud med mere inden for den grønne omstilling.
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 12. september 2023
kl. 09:00 til 14:00
 
STED
Solar Danmark A/S
Industrivej Vest 43
6600 Vejen
 
TILMELDING
Du kan læse planen for arrangementet og sikre dig din plads her.

Til dig og din virksomhed

SMV:Digital: Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem udnyttelse af din virksomheds data?
 
INDHOLD
Via SMV:Digital kan du søge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der kan hjælpe dig til at gøre data til en integreret del af din forretning.
 
Du kan få rådgivning til at komme i gang med at udnytte de data, som din virksomhed allerede indsamler og har lageret, og bringe dem bedre i spil i dine produkter, services og forretningsmodeller. Indsamling af ny data kan udgøre en mindre del af projektet, såfremt projektet primært har fokus på dataanvendelsen.
 
TIDSPUNKT 
Puljen åbner 30. august 2023, kl. 09:00.
 
HJÆLP TIL ANSØGNING
UdviklingVejen kan hjælpe dig med din ansøgnig.  
 
KONTAKT
Har du brug for hjælp til at gøre din ansøgning skarp, kan du kontakte Chalotte Tryk på mail: ct@udviklingvejen.dk eller på tlf.: 5183 2404.
  
LÆS MERE
Læs mere her.

Nu kan du være med til at indstille årets spinoff-virksomhed 2023.

Ved arrangementet ENTREPRENØRSKAB, INNOVATION & NETVÆRK, som afholdes af Billund Erhverv og UdviklingVejen, kåres Årets Spinoff-virksomhed i Vejen og Billund kommune.
 
Du kan være med til at pege på hvilke virksomheder, der skal indstilles til prisen. 
 
KRITERIER FOR INDSTILLING
• Bygger på erfaringer og kompetencer opnået i en anden virksomhed.
• Skal have selvstændigt CVR-nummer.
• Etableret efter oktober 2018.
• Hjemmehørende i Vejen eller Billund kommune.
 
DEADLINE FOR INDSTILLING
Du kan melde dine forslag ind frem til 28. august 2023 ved at skrive til Ulrik Uhrskov, UdviklingVejen, på mail uu@udviklingvejen.dk.
 
TID ARRANGEMENT
5. oktober 2023
Kl. 16:30-20:30
 
STED ARRANGEMENT
Billund Erhverv
Kløvermarken 35
7190 Billund
 
TILMELDING
Du kan tilmelde dig her.
 

SMV:Grønne Kompetencer - nye kompetencer, færdigheder og viden på vejen mod grøn omstilling.

Har din virksomhed brug for nye kompetencer, færdigheder og viden på vejen mod grøn omstilling? 

Mange små og mellemstore virksomheder oplever, at grøn omstilling får større og større fokus, samtidig med at området opleves mere og mere komplekst.
 
SMV:Grønne Kompetencer bidrager til afklaring på, hvor din virksomhed skal starte sin rejse og hvilke kompetencer og hvilken form for opkvalificering den grønne omstilling kræver.
 
INDHOLD
Gennem målrettede kompetenceløft klæder SMV:Grønne Kompetencer medarbejdere, ledelse og bestyrelse på til at løfte de strategiske beslutninger, konkrete nye opgaver og EU-krav, der følger med den grønne omstilling.

TIDSPUNKT
 
Åbner for ansøgninger 13. september 2023.
  
LÆS MERE
Du kan læse her.
 

FORCE Technology og UdviklingVejen: Få viden om at styrke din virksomheds konkurrenceevne via bæredygtige udvikling.

FORCE Technology og UdviklingVejen afholder arrangement, hvor du kan blive klogere på at benytte den bæredygtige udvikling til at styrke din virksomheds konkurrenceevne. 

INDHOLD 
Der kommer krav til dokumentation af miljøpåvirkning i fremstilling af produkter i form af CO2-aftryk og udarbejdelse af klimaplan.
 
På dette møde vil du blive præsenteret for 4 virksomhedsprogrammer, der alle er finansieret af Industriens Fond.

TIDSPUNKT
Onsdag 13. september 2023
Kl. 08:15 til 10:00
 
STED
FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen.

LÆS MERE
Du kan sikre dig en plads her. 

UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud.

Vejen Kommunes indkøbskontor tilbyder det lokale erhvervsliv rådgivning om udbud i samarbejde med UdviklingVejen, under navnet: UdbudsPanelet.
​​
INDHOLD
Her du få rådgivning om udbud og en snak med udbudskonsulenterne fra Vejen Kommunes Indkøbskontor. 
 
Du kan stille spørgsmål til Vejen Kommunes udbudsplan, samhandel med Vejen Kommune eller andet.

TIDSPUNKT
 
Hveranden torsdag mellem kl. 15:00 - 17:00 når du har booket en tid på forhånd.
  
LÆS MERE
Du kan læse mere, og se hvordan du tilmelder dig her.
 

UdviklingVejen: Informationsmøde for iværksættere.

Møderne er målrettet dig, som drømmer om at starte egen virksomhed – eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

INDHOLD 
På mødet får du værdifuld information og værktøjer omkring alle de ting, du skal tænke på, når du skal drive din egen virksomhed.
 
Du bliver introduceret til grundlæggende viden om bl.a. virksomhedsformer, bogføring, moms og skat.
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 29. august 2023 kl. 17:00 til 19:30.
   
LÆS MERE 
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen hver fredag i UdviklingsParken kl. 9:00.
 
INDHOLD
Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er du mere end velkommen til at deltage. Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
 
Fredag 25. august 2023
Kl. 09:00 til 09:30
   
TILMELDING
Du kan læse mere, og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten, hvor lokale virksomheder og iværksættere kan få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune eller UdviklingVejen-medlem.
 
TIDSPUNKT
Hver anden torsdag mellem 15:00 - 17:00 når du har booket en tid på forhånd.

LÆS MERE
Du kan læse mere og se hvordan du tilmelder dig her.

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk for enkeltmandsvirksomheder
Fredag 25. august 2023 kl. 9:00 til 9:30
Tilmelding er nødvendig.
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag 29. august 2023 kl. 19:00 til 21:30
Tilmelding er nødvendig.
Få 3 X once in a lifetime-oplevelser
Onsdag 30. august 2023 kl. 15:00 til 20:30
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 31. august 2023 kl. 11:00 til 13:00
Tilmelding er nødvendig.
UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 31. august 2023 kl. 11:00 til 13:00
Tilmelding er nødvendig.
Krig og Forsvarsforlig – hvad betyder det for virksomhederne?
Onsdag 6. september 2023 kl. 16:00 til 18:15
Tilmelding er nødvendig.
Netværk: Digitalisering af byggeriet
Mandag 11. september 2023 kl. 12:00 til 16:00
Tilmelding er nødvendig.
Elektrificering af industrien
Tirsdag 12. september 2023 kl. 09:00 til 14:00
Tilmelding er nødvendig.
Styrk konkurrenceevne via bæredygtig udvikling
Onsdag 13. september 2023 kl. 08:15 til 10:00
Tilmelding er nødvendig.
HR netværk
Mandag 18. september 2023 kl. 12:00 til 15:00
Tilmelding er nødvendig.
Tag næste skridt på din iværksætterrejse
Tilskud på 75 % af udgifterne til kompetenceudvikling
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet