Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
Udvidelsen af produktionsbygningerne ved Lindab i Jels kommer til at ligge på markerne bag ved de eksisterende bygninger. Fotokilde: Lindab.

Lindab i Jels udvider for tocifret millionbeløb

Virksomheden Lindabs sunde vækst de seneste år gør investering i afdelingen i Jels mulig. Målet er fremtidssikring, lokal prioritering og fysiske rammer til vækst.

Det er de eksisterende produktionsbygninger i Jels, som skal udvides. Udvidelsen skal styrke og medvirke til, at afdelingen i Jels kan vækste med udgangspunkt i grønne løsninger til morgendagens arkitektur.

Vores afdeling i Jels har en høj prioritet for os, og vi ønsker at bevare og fremtidssikre. Her er et dedikeret team af meget kompetente medarbejdere, som hver dag sørger for, at alt hvad vi gør, lever op til kundernes forventninger. At vi vælger at investere lige her, er i høj grad medarbejdernes fortjeneste”, fortæller Heino Juhl, administrerende direktør, Lindab Danmark

Vi har på nuværende tidspunkt ikke meget plads at gøre godt med i produktionen i Jels. Vi vil med udvidelsen skabe plads til vækst, tilføje maskininvesteringer og fornyelse af eksisterende maskiner. Vi har stort fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og automatisering”, uddyber Heino Juhl.

Herudover er vi i disse år i gang med historiske opkøb af eksisterende virksomheder. F.eks. har vi opkøbt virksomheden Muncholm AS, der er specialist i løsninger til blikkenslagere. Vi skal have styrket samarbejdet med dem, og vi har en forventning om at disse synergier, også kan skabe vækst i Jels”, slutter Heino Juhl.

Der er etableret samarbejde med byggerådgiver og entreprenør, og Heino Juhl forventer at byggeriet går i gang i starten af det nye år.
Heino Juhl, administrerende direktør, Lindab Danmark. Fotokilde: Lindab.
 
FAKTA
• Lindab tilbyder tag-, port- og facadeløsninger samt produkter og systemer inden for ventilation og indeklima.

• På fabrikken i Jels producerer Lindab porte til garage og industri samt tag- og facadeplader i stål.

• I Lindabs afdeling i Jels er der lige knap 120 ansatte. I hele Danmark er der ca. 500 ansatte, som er en del af den internationale koncern Lindab Group med mere end 4500 ansatte.
UdviklingVejen har spurgt til virksomhedernes aktuelle situation. Undersøgelsens resultater viser, at energipriserne er absolut topscorer af udfordringerne hos virksomhederne. Grafik: UdviklingVejen.

Virksomhedernes hovedfokus er energipriser

Håb alene er en uholdbar strategi for at overkomme de høje energipriser. UdviklingVejen er klar med hjælp.

Lige nu påvirkes virksomhederne af de høje energipriser som følge af Ruslands aggression i Ukraine. Efterfølgende vil energipriserne i forbindelse med den grønne omstilling også være høje de næste mange år.

Ulrik Kragh opfordrer virksomhederne til at vurdere forskellige energiprisscenarier og vælge hvilken strategi, der er bedst for at overleve og få en langsigtet konkurrenceevne. 
 
Virksomhederne skal forberede sig på høje energipriser i fremtiden, og forberede sig på at bruge mindre energi samt få adgang til vedvarende energi ved egne initiativer. 
 
"Herudover skal virksomhederne kigge på, om deres egne produkter er energiansvarlige, og om de kan få en konkurrencefordel hos kunderne ved, at energioptimere deres produkter ligesom Futurefarming har gjort, og som er beskrevet i dagens nyhedsbrev”, siger Ulrik Kragh, direktør ved UdviklingVejen.

Ulrik Kragh hører fra flere virksomheder, der stå i en alvorlig situation med energipriserne. Der er mange, som har brug for hjælp til at få den grønne omstilling gennemført.
 
Ud over virksomhedernes kvaler med energipriserne, så stopper energipriserne også forbrugernes mod på indkøb. Derfor ser Ulrik Kragh også med tilfredshed på, at et bredt flertal i Folketinget i denne uge reducerede energiafgifterne. Ulrik Kragh undrer sig dog over, at afgifterne først lettes til nytår, og der ikke er taget tiltag til at hjælpe virksomhederne bedre.
 
"Det er altså her og nu, at forbrugertilliden er i bund, og arbejdspladser lukkes", konstaterer Ulrik Kragh.
Direktør ved UdviklingVejen, Ulrik Kragh. Fotokilde: Vejen Kommune.
 
MERE OM ENERGIPAKKEN
Lempelse af elafgift til minimumssats i seks måneder her.

Indefrysningsordning for virksomheder og husholdninger her.
 
KONTAKT
Hvis du har brug for hjælp til at finde langtidsholdbare energiløsninger, kan du kontakte direktør ved UdviklingVejen Ulrik Kragh på uk@udviklingvejen.dk eller erhvervskonsulent Klaus Arnegaard på ka@udviklingvejen.dk
 
FAKTA ERHVERVSBAROMETER
UdviklingVejen har i denne undersøgelse spurgt 2.000 virksomhedsejere.

205 virksomhedsejere har besvaret.

I de kommende uger vil vi uddybe resultaterne yderligere.
Futurefarming Aps har udviklet en varmelampe, der er mere stabil end glødetrådslamperne og samtidig er mindre ressourcekrævende i drift og dermed bedre for miljøet. Fotokilde: Futurefarming. 

Ressourceforbrug nedbragt med 50-75 %

Holsted-virksomheden Futurefarming Aps har opdateret deres varmelampe, så den sparer 50-75 % af strømforbruget.

I 2011 startede Kurt og Karin Andreasen landbrugsvirksomheden Futurefarming Aps i Holsted. Futurefarming Aps har udviklet varmelampen Aniheater, der er mere stabil end glødetrådslamperne og samtidig er mindre ressourcekrævende i drift og dermed bedre for miljøet.

Futurefarming Aps har lavet en automatik til Aniheater, så den nu sparer 50-75 % af strømforbruget hos landmændene.”Aniheater er et grønt alternativ til glødelampen, fordi den ikke bruger strøm hele tiden, som en traditionel glødepære gør. Der er rigtig meget manuelt arbejde for landmændene i at skulle huske at slukke for pærerne hele tiden", fortæller Karin Andreasen, Futurefarming Aps og fortsætter med at uddybe:

De landmænd, der benytter Aniheater, fortæller at de blev tiltalt af, at varmelampen slukker af sig selv på de varme sommerdage, og af at varmelampen tænder og understøtter temperaturen på de kølige nætter. Landmændenes beregninger viser, at investeringen er tjent hjem på ca. 12-18 måneder med de energipriser, der betales på nuværende tidspunkt”.

Herudover er det også unikt, at Aniheater er så holdbar, at den kan tåle at blive renset og stå i landbrugsmiljøet i mange år, og på den måde også taler ind i landbrugets grønne omstilling. De traditionelle glødepærer springer typisk, når de bliver skruet ud under rengøring, mens Aniheaters udskiftelige varmelegeme har en meget lang levetid. På en gård med flere hundrede varmelamper beløber dette sig til en markant tidsmæssig besparelse.

Karin Andreasen fortæller, at et energiselskab har testet lampens præcise elforbrug. Resultaterne viser, at Aniheater skaber store el-besparelser, fordi den har et lavere varmetab og en bedre varmespredning end glødepæren.
Kurt og Karin Andreasen, landbrugsvirksomheden Futurefarming Aps i Holsted. Fotokilde: Futurefarming ApS.
 
Varmelampen Aniheater kan også benyttes til kalve, fjerkræ, krybdyr, fugle i voliere, zoologisk haver, hundekenneler samt frostsikring af frugt og grønt.
 
Der kan søges om energitilskud til indkøb af Aniheater.

FAKTA
• Futurefarming Aps er Gazellevirksomhed 2021.
• Aniheather er godkendt som C02-besparende.
• Patenteret system i det meste af verden.
• 30 forhandlere af Aniheater i verden.
• 65.000 solgt på verdensplan.
• 300 stk. solgt til USA december 2022.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere på Futurefarmings hjemmeside her.
15 virksomheder deltager i disse uger i et forløb med 3 workshops, hvor de får viden om at opbygge en bæredygtig virksomhedsprofil. Workshopforløbet foregår i UdviklingsParken i Rødding. Fotokilde: UdviklingVejen.

Workshops om at opbygge grøn profil

Workshopforløb hos UdviklingVejen giver virksomheder overblik over klimaaftryk og CO2-udledning.

I disse uger afholder Erhvervshus Sydjylland og UdviklingVejen et forløb med 3 workshops. 15 virksomheder opnår viden om at opbygge en bæredygtig virksomhedsprofil tilpasset fremtidens kunder, der ønsker dokumentation på beregninger og drivhusgasudledninger.

En af de deltagene er Jeppe Nielsen, Epoke Group. Jeppe fortæller herunder, hvorfor han har valgt at deltage i workshoprækken:

Hvorfor har du valgt at deltage i workshoppen om bæredygtighed?
"For Epoke er der to ting der driver det. Den ene er lovgivningen og alle formaliteterne. På den anden side er det et spørgsmål om sund fornuft og om at have en holdning til, hvorvidt vi som virksomhed bevæger os i den rigtige retning.
Sammenlignet med f.eks. en konsulentvirksomhed med en håndfulde ansatte, så har vi som en ”sort produktions-virksomhed” et helt andet klimaaftryk, og det forpligter".

Hvad har du fået ud af at deltage ved workshopforløbet?
"Udbyttet har efter de 2 første workshops været et godt indblik i metodikken og helt basalt at få viden om udarbejdelsen af virksomhedens CO2-regnskab. Der er stadigt mange ubekendte faktorer, og alt er nyt for alle interessenter".

Jeppe Nielsen, Epoke Group. Fotokilde: Epoke Group.
 
Hvordan forventer du at benytte din nye viden i fremtiden?
"Overordnet betyder det mindre, at vi kommer 100 % i mål i første forsøg. Hvis vi skal optimere vores samfunds klimaaftryk, så skal der gøres noget nu, og vi skal ikke spilde tiden på de sidste decimaler. Denne workshoprække har givet mig en god og grundlæggende viden, om hvordan vi kan oprette et bæredygtigt energiregnskab, som vi ved Epoke skal arbejde videre med at integrere", slutter Jeppe Nielsen, Epoke Group.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om Epoke Group på virksomhedens hjemmeside her.
Mød Anders Eldrup, bestyrelsesformand i Innovationsfonden, Lykke Friis, Tænketanken Europa, og Peter Trillingsgaard, direktør, DI Produktion til Industriens Dag 2022. Fotokilde: Industriens Dag.

Nu kan du tilmelde dig Industriens Dag 2022

Nu kan du tilmelde dig årets event i Trekantområdet for industrivirksomheder.

I år er temaet mere aktuelt end nogensinde: Grøn omstilling af industrien og den aktuelle energikrise. På Industriens Dag kan du blandt andet blive klogere på: Udvikling af forretning i en grøn og bæredygtig retning, hvor det også giver mening på bundlinjen.

Hvordan du kan forblive konkurrencedygtig, når grøn og bæredygtig produktion bliver stadigt vigtigere konkurrenceparametre pga. pres fra kunder, leverandører og politikere.

Hvordan din virksomhed kan bruge data og digitalisering som løftestang for en grøn omstilling, og hvordan du kan sikre dig de rette kompetencer til at drive en grøn omstilling i din virksomhed

DU KAN MØDE
• Lykke Friis, direktør, Tænketanken Europa
• Peter Trillingsgaard, direktør, DI Produktion
• Anders Eldrup, bestyrelsesformand i Innovationsfonden
• Helge Pedersen, cheføkonom, Nordea
• Hans Axel Kristensen, CEO, Plastix A/S
• Thomas Hofman-Bang, direktør, Industriens Fond
• Steen Hildebrandt, ekspert i bæredygtig udvikling og ledelse
• Christian Motzfeldt, formand, Triangle Energy Alliance og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
• Tine Gøtzsche, moderator
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 1. november fra kl. 8:30-16:00 på Comwell i Kolding.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig på: www.industriensdag.dk
 
Industriens Dag er arrangeret af Trekantområdet Danmark i samarbejde med FremstillingsindustrienDI og de syv erhvervsorganisationer i Trekantområdet: Haderslev ErhvervsrådBusiness KoldingBusinessVejleMiddelfart ErhvervscenterBusiness FredericiaBillund Erhverv og UdviklingVejen.
 

Til dig og din virksomhed

Early Warning: Gratis, fortrolig, uvildig hjælp og sparring til at finde en vej igennem de udfordringer, din virksomhed står med.

Oplever du modgang i din virksomhed og er du bagud med omsætningen? Måske mærker du energikrisen og er presset på likviditeten? 
 
I Early Warning får du gratis, fortrolig og uvildig hjælp og sparring til at finde en vej igennem de udfordringer, du står med.
 
INDHOLD 
Hos Early Warning sidder en lang række erfarne konsulenter, som kan hjælpe dig med at få overblik over din situation og hvilke indsatser og løsninger, der skal til, for at du kan vende modgang til medgang og komme sikkert videre - uanset om din virksomhed skal lukke eller fortsætte. 
 
KONTAKT
Hvis du har brug for hjælp inden du kontakter Early Warning, kan du kontakt direktør ved UdviklingVejen, Ulrik Kragh på uk@udviklingvejen.dk eller erhvervskonsulent Klaus Arnegaard på ka@udviklingvejen.dk

MERE OM 
Du kan læse mere om Early Warning her.
 
 

Smv:digital: Tilskud til digital omstilling hvis din virksomhed har oplevet fald i bruttofortjeneste som følger af Brexit.

Har din virksomhed været udfordret af følgerne af Brexit, oplevet fald i bruttofortjeneste som følger af Brexit?
 
Så har du en ekstraordinær mulighed for at søge tilskud til digital omstilling.

TRE TILSKUDSMULIGHEDER
Få styrket din E-eksport
Tilskudsvoucher på 100.000 kr. til privat rådgivning.
Åbner for ansøgning 7. november

Privat rådgivning til at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne
Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning.
Åbner for ansøgning 28. november

Investerings- og rådgivningsstøtte
Tilskud på op til 500.000 kr. til investering i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger.
Åbner for ansøgning 28. november
 
MERE OM
Læs mere om de tre forskellige tilskudsmuligehder her.
 

SMV:Grøn - Tag din virksomhed videre til næste skridt i den grønne omstilling.

Grøn omstilling og bæredygtighed er blevet en integreret del af vores hverdag. Oplever du også, at dine kunder og leverandører kræver det? At dine medarbejdere i større og større grad forventer det?

INDHOLD
Med SMV:Grøn kan du søge tilskud til rådgivning og investering til din virksomhed, der gør din virksomhed endnu mere grøn.

DATO
SMV:Grøn åbner løbende for ansøgninger.

HJÆLP TIL ANSØGNING
Kontakt dit lokale erhvervshus for at komme i gang.

Dansk Fødevareakademi tager altid gerne en dialog om tilskudsmidler og grøn omstilling i din virksomhed. Kontakt Chalotte Tryk eller Lars Gadgaard fra Dansk Fødevareakademi her.

MERE OM
Du kan læse mere her.

Virksomhedsguiden: Nøglen til Frankrig.

Få indsigt i hvad eksport til Frankrig kræver – forstå og skærp din parathed.

Du kommer rundt om alt det væsentlige for at lykkes i Frankrig. Kulturen og nøgleelementer i din Go2Market strategi.

INDHOLD
Er særligt for dig der er på vej ud eller sporadisk har solgt i Frankrig og som gerne vil mere.
 
Det kan også være for dig, der har været der længe også med succes, men som oplever en forandring i markedet eller du skal ud til et nyt segment, Der er her du kan få opmærksomhed på din Go2market plan og få justeret det nødvendige.
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 25. oktober 2022, kl. 09:00 - 16:00.

TILMELDING​
Du kan tilmelde dig her.
 
Eventet udbydes som en del af SMV:International.
 

Fagenes Fest 2022: Indstil din lærling til en af de mange priser.

Deltag i festen, hvor du og din lærling fejres!
 
Har din lærling bestået sin uddannelse og står nu med et svendebrev i hånden? Det er en milepæl, som i høj grad også kan tilskrives dig, der har stillet en læreplads til rådighed. I skal derfor fejres til Fagenes Fest, der sætter håndværkerbranchen i rampelyset. 
 
Det kan også være, at din lærling har nomineret din virksomhed til Årets Læreplads. 
 
INDHOLD
Har din lærling ydet en særlig indsats, opfordrer vi til, at du indstiller til en af de prestigefyldte titler, der strækker sig fra Årets Nye Håndværker over Årets Fighter til Årets Kammerat. Deadline for indstilling er 31.oktober.
 
TIDSPUNKT
Fagenes Fest holdes i Musikhuset Esbjerg torsdag 10. november 2022 kl. 17:30 – 21:00. 

MERE OM 
Indstilling til priserne og tilmelding foregår her.
 

Iværksætterdanmark: Er du klar til at tage det næste skridt på din iværksætterrejse?

Opkvalificer dig på et NextStep-forløb med gratis 1:1 sparring og tilskud til privat rådgivning. Udgangspunktet er dig og dit individuelle behov.
 
Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms. Du kan søge tilskud til netop de udfordringer, du bokser med, f.eks. inden for digital markedsføring, salg eller grøn omstilling.

INDHOLD
Du er klar til at stille skarpt på dine udfordringer og villig til at investere tid i kompetenceudvikling for at nå dine mål.

TIDSPUNKT
Opkvalificeringen bliver tilpasset dig og din virksomheds behov.
 
MERE OM
Vil du vide mere om dine muligheder? Kontakt Ulrik Kragh, direktør ved UdviklingVejen på uk@udviklingvejen.dk.

UdviklingVejen: Nye pensions- og forsikringsmuligheder til UdviklingVejens medlemsvirksomheder.

Det er lykkedes UdviklingVejen at få Pensionsselskabet.dk til at udbyde en helt ny og unik pensions- og forsikringsløsning målrettet UdviklingVejens små medlemsvirksomheder til en attraktiv pris.

Det unikke ved det nye medlemstilbud er muligheden for at tegne en fleksibel pensions- og forsikringsløsning, hvor der altid indgår en sundhedsforsikring. 
 
Med ganske få helbredsoplysninger eller slet ingen er det muligt at tegne en pensions- og forsikringsløsning ved kritisk sygdom, tab af erhvervsevne og dødsfald.
 
VIL DU VIDE MERE?
Ønsker du at vide mere om dette nye og unikke pension- og forsikringstilbud så indtast dine oplysninger her og bliv ringet op.

LINK TIL BROCHURE
Du kan finde et link til en brochure om det nye pension- og forsikringstilbud her.
 

Vejen Kommune og UdviklingVejen: Bliv klogere på affaldssortering - viden om nye krav.

Vi stiller ved dette arrangement skarpt på fremtidens krav til affaldssortering for små og mellemstore virksomheder.

Hvordan er reglementet, hvordan kommer man i gang og hvordan optimeres affald sorteringen?

Det er komplicerede spørgsmål, der rejser sig, hvis man skal kunne møde fremtidens krav til affaldssortering som er en del af bæredygtigheds agendaen.

INDHOLD
På dette møde forsøger vi at bevæge os et skridt nærmere, hvad det er din virksomhed bliver mødt med af nye krav i forbindelse med affaldssortering.

TIDSPUNKT
Onsdag 26. oktober 2022 kl. 07:45 til 10:30

TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten.

Her kan lokale virksomheder og iværksættere få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed der har haft CVR nr. mellem 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune, eller medlem af UdviklingVejen.
 
TIDSPUNKT
Torsdag 13. oktober kl. 15:00 - 17:00 husk at booke tid på forhånd.

TILMELDING​
Book en tid hos UdviklingVejen på tlf. 7384 8500.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

Fredagsnetværket i UdviklingsParken er for enkeltmandsvirksomheder.
 
Har du en enkeltmandsvirksomhed er du mere end velkommen til at deltage, når UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen i UdviklingsParken kl. 9:00.
 
INDHOLD
Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
Fredag 30. september kl. 9:00 – 9:30.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig fredagsnetværket her.
 

SMV:Digital: Tilskud til din virksomheds digitalisering.

Gennem SMV:Digital kan du søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller til at udvikle digitale kompetencer.

INDHOLD
Det kan være indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed.

TIDSPUNKT
SMV:Digital åbner løbende for ansøgninger.

HJÆLP TIL ANSØGNING
Kontakt dit lokale erhvervshus for at komme i gang.

Dansk Fødevareakademi tager altid gerne en dialog om, hvordan du kan tænke mere digitalt i din virksomhed. Kontakt Chalotte Tryk eller Lars Gadgaard fra Dansk Fødevareakademi her.

MERE OM
Du kan læse mere her.
 

Dansk Fødevareakademi: Tilskud til kompetenceløft.

Dansk Fødevareakademi har et nationalt overblik over kursusudbydere, kurser og tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed. 
 
Relevante finansieringsmuligheder bringes i spil, så din virksomhed får mest mulig kompetenceløft for færrest midler. 
Vækstrettet Kompetenceudvikling

Dansk Fødevareakademi har også overblikket over de øvrige offentlige tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed.

LÆS MERE
På Dansk Fødevareakademis hjemmeside kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk i UdviklingsParken
Fredag 30. september 2022 kl. 09:00 til 09:30
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 13. oktober 2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Udbudspanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 13. oktober 2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Bliv klogere på affaldssortering - viden om nye krav
Onsdag 26. oktober 2022 kl. 07:45 til 10:30
Tilmelding er nødvendig.
Industriens Dag 2022
Tirsdag 1. november 2022 på Comwell i Kolding.
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 
UdviklingVejen, logo
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet