Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
UdviklingVejen har spurgt til virksomhedernes aktuelle situation. Undersøgelsens resultater viser, at virksomheder, der forventer flere dårlige betalere, vokser fra 12 % til 20 %. Grafik: UdviklingVejen.

Likviditet og tab fylder mere

Virksomhederne forventer større udfordringer med inflation og dårlige betalere.

Hele 57 % af virksomhederne, der har deltaget i UdviklingVejens lokale erhvervsbarometer, forventer større udfordringer med inflation de næste 6-12 måneder. Dette udhuler købekraften, skaber lønpres og stigende renter.

Problemerne er skabt fra flere sider. Den voldsomme udpumpning af penge under Covid-19, sammenholdt med forsyningsproblemer og energikrise har startet en ond spiral med inflation, som virksomhedslederne naturligt har deres fokus på”, siger Ulrik Kragh, direktør ved UdviklingVejen. Ulrik hæfter sig ved Tommy Ravn fra Frøs Sparekasse, der i artiklen i dette nyhedsbrev påpeger pointen om, at der fortsat er handlemuligheder, og mange ting som går godt.
 
Undersøgelsens viser også, at 20 % af virksomhederne forventer flere problemer med dårlige betalere de næste 6-12 måneder, hvilket er en stigning fra 12 % af virksomhederne i de forgående 6 måneder.

Efter en periode med kunstig høj likviditet i virksomhederne, er det ekstra vigtigt at have fokus på likviditet- og debitorstyring. Nu opstår en ny situation, hvor der er risiko for at tabe penge på dårlige betalere”, siger Ulrik Kragh, der påpeger, at dette gælder uanset om man er eksportvirksomhed som RACO A/S, hvis kunder er påvirket af Ruslands aggression, som du kan læse om i dette nyhedsbrev, eller har danske kunder, der er presset af stigende priser på råvarer og energi.
 
Likviditets- og debitorstyring bliver igen en vigtig opgave for at styre sikkert uden om tab og kedelige samtaler med banken, og kunder der ikke kan betale.” slutter Ulrik Kragh, der glæder sig over, at der også er god hjælp at søge.
Direktør ved UdviklingVejen, Ulrik Kragh. Fotokilde: Vejen Kommune.
 
HAR DU BRUG FOR SPARRING?
Hvis du har brug for sparring til likviditet eller debitorstyring, uanset om du har problemer med dårlige betalere eller du selv har udforinger med din likviditet, så se de gode råd fra Frank Barrit fra BDO, der står i dette nyhedsbrev.

Du kan også kontakte UdviklingVejen v. Klaus Arnegaard ka@udviklingvejen.dk, eller Ulrik Kragh uk@udviklingvejen.dk, så vil vi prøve at hjælpe.
 
FAKTA ERHVERVSBAROMETER
UdviklingVejen har i denne undersøgelse spurgt 2.000 virksomhedsejere.

205 virksomhedsejere har besvaret.

I de kommende uger vil vi uddybe resultaterne yderligere.
BDO kommer med 5 råd til, hvordan virksomheder spotter og undgår dårlige betalere. Fotokilde: Colourbox.

Råd til at undgå dårlige betalere

BDO giver fem konkrete råd til, hvordan virksomhederne spotter og undgår dårlige betalere.

1. Kend din kunde
Virksomheder har mulighed for at tjekke op på deres kunder igennem en lang række gratis offentlige tjenester. Hvis der er tale om et selskab kan bl.a. seneste regnskab gennemlæses.

Baggrundstjekket kan potentielt resultere i en differentieret betalingsfrist over for forskellige kunder eller forudbetaling.

2. Ajourfør dit regnskab
Uanset om du gør brug af en bogholder, eller det er dig selv, der styrer dit regnskab. Sørg for at ajourføre dit regnskab løbende.

For et ajourført regnskab giver et overblik over virksomhedens økonomi og dine ubetalte fakturaer, og det er en fordel, når inkasso skal være effektiv. Effektiv inkasso sker, når du reagerer hurtigt på, at betalingen udebliver.

3. Opsæt procedurer og overhold dem
Sørg for at have en politik og fast procedure for, hvordan det gøres – men også en politik for, hvad der gøres med de kunder, det ikke lykkes at få pengene hjem fra på egen hånd. Overvej evt. debitorforsikring.

Et forløb kunne se således ud:
– En venlig reminder eller telefonopkald
– 1., 2. eller 3. rykkerskrivelse (med eller uden rykkergebyr)
– Påkravsskrivelse
– Inkassovarsel
– Inkassofirma eller inkassoadvokat.
 
Det vigtigste er, at virksomheder opretter faste rammer for, hvad der skal foregå, når en betaling udebliver, hvornår det skal foregå, og hvem der tager sig af det.
Frank Barrit, senior partner  og statsautoriseret revisor ved BDO. Fotiklide: BDO.
 
4. Vid, hvorfor du yder kredit
Hvis du ikke har en årsag, så lad være som udgangspunkt.

Hvis kreditten udelukkende er baseret på “plejer” uden nogen former for årsag – herunder konkurrencemæssigt eller forhandlingsmæssigt – så overvej, om en skærpelse af vilkårene kan optimere cashflow nu og på lang sigt.

5. Du betaler moms af de penge, kunderne ikke betaler
Vi anbefaler, at du gør noget ved et udestående enten inkasso integrationspartner, din lokale advokat eller et inkassofirma.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om BDO på hjemmesiden her.
Holsted-virksomheden RACO A/S, der sælger autoelektriske reservedele, er blevet mere opmærksomme på at undgå tab på kunderne. Fotokilde: RACO.

Opmærksom på risikoen for tab

Jan Møller Pedersen fra RACO A/S I Holsted er en af de virksomhedsledere, der har svaret på undersøgelsen, og han er blevet mere obs på risikoen for tab på kunderne.

I autobranchen er vi heldigvis ikke de mest udsatte for tab på dårlige betalere set i forhold til byggeriet og energitunge virksomheder, men derfor er vi selvfølgelig opmærksomme på de risici, som følger af Ruslands aggression og energikrisen”, siger Jan Møller Pedersen.

Hos os mærker vi opbremsning hos kunderne i Østeuropa, Finland og Estland. Kunderne er blevet mere forsigtige i deres indkøb. For en fire år siden tabte vi penge på et par eksportkunder, der gik konkurs. Mønsteret op til disse tab var forsinkede betalinger og ønske om henstand, så det er sådanne signaler, vi ser efter for at imødegå tab”, fortæller Jan Møller Pedersen.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om Raco A/S på hjemmesiden her.
Jan Møller Pedersen fra RACO A/S. Fotokilde: RACO.
Tommy Ravn fra Frøs Sparekasse har givet gode råd til, hvordan virksomhederne kan komme godt igennem de kommende 6-12 måneder. Fotokilde: Colourbox.

Inflation er virkelighed for virksomhederne

UdviklingVejen har spurgt Frøs Sparekasse om deres råd til at komme godt igennem de kommende 6-12 måneder.

Tommy Ravn, kreditdirektør hos Frøs Sparekasse, giver herunder sine gode råd til de virksomheder, som på den ene eller den anden måde er ramt af inflationen.

Hvordan oplever I situationen i forhold til inflationen?
Inflationen er på alles læber, og også vores kunders: Det vil få stor indflydelse på økonomien for os alle - også os i pengeinstitutterne. Dog tror jeg ikke kun, det er inflationen, men også de bagvedliggende årsager, nemlig krigen i Ukraine, delvis varemangel, energikriser og så den generelle frygt, der rammer os, så der er mange udfordringer for alle erhverv.

Hvordan vejleder i virksomheder til at forholde på kort- og langsigt?
På kort sigt kan tilpasning og brug af tidligere opsparet kapital og likviditet være en løsning for nogen, mens andre der måske ikke er kommet over Covid-19 endnu, desværre kan have begrænsede manøvremuligheder.

På længere sigt må hver enkelt virksomhed se på, hvordan man tilpasser sig den nye virkelighed. Jeg er bange for, at krisen ikke løses på kort sigt, og under alle omstændigheder kommer vi ikke tilbage, til hvor vi var.
 
Hvad er dine bedste råd, til hvordan virksomheder kommer godt igennem de næste 6-12 måneder?
Det bedste råd må være, at man som virksomhed sammen med rådgivere, pengeinstitut og måske bestyrelse får analyseret egne styrker, svagheder og muligheder. På den måde er man med til at styre og påvirke fremtiden. Dem, der er på forkant, har de største muligheder og står stærkest nu og i fremtiden.
Tommy Ravn, kreditdirektør hos Frøs Sparekasse. Fotokilde: Frøs Sparekasse.
 
Til sidst vil jeg påpege, at vi også skal passe på, at vi ikke alle falder i et sort hul. Sker det, bliver tilbageslaget for kraftigt. F.eks. vil der være håndværkere, der pludselig får ledige hænder igen, og det betyder, at de af os, der har udsatte projekter, skal komme i gang såfremt det på nogen måde er muligt. Derved er vi med til at bremse krisen.

LÆS MERE
Du kan læse mere om Frøs Sparekasse her.
Early Warning er fortrolig, uvildig hjælp og sparring til at finde en vej igennem de udfordringer, din virksomhed står med. Fotokilde: Colourbox.

Fortrolig, uvildig og intensiv indsats

Early Warning: Gratis, fortrolig, uvildig hjælp og sparring til virksomheder, der har økonomiske problemer.

Oplever du modgang i din virksomhed, og er du bagud med omsætningen? Måske mærker du energikrisen og er presset på likviditeten? 
 
"Early Warning tilbyder gratis og professionel vejledning fra en erfaren erhvervsleder, som kan hjælpe dig med at skabe et overbliv over din virksomheds situation, og komme med forslag til, hvad der skal til, for at få din virksomhed sikkert videre”, siger erhvervskonsulent ved UdviklingVejen, Klaus Arnegaard.  
 
"Early Warning kan hjælpe med at pege på de sunde aktiviteter i virksomheden, skille de usunde fra og udarbejde en handlingsplan, der får din virksomhed sikkert videre. Så du kan vende modgang til medgang og komme sikkert videre - uanset om din virksomhed skal lukke eller fortsætte", uddyber Klaus Arnegaard. 
 
Tilbuddet Early Warning har eksisteret i mange år og har gode erfaringer med konceptet. 70 % af de virksomheder, som Early Warning  hjælper, går fra modgang til udvikling. 
 
MERE OM 
Du kan læse mere om Early Warning, og se hvordan du kan komme i kontakt med dem her.
Klaus Arnegaard, erhvervskonsulent ved UdviklingVejen. Fotokilde: UdviklingVejen.
 
KONTAKT
Har du brug for hjælp inden du kontakter Early Warning, kan du kontakte direktør ved UdviklingVejen, Ulrik Kragh på uk@udviklingvejen.dk eller erhvervskonsulent, Klaus Arnegaard på ka@udviklingvejen.dk
 
Mød Anders Eldrup, bestyrelsesformand i Innovationsfonden, Lykke Friis, Tænketanken Europa, og Peter Trillingsgaard, direktør, DI Produktion til Industriens Dag 2022. Fotokilde: Industriens Dag.

Nu kan du tilmelde dig Industriens Dag 2022

Nu kan du tilmelde dig årets event i Trekantområdet for industrivirksomheder.

I år er temaet mere aktuelt end nogensinde: Grøn omstilling af industrien og den aktuelle energikrise. På Industriens Dag kan du blandt andet blive klogere på: Udvikling af forretning i en grøn og bæredygtig retning, hvor det også giver mening på bundlinjen.

Hvordan du kan forblive konkurrencedygtig, når grøn og bæredygtig produktion bliver stadigt vigtigere konkurrenceparametre pga. pres fra kunder, leverandører og politikere.

Hvordan din virksomhed kan bruge data og digitalisering som løftestang for en grøn omstilling, og hvordan du kan sikre dig de rette kompetencer til at drive en grøn omstilling i din virksomhed

DU KAN MØDE
• Lykke Friis, direktør, Tænketanken Europa
• Peter Trillingsgaard, direktør, DI Produktion
• Anders Eldrup, bestyrelsesformand i Innovationsfonden
• Helge Pedersen, cheføkonom, Nordea
• Hans Axel Kristensen, CEO, Plastix A/S
• Thomas Hofman-Bang, direktør, Industriens Fond
• Steen Hildebrandt, ekspert i bæredygtig udvikling og ledelse
• Christian Motzfeldt, formand, Triangle Energy Alliance og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
• Tine Gøtzsche, moderator
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 1. november fra kl. 8:30-16:00 på Comwell i Kolding.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig på: www.industriensdag.dk
 
Industriens Dag er arrangeret af Trekantområdet Danmark i samarbejde med FremstillingsindustrienDI og de syv erhvervsorganisationer i Trekantområdet: Haderslev ErhvervsrådBusiness KoldingBusinessVejleMiddelfart ErhvervscenterBusiness FredericiaBillund Erhverv og UdviklingVejen.
 

Til dig og din virksomhed

Bolig og Planstyrelsen: Brexit-ramte virksomheder får hjælp på 30 mio. kr.

Bolig og Planstyrelsen har en ekstra pulje på 30 mil. kr. Hvis du er virksomhed i Vejen Kommune, har du mulighed for at søge en andel af puljen.
 
Formålet med puljen er at fastholde og udvikle stærke lokalsamfund ved at støtte de virksomheder, lokale ildsjæle og udviklingsprojekter i LAG- og FLAG-områderne, som er ramt af negative konsekvenser af Brexit.
 
INDHOLD 
Puljen kan søges til omstilling og udvikling af virksomheder, og f.eks. til at skabe nyt liv i nedlagte virksomheder.  

ANSØGNINGSFRIST
Ansøgningsfristen er 28. oktober 2022. 
 
KONTAKT
Kontakt Chalotte Tryk, UdviklingVejen, for at høre mere om dine muligheder på mail: ct@udviklingvejen.dk

MERE OM 
Du kan læse mere her.

Smv:digital: Tilskud til digital omstilling hvis din virksomhed har oplevet fald i bruttofortjeneste som følger af Brexit.

Har din virksomhed været udfordret af følgerne af Brexit, oplevet fald i bruttofortjeneste som følger af Brexit? Så har du en ekstraordinær mulighed for at søge tilskud til digital omstilling.

TRE TILSKUDSMULIGHEDER
Få styrket din E-eksport
Tilskudsvoucher på 100.000 kr. til privat rådgivning.
Åbner for ansøgning 7. november

Privat rådgivning til at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne
Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning.
Åbner for ansøgning 28. november

Investerings- og rådgivningsstøtte
Tilskud på op til 500.000 kr. til investering i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger.
Åbner for ansøgning 28. november
 
MERE OM
Læs mere om de tre forskellige tilskudsmuligehder her.

SMV:Grøn - Tag din virksomhed videre til næste skridt i den grønne omstilling.

Grøn omstilling og bæredygtighed er blevet en integreret del af vores hverdag. Oplever du også, at dine kunder og leverandører kræver det? At dine medarbejdere i større og større grad forventer det?

INDHOLD
Med SMV:Grøn kan du søge tilskud til rådgivning og investering til din virksomhed, der gør din virksomhed endnu mere grøn.

DATO
SMV:Grøn åbner løbende for ansøgninger.

HJÆLP TIL ANSØGNING
Kontakt dit lokale erhvervshus for at komme i gang.

UdviklingVejen tager altid gerne en dialog om tilskudsmidler og grøn omstilling i din virksomhed. Kontakt Chalotte Tryk eller Lars Gadgaard fra UdviklingVejen her.

MERE OM
Du kan læse mere her.

Virksomhedsguiden: Nøglen til USA.

Få indsigt i hvad eksport til USA kræver – forstå og skærp din parathed.

Denne workshop er særligt for dig, der er på vej ud eller sporadisk har solgt i USA og som gerne vil mere. Det kan også være for dig, der har været der længe også med succes, men som oplever en forandring i markedet eller du skal ud til et nyt segment, Der er her, du kan få opmærksomhed på din go2market plan og få justeret det nødvendige.

INDHOLD
Indblik i USA, dets muligheder og gode veje ind.
Inspiration fra en case virksomhed.
Adgang til praksisorienterede eksportredskaber.

Mulighed for undervejs at teste dine antagelser for din virksomhed, og arbejde med det du skal for at komme godt ind i USA.
 
TIDSPUNKT
26. oktober 2022, kl. 09:00 - 16:15, Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

TILMELDING​
Du kan tilmelde dig her.
 

SDU: Indkøbsoptimering i en krisetid.

Vil du have inspiration til, hvordan du kan arbejde med indkøb i en krisetid?

Virksomheder oplever mange former for forstyrrelser i forsyningskæderne forårsaget af bl.a. pandemier, geopolitisk uro og naturkatastrofer, som giver store udfordringer for virksomhedernes drift heriblandt også for indkøbsafdelingen.
 
INDHOLD
Oplægsholdere er Peter Malling, kommerciel ansvarlig Slimstock Danmark, Kristoffer Drejer, konsulent i Slimstock, Nick Norman Jensen, vareflowchef i Rema 1000 og Jan Stentoft, professor i Supply Chain Management på SDU.
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 25. oktober kl. 15:30 – 17:30.
Universitetsparken 1, 6000 Kolding, Auditoriet

TILMELDING
Du kan tilmelde dig her.
Tilmelding er gratis, men skal ske senest fredag den 21. oktober, 2022.
 

Iværksætterdanmark: Er du klar til at tage det næste skridt på din iværksætterrejse?

Opkvalificer dig på et NextStep-forløb med gratis 1:1 sparring og tilskud til privat rådgivning. Udgangspunktet er dig og dit individuelle behov.
 
Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms. Du kan søge tilskud til netop de udfordringer, du bokser med, f.eks. inden for digital markedsføring, salg eller grøn omstilling.

INDHOLD
Du er klar til at stille skarpt på dine udfordringer og villig til at investere tid i kompetenceudvikling for at nå dine mål.

TIDSPUNKT
Opkvalificeringen bliver tilpasset dig og din virksomheds behov.
 
MERE OM
Vil du vide mere om dine muligheder? Kontakt Ulrik Kragh, direktør ved UdviklingVejen på uk@udviklingvejen.dk.
 

UdviklingVejen: Nye pensions- og forsikringsmuligheder til UdviklingVejens medlemsvirksomheder.

Det er lykkedes UdviklingVejen at få Pensionsselskabet.dk til at udbyde en helt ny og unik pensions- og forsikringsløsning målrettet UdviklingVejens små medlemsvirksomheder til en attraktiv pris.

Det unikke ved det nye medlemstilbud er muligheden for at tegne en fleksibel pensions- og forsikringsløsning, hvor der altid indgår en sundhedsforsikring. 
 
Med ganske få helbredsoplysninger eller slet ingen er det muligt at tegne en pensions- og forsikringsløsning ved kritisk sygdom, tab af erhvervsevne og dødsfald.
 
VIL DU VIDE MERE?
Ønsker du at vide mere om dette nye og unikke pension- og forsikringstilbud så indtast dine oplysninger her og bliv ringet op.

LINK TIL BROCHURE
Du kan finde et link til en brochure om det nye pension- og forsikringstilbud her.
 

Vejen Kommune og UdviklingVejen: Bliv klogere på affaldssortering - viden om nye krav.

Vi stiller ved dette arrangement skarpt på fremtidens krav til affaldssortering for små og mellemstore virksomheder.

Hvordan er reglementet, hvordan kommer man i gang og hvordan optimeres affald sorteringen?

Det er komplicerede spørgsmål, der rejser sig, hvis man skal kunne møde fremtidens krav til affaldssortering som er en del af bæredygtigheds agendaen.

INDHOLD
På dette møde forsøger vi at bevæge os et skridt nærmere, hvad det er din virksomhed bliver mødt med af nye krav i forbindelse med affaldssortering.

TIDSPUNKT
Onsdag 26. oktober 2022 kl. 07:45 til 10:30

TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten.

Her kan lokale virksomheder og iværksættere få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed der har haft CVR nr. mellem 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune, eller medlem af UdviklingVejen.
 
TIDSPUNKT
Torsdag 13. oktober kl. 15:00 - 17:00 husk at booke tid på forhånd.

TILMELDING​
Book en tid hos UdviklingVejen på tlf. 7384 8500.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

Fredagsnetværket i UdviklingsParken er for enkeltmandsvirksomheder.
 
Har du en enkeltmandsvirksomhed er du mere end velkommen til at deltage, når UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen i UdviklingsParken kl. 9:00.
 
INDHOLD
Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
Fredag 7. oktober kl. 9:00 – 9:30.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig fredagsnetværket her.
 

SMV:Digital: Kompetenceudviklingsforløb.

Nu har du muligheden for at få kompetencerne til mere effektivt at kunne gennemføre digitaliseringsprojekter og derved maksimere gevinsterne for din virksomhed.

INDHOLD
Du kan vælge at deltage i Basismodul eller et Specialmodul. 

TIDSPUNKT
Når du ansøger, vælger du det forløb, du ønsker at deltage på.

HJÆLP TIL ANSØGNING
Kontakt dit lokale erhvervshus for at komme i gang.

Dansk Fødevareakademi tager altid gerne en dialog om, hvordan du kan tænke mere digitalt i din virksomhed. Kontakt Chalotte Tryk eller Lars Gadgaard fra Dansk Fødevareakademi her.

MERE OM
Du kan læse mere her.
 

Dansk Fødevareakademi: Tilskud til kompetenceløft.

Dansk Fødevareakademi har et nationalt overblik over kursusudbydere, kurser og tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed. 
 
Relevante finansieringsmuligheder bringes i spil, så din virksomhed får mest mulig kompetenceløft for færrest midler. 
Dansk Fødevareakademi har også overblikket over de øvrige offentlige tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed.

LÆS MERE
På Dansk Fødevareakademis hjemmeside kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.
 

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk i UdviklingsParken
Fredag 7. oktober 2022 kl. 09:00 til 09:30
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 13. oktober 2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Udbudspanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 13. oktober 2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Bliv klogere på affaldssortering - viden om nye krav
Onsdag 26. oktober 2022 kl. 07:45 til 10:30
Tilmelding er nødvendig.
Industriens Dag 2022
Tirsdag 1. november 2022 på Comwell i Kolding.
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet