Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
De seneste år har Sydvestjysk Portindustri A/S samarbejdet med lokale virksomheder, med det formål at leje personale fra enkeltmandsvirksomhederne og derved at få den rette kvalificerede arbejdskraft. Fotokilde: Sydvestjysk Portindustri A/S.

Spinoff som vejen til kvalificeret arbejdskraft

Sydvestjysk Portindustri A/S benytter sig af at samarbejde med lokale enkeltmandsvirksomheder, og på den måde sikre kvalificeret arbejdskraft.

Føvling-virksomheden Sydvestjysk Portindustri A/S producerer og monterer professionelle løsninger indenfor porte, døre, ramper og sluser til både B2B- og B2C-kunder.

Sydvestjysk Portindustri A/S startede som en enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2007. I 2010 opkøbte Kent Viuf Fynsk Portindustri. I 2021 kom medejer Søren Ditlevsen til, og Sydvestjysk Portindustri A/S har vokset sig til en 9 personer stor virksomhed med 3 kontoransatte og 6 montører.

De seneste 4-5 år har det ifølge Kent Viuf ikke været til at finde kvalificeret arbejdskraft. Derfor har Kent Viuf oparbejdet et samarbejde med lokale enkeltmandsvirksomheder, med det formål at leje medarbejdere fra enkeltmandsvirksomhederne og derved at få den rette kvalificerede arbejdskraft til konkrete arbejdsopgaver.

Jeg syntes, det giver rigtig god mening at samarbejde med gode lokale enkeltmandsvirksomheder når vi har pludselige kapacitetsproblemer eller midlertidigt har brug for medarbejdere med andre kvalifikationer end mine fastansatte”, fortæller Kent Viuf og fortsætter:
 
Vi har forrygende travlt på den gode måde, og vores portefølje vokser støt. Dette stiller store krav til vores medarbejdere, der alle er selvkørende og fagligt dygtige, professionelle og effektive". 
"Vi fører virksomhedens værdier og faglige viden videre gennem en grundig oplæring af nye kollegaer, og derfor vil en lejet medarbejder altid køre sammen med en af vores fastansatte medarbejdere”, uddyber Kent Viuf.
 
Kent Viuf fortæller, at ovenstående taler ind i endnu en fordel ved at have et samarbejde om at leje medarbejdere fra andre lokale virksomheder - igen og igen.
 
De lejede medarbejdere bliver med tiden grundigt oplært inden for Sydvestjysk Portindustri fagspecifikke kompetencer og i virksomhedens værdier, så de på sigt er en virkelig stor gevinst for Sydvestjysk Portindustri og deres kunder.
 
Sydvestjysk Portindustri er på udkig, efter en fastansat servicemedarbejder, der har lyst til at indgå i et team, der løber stærkt og løser mange forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag, hvor der løftes sammen i flok.
 
Du kan kontakte Kent Viuf, hvis du tænker denne stilling kunne være noget for dig.

KONTAKT
Kent Viuf
Mobil: 2534 1739
E-mail: Kent@svjportindustri.dk 
 
MERE OM
Du kan læse mere om en af UdviklingVejens medlemsvirksomheder Sydvestjysk Portindustri A/S her.
Rødding Autogenbrug ApS har mange års erfaring med at genbruge reservedele til biler. Fotokilde: Vejen Kommune.

Miljø som ufravigelig faktor i 30 år

Rødding Autogenbrug ApS har siden 1991 arbejdet struktureret med at skabe gennemsigtighed i noget så komplekst som reservedele til biler.

Bæredygtighed kom i 1990'erne på dagsordenen som supplement til debatten om klimaforandringer, og især globale superbrands begyndte så småt at fokusere på bæredygtighed.

Rødding Autogenbrug ApS er et velrenommeret firma, der blev etableret i 1965. Siden dengang har virksomheden været i en konstant udvikling. I 1994 blev vi som det første autogenbrug i Danmark miljø-certificeret. Denne certificering er senere konverteret til en ISO 14001”, fortæller Iver Morthorst Staal fra Rødding Autogenbrug.

Vi er godkendt til at modtage 1.500 biler om året. Totalskadede biler, der bliver købt af forsikringsselskaberne eller udtjente miljøbiler, på hvilke der udbetales miljøpant. Vi arbejder med den cirkulære økonomi, hvor hverken udrangerede køretøjer eller komponenter går til spilde, de genbruges som råmateriale. Målet er at kunne tilbyde vore kunder reservedele til alle bilmærker”, uddyber Iver Morthorst Staal.

Erfaring og udvikling inden for autogenbrug er alfa og omega, når Iver Morthorst Staal forklarer, hvad der ligger hans hjerte nært.
 
Ifølge Iver Morthorst Staal er bilbranchen yderst ugennemsigtig som branche, og her hjælper man ikke hinanden med viden på tværs. Der er stadig lang vej, til en virkelighed, hvor det der er økonomi i at benytte komponenter på tværs af de mange forskellige mærker af biler, som der findes på markedet i dag.
Iver Morthorst Staal, var oplægsholder ved Vejen Kommune og UdviklingVejens arrangement om de nye regler for erhvervslivet, der gælder fra 31. december 2022. Fotokilde: Vejen Kommune.
 
Iver Morthorst Staal syntes ikke at navnet Rødding Autogenbrug ApS efterhånden er dækkende for en virksomhed, som godt nok har sin baggrund med traditionel ophug af biler, men i årenes løb har udviklet sig til både at være importør, forhandler og leverandør til den danske bilpark på en hel række områder, og med en fast stab på 15 veluddannede medarbejdere.

Iver Morthorst Staal var oplægsholder ved Vejen Kommune og UdviklingVejens arrangement i oktober 2022. Her blev der stillet skarpt på de nye regler for affaldssortering for erhvervslivet, der gælder fra 31. december 2022.
 
Læs mere om de nye krav til affaldssortering her.

LÆS MERE
Læs mere om Rødding Autogenbrug her.
UdviklingVejens nye medlemsvirksomhed er Vejen-virksomheden HjemIgen, der bygger arkitekttegnede boliger i det meste af Danmark, som kan købes eller lejes til en fair pris. Fotokilde: HjemIgen.

HjemIgen er nyt medlem

Vi byder velkommen til Kim Østergaard, stifter af Vejen-virksomheden HjemIgen.

Serieiværksætter Kim Østergaard grundlagde i sommeren 2022 start up-virksomheden HjemIgen. Kim er måske bedre kendt fra MarketingPlatform, der blev solgt til en børsnoteret norsk køber sidste år.

HjemIgen bygger arkitekttegnede boliger i det meste af Danmark, som kan købes eller lejes til en fair pris. HjemIgen sælger både enkelthuse, dobbelthuse og klynger af dobbelthuse på udvalgte placeringer og samarbejder med førende danske- og udenlandske arkitekter.

HjemIgen er mit nye hjertebarn, som jeg har skabt med en mission om at få intelligente boliger, smuk arkitektur, lavenergi, PropTech (software og hardware der gør boligen intelligent) og en stærk pris til at gå op i en højere enhed. Et HjemIgen-hus indeholder unikke arkitekttegnede design- og planløsninger til en fair pris”, siger Kim Østergaard.

Vi kan opføre boligerne til en så attraktiv pris, fordi vi udnytter stordriftsfordelene, ved ikke at have 100 forskellige modeller eller valgmuligheder. Husene opføres oftest i 3-4 klynger med 2 boliger som dobbelthuse eller mere korrekt spejlvendte tvillingehuse. På den måde kan vi optimere processerne og omkostningerne, og det kommer kunden til gode i sidste ende”, uddyber Kim Østergaard og fortæller videre: 
 
"Enkeltheden og antallet af konfigurationsmuligheder er inspireret af Tesla. Netop Tesla tilbyder ganske få valg for hver bilmodel. “Det har altid undret mig, at folk gerne vil købe et unikt hus, men ingen vil have en unik bil, hvor de selv kan være prøveklud for bremser og styretøj”, uddyber Kim Østergaard med et smil på læben.

Vi har oplevet en overvældende stor interesse for HjemIgen. Både fra potentielle købere, fra investorer der vil købe mange boliger og ejendomsmæglere, der vil projektsælge og har gode kontakter”, siger Kim Østergaard, der er ydmyg og taknemmelig for den store interesse.
 
Kim Østergaard valgte kort tid efter opstart at sælge 20 % af HjemIgen til Thomas Andersen, fordi han ønskede at få en stærk partner i virksomheden. Thomas solgte sidste år softwarelogistikvirksomheden WebShipper til en udenlandsk branchekøber.
 
Kim Østergaard, ejer af virksomheden HjemIgen. Fotokilde: HjemIgen.
 
Thomas er super stærk til salg, backoffice og processer, hvilket supplerer mine kompetencer”, konkluderer Kim Østergaard.

Værdien af en partner, der komplementerer dine egne kompetencer som iværksætter, kan være yderst værdifuld. “Hellere eje lidt mindre af en stor succes, end at fastholde fuldt ejerskab og ikke komme ud over rampen”, er dagens iværksætter råd fra Kim Østergaard. Han uddyber at andre nøglepersoner også i fremtiden vil få et forpligtende medejerskab.
 
HjemIgen kan også tegne individuelle huse, måske med udgangspunkt i et HjemIgen grundplan. Læs mere om de arkitekttegnede boliger her
 
Passer boligerne ind i HjemIgen konceptet, vil HjemIgen gerne selv opføre dem. Ellers vil de individuelle sager blive givet videre til andre lokale byggevirksomheder. Behovet for individuelle unikke huse kan f.eks. opstå, hvis grunden har en særlig beskaffenhed, lokalplanen tilsiger særlige materialer - eller andre specielle forhold. HjemIgen bygger indtil videre f.eks. kun med pudsede facader.

LÆS MERE
Du kan læse mere om HjemIgen her.
Ekstraordinær tilskudspulje til dig, som har været negativt påvirket af Brexit og har ambitioner om at starte eller styrke din online handel på enten egen webshop eller online markedspladser. Fotokilde: Clourbox.

Styrk din e-eksport med tilskud på 100.000 kr.

Har din virksomhed været udfordret af følgerne af Brexit, har du nu en ekstraordinær mulighed for at søge om tilskud på 100.000 kr. til at starte eller styrke din virksomheds e-eksport.

Tilskuddet er til dig, som har været negativt påvirket af Brexit og som har ambitioner om at starte eller styrke jeres online handel på enten egen webshop eller online markedspladser.
 
Du kan søge om tilskuddet, hvis din virksomhed har været negativt påvirket af Brexit. Med negativ menes der, at du har haft øgede omkostninger eller lavere omsætning afledt af Brexit. 
 
"Du kan søge tilskud fra puljen, såfremt Brexit har medført et fald i din virksomheds bruttofortjeneste på minimum 25.000 kr. samlet i årene 2020 og 2021. Dette vil være tilfældet for en række virksomheder i følgeerhverv, der ikke har haft direkte samhandel med UK.”, fortæller Flemming Grønskov, forretningsudvikler ved Erhvervshus Syd og fortsætter:  
Du kan benytte tilskuddet til en lang række af aktiviteter. F.eks. kan du få hjælp til udarbejdelse af strategi og handleplaner samt optimering af webshop med f.eks. betalingsløsninger, personalisering, B2B eller B2C muligheder, søgemaskineoptimering, logistikløsninger og brugeroplevelser, så din virksomhed kan nå ud til nye udenlandske kunder”.  
 
TIDSPUNKT
Puljen er åben for ansøgninger, så det er nu du skal handle, hvis du vil styrke din virksomheds e-eksport.  
 
KONTAKT
Du kan kontakte dit lokale erhvervshus for at komme i gang. Læs mere her.
 
UdviklingVejen kan være din sparringspartner, når du søger om tilskuddet, og hvis du har behov for det, kan vi være behjælpelige gennem hele ansøgningsprocessen.
 
Kontakt Ulrik Kragh, direktør ved UdviklingVejen på tlf. 2461 5383: eller læs mere om hvordan UdviklingVejen kan hjælpe dig videre her.
 
Gaver og gavekort kan findes rundt om ved turismevirksomheder og butikker i Vejen-området. Her er nostalgi blandet med design og godt håndværk. Fotokilde: VisitVejen.

Bak op om de lokale virksomheder

VisitVejens liste med lokale julegaveideer er nu opdateret til 2022.

På listen kan du finde en række forslag til julegaver, som måske ikke står på ønskesedlen, og derfor bliver en ægte overraskelse.
FIND LISTEN MED GAVEIDÈER
Du kan finde listen med de lokale gaveidéer på VisitVejens hjemmeside her.      

Til dig og din virksomhed

CLM webinar: Er legal metrologi klar til den grønne omstilling?

Den grønne omstilling medfører omfattende ændringer af vores energisystem og -forbrug. For at opnå klimaneutralitet i 2050 er der stort fokus på både direkte og indirekte elektrificering. 

INDHOLD
Dette webinar har særligt fokus på legal metrologi energi til transportsektoren. Legal metrologi sikrer i dag forbrugerbeskyttelse gennem korrekte målinger ifm. afregning, handel og afgifter.
 
Men hvordan ser fremtiden ud? Det regulatoriske område tilpasses gradvist markedsudviklingen, hvor ny teknologi indføres i et højt tempo.
 
Er legal metrologi klar til den grønne omstilling?
 
TIDSPUNKT
Webinaret finder sted 22. november 2022 kl. 10:00-12:00, Microsoft Teams

TILMELDING
Du kan tilmelde dig her.

Erhvervshus Sydjylland: Få værdi af distributører og agenter.

For dig der vil maksimere udbyttet af dit partnernetværk, samarbejdspartnere, distributører og agenter. Uanset om du allerede er i gang eller er ved at startet op, er dette et forløb til dig. Der tages afsæt i din og de andre tilmeldte deltageres virksomheder, og de to dage krydrer med relevante indsigter gennem relevante specialister, der matcher jer. 
 
INDHOLD
Dette forløb er for dig der gerne vil maksimere dit output af samarbejdet med partnerne, distributører og agenter. 
 
Gennem 1,5 dags workshop kommer du rundt omkring:
  • Hvad skal du selv være klar på i din virksomhed og organisation.
  • Guide til at vide, hvem er den rigtige partner for dig.
TIDSPUNKT
Mandag 14. november 2022, kl. 09:00 - 16:00.

TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Erhvervshusene: Knæk koden til bæredygtig eksport.

Bæredygtige løsninger er en nødvendighed, og det er også en god forretning.
 
Der er bud efter danske løsninger globalt – så kom og vær med til en inspirationsdag, der ruster dig til at navigere i de mange krav og muligheder bæredygtighed bringer.

INDHOLD
Globale trends inden for bæredygtighed.
Indblik i bæredygtighedskrav.
Støtte regionalt og nationalt.
Best practice virksomhedscases.
Konkrete værktøjer til bæredygtighed og eksport.
 
TID OG STED
23. november 2022 kl. 09:30 – 15:00 ved AI Innovation House, 7100 Vejle.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig her.
 
Det er gratis at deltage, men der opkræves et no-show gebyr på 500 kr., hvis der ikke er meldt afbud 1 dag før.  

Modstandsdygtig.dk: Hjælp til opbygning af en agil og robust virksomhed.

Modstandsdygtig.dk har til formål at ruste danske SMV’er med internationale aktiviteter til fremtidige kriser ved at øge virksomhedernes agilitet og robusthed.

INDHOLD
1:1-forløb.
Identificerering, kvalificering og implementering.
Metoder og værktøjer til resiliensopbygning.

TIDSPUNKT
Forløbene strækker sig over ca. 2 måneder med vide rammer for tilpasning.

Mulighed for individuel dialog fra fire Godkendte Teknologiske Servicevirksomheder (GTS-institutter); Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet, FORCE Technology og Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut.

MERE OM
Vil du vide mere Kontakt Ulrik Kragh, direktør ved UdviklingVejen på uk@udviklingvejen.dk.
 
TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.

DI og Industriens Fond: Klimaklar Produktionsvirksomhed.

DI og Industriens Fond tilbyder alle produktionsvirksomheder et nyt og gratis lærings-og rådgivningsforløb, der styrker vækst og konkurrenceevne gennem CO2-beregning, klimastrategi og kommunikation. De store virksomheder kræver i stigende grad overblik over CO2-udledning og konkrete reduktionsplaner. 
 
INDHOLD 
❖ Overblik over CO2-aftryk.
❖ Benchmark CO2-aftryk og reduktion.
❖ Reduktionsmål og konkrete indsatser.
❖ Imødekomme pres fra B2B-kunder.
❖ Videns-og faktabaseret datagrundlag.
❖ Markedsføring og branding.
❖ Vidensdeling om praksis for CO2-beregninger.
 
TIDSPUNKT
Programmet strækker sig over fire år, og der er åbent for tilmeldinger nu. 
  
MERE OM 
Du kan læse mere her og tilmelde dig her.
 

SMV:Vækstpilot - Ansæt en ny medarbejder med 50 % tilskud til løn.

Har din virksomhed brug for hjælp til omstillingsopgaver? Søg puljen og ansæt en ny medarbejder med 50 % tilskud til løn (max. 15.000 kr./mdr.) i op til 6 måneder.

SMV:Vækstpilot er for dig, der står med en omstillingsopgave og har brug for nye kompetencer i virksomheden.

INDHOLD
Du kan få nye kompetencer ind i virksomheden via en ny medarbejder – en såkaldt vækstpilot – som løser din konkrete omstillingsopgave. F.eks. inden for digitalisering, grøn omstilling eller internationalisering.
 
TIDSPUNKT
På landsplan kan der ansættes 540 vækstpiloter.
 
En 6 måneders ansættelse med tilskud til løn skal ske senest den 1. januar 2023, da puljen udløber den 30. juni 2023.
 
MERE OM
Læs mere her.

Iværksætterdanmark: Er du klar til at tage det næste skridt på din iværksætterrejse?

Opkvalificer dig på et NextStep-forløb med gratis 1:1 sparring og tilskud til privat rådgivning. Udgangspunktet er dig og dit individuelle behov.
 
Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms. Du kan søge tilskud til netop de udfordringer, du bokser med, f.eks. inden for digital markedsføring, salg eller grøn omstilling.

INDHOLD
Du er klar til at stille skarpt på dine udfordringer og villig til at investere tid i kompetenceudvikling for at nå dine mål.

TIDSPUNKT
Opkvalificeringen bliver tilpasset dig og din virksomheds behov.
 
MERE OM
Vil du vide mere om dine muligheder? Kontakt Ulrik Kragh, direktør ved UdviklingVejen på uk@udviklingvejen.dk.

UdviklingVejen: Nye pensions- og forsikringsmuligheder til UdviklingVejens medlemsvirksomheder.

Det er lykkedes UdviklingVejen at få Pensionsselskabet.dk til at udbyde en helt ny og unik pensions- og forsikringsløsning målrettet UdviklingVejens små medlemsvirksomheder til en attraktiv pris.

Med ganske få helbredsoplysninger eller slet ingen, er det muligt at tegne en pensions- og forsikringsløsning ved kritisk sygdom, tab af erhvervsevne og dødsfald. Forsikringstilbuddet er fleksibelt, og i sær forsikringen for tab af erhvervsevne er meget attraktiv for små virksomheder.
 
VIL DU VIDE MERE?
Ønsker du at vide mere om pension- og forsikringstilbuddet så indtast dine oplysninger her og bliv ringet op.

LINK TIL BROCHURE
Find en brochure om pension- og forsikringstilbuddet her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten.

Her kan lokale virksomheder og iværksættere få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed der har haft CVR nr. mellem 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune, eller medlem af UdviklingVejen.
 
TIDSPUNKT
Torsdag 11. november kl. 15:00 - 17:00 husk at booke tid på forhånd.

TILMELDING​
Book en tid hos UdviklingVejen på tlf. 7384 8500.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

Fredagsnetværket i UdviklingsParken er for enkeltmandsvirksomheder.
 
Har du en enkeltmandsvirksomhed er du mere end velkommen til at deltage, når UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen i UdviklingsParken kl. 9:00.
 
INDHOLD
Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
Fredag 11. november kl. 9:00 – 9:30.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig fredagsnetværket her.
 

SMV:Digital: Kompetenceudviklingsforløb.

Nu har du muligheden for at få kompetencerne til mere effektivt at kunne gennemføre digitaliseringsprojekter.

INDHOLD
Du kan vælge at deltage i Basismodul eller et Specialmodul. 

HJÆLP TIL ANSØGNING
Kontakt dit lokale erhvervshus for at komme i gang.

Dansk Fødevareakademi tager altid gerne en dialog om, hvordan du kan tænke mere digitalt i din virksomhed. Kontakt Chalotte Tryk eller Lars Gadgaard fra Dansk Fødevareakademi her.

MERE OM
Du kan læse mere her.
 

Dansk Fødevareakademi: Tilskud til kompetenceløft.

Dansk Fødevareakademi har et nationalt overblik over kursusudbydere, kurser og tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed. 
 
Relevante finansieringsmuligheder bringes i spil, så din virksomhed får mest mulig kompetenceløft for færrest midler. 

KONTAKT
Dansk Fødevareakademi har også overblikket over de øvrige offentlige tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed.

LÆS MERE
På Dansk Fødevareakademis hjemmeside kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.
 

Kommende arrangementer

Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 11. november 2022 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Udbudspanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 11. november 2022 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Fredagsnetværk i UdviklingsParken
Fredag 11. november 2022 kl. 09:00 til 09:30
Tilmelding er nødvendig.
Få værdi af distributører og agenter
Mandag 14. november 2022, kl. 09:00 - 16:00
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 25. november 2022 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Udbudspanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 25. november 2022 kl. 15:00 til 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Knæk koden til bæredygtig eksport
Onsdag 23. november 2022 kl. 09:30
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet