Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
Mere end 14.000 kvadratmeter tag skal dækkes med solpaneler i et nyt, grønt energiprojekt, som skal gøre NDI Group selvforsynende med grøn strøm og yde et bidrag til den grønne omstilling. Fotokilde: NDI Group. 

NDI sætter handling bag bæredygtig ambition

NDI Group investerer rekordbeløb i grøn omstilling, Bliver selvforsynende med grøn strøm via 6.000 solpaneler på virksomhedens tag.

NDI Group har sagt ja til at dele nogle af deres overvejelser om vejen til bæredygtig business med dig, der læser UdviklingVejens nyhedsmail.
 
NDI Group har underskrevet aftalen om, hvad der er den største investering i grøn energi i koncernens historie.

Mere end 14.000 kvadratmeter tag skal dækkes med over 6.000 solpaneler i et nyt, grønt energiprojekt, som vil gøre NDI Group selvforsynende med grøn strøm. I alt kommer solcellerne til at levere en forventet effekt på 2,5 megawatt. Det store antal solceller skal efter planen henover efteråret installeres på taget af flere af NDI-koncernens store lagerhaller.

Hvordan startede processen?
Efter en årrække med optimering gennem skift til LED-belysning, renovation og efterisolering af kontorer, kunne vi se, at det ikke længere var nok”, fortæller Jens Jakob Velasco Hansen.

Vi tog kontakt til virksomheder med ekspertviden inden for energioptimering for at få nogle løsningsforslag på bordet. Det viste sig, at der var en god og bæredygtig businesscase i få sat solpaneler på vores tag og kombinere det med luft til vand-varmepumper. En case, der ikke blev ringere af energikrisen og de stigende priser på energi. Så timingen var perfekt, og heldigvis havde vi været i god nok tid til, at projektet kunne realiseres inden for en overskuelig tidshorisont”, uddyber Jens Jakob.

Hvem har vejledt jer?
NDI Group blev vejledt af ProEnergi som rådgivere, Phønix Tag Energi i Vejen, stod for delen med solpanelerne samt KK Partner i Brørup og Gunnar Kristiansen, der stod for henholdsvis de elektriske installationer og varmepumperne.
Jens Jakob Velasco Hansen, kommunikationschef ved NDI. Fotokilde: NDI.
 
Ifølge Jens Jakob gav det meget stor værdi at have eksterne til at hjælpe med deres ekspertviden samt evne til at kunne komme med et friskt perspektiv på tingene.
 
Samtidig har NDI Group også stærke, interne ressourcer, der kunne løfte opgaven på det praktiske niveau og få alle aktiviteter koordineret.

Hvad er vigtigt i forhold til grøn omstilling?

Jeg mener personligt, at det er vigtigt at fokusere på sagen og det gøre en forskel i forhold til den grønne omstilling. At man ikke for tidligt begynder at sætte fokus på de eksterne marketing- og kommunikationsaspekter af grøn omstilling, men kigger indad og ser på, hvordan man faktisk kan gøre noget, der giver en væsentlig, positiv effekt, og som kan dokumenteres. Derefter kan fokus flyttes udadtil og på at kommunikere det til omverdenen”, slutter Jens Jakob Velasco Hansen. 

LÆS MERE
Læs mere om NDI Groups grønne investering her.
 
Vejen Basketball Klub har en vision og en målsætning om at være flagskib inden for sporten og af den vej sammen med erhvervslivet at være med til også at sætte Vejen på landkortet. Basketballklubben har som et led i den strategiske retning meldt sig ind ved UdviklingVejen. Fotokilde: Vejen Basketball Klub. 

Vejen Basketball Klub nyt medlem

Vi ønsker Vejen Basketball Klub, BKV '81 velkommen som nyt UdviklingVejen-medlem.

Vejen Basketball Klub har eksisteret siden 1. januar 1981, og er en lokalt forankret klub, der aldrig ligger stille.
 
Klubben arbejder på at få sig etableret som ligaklub. I 2021 landede Vejen Basketball Klub en aftale med Vejen Kommunes udvalg for Sundhed, Kultur og Fritid, som i denne sæson har bevilget 100.000 kr. til vejen mod ligaen.

Vejen Basketball Klub har en klar vision og målsætning om at være flagskib inden for sporten og af den vej sammen med erhvervslivet at være med til at sætte Vejen på landkortet.

Morten Haahr Jensen, bestyrelsesformand i Vejen Basket Ballklub, fortæller om basketballklubbens vision:

Vi arbejder hen mod vores vision gennem sportslige oplevelser i et stærkt samarbejde med virksomhederne i området. Vi har en ambition om, at vi vil mere, men er også ydmyge og realistiske og tager et step ad gangen. Vi fortsætter den positive rejse, som vi har været gennem de sidste år”, fortæller Morten Haahr Jensen.

Som et naturligt skridt i vores udvikling og mål om at bidrage positivt til det pulserende erhvervsliv i Vejen og Vejen Basket Ball, har vi f.eks skabt et professionelt forretningsnetværk, med fokus på stærke relationer og positiv bundlinje”, uddyber Morten. 
 
UdviklingVejen spurgte Morten Haahr Jensen, hvorfor Vejen Basket Ball Klub har meldt sig ind ved UdviklingVejen? 
Morten Haahr Jensen, bestyrelsesformand i Vejen Basket Ballklub. Fotokilde: Vejen Basket Ballklub.
 
"Vi har sammen med vores bestyrelse truffet en logisk og velovervejet beslutning om at melde os ind ved UdviklingVejen. Kort sagt, vi vil være med, der hvor det sner. Vi vil gerne være proaktive og skabende og kigger efter alle former for netværk, partnerskaber og relationer, som altid giver mening begge veje. Derfor mener vi, at det er verdens naturligste valg, at vi er med i UdviklingVejens netværk. Vi håber med dette medlemskab, at vi også får mulighed for at fortælle om vores vej, og hvad det er, vi synes, vi også skal i Vejen Kommune", fortæller Morten Haahr Jensen.
 
Vejen Basket Ball Klub har lidt over 100 medlemmer og medlemstallet er støt stigende.

LÆS MERB
Du kan læse mere om Vejen Basket Ball Klub her.
Dagbladet Politiken roste i uge 36 VisitVejens liste over kommunens naturskønne rastepladser. Fotokilde: VistVejen.

At tænke sig….

www.visitvejen.dk blev i sidste uge rosende omtalt på dagbladet Politikens bagside.

Formiddagsteen var ved at ryge i den gale hals på UdviklingVejens oplevelsespusher torsdag i sidste uge.
 
Årsagen var en tilsendt pdf-fil med Politikens bagside fra samme dag. En af bagsidens artikler bar overskriften ”De har styr på deres naturskønne rastepladser i Vejen”, og et indhold, der konstaterede, at vi åbenbart er de eneste i Danmark, der har gjort os den ulejlighed at omtale en række rastepladser med faciliteter og turmuligheder samt ros for poetiske navne. Et pr-stunt helt uden indsats.

”Den havde jeg ikke set komme. Vi har ikke gjort en disse for at komme i Politiken, og slet ikke med rastepladser,” lyder det fra Charlotte Hammer.
 
Navnene kan vi nu ikke tage æren for. Steder hedder jo, det de hedder. Og rastepladser er på ingen måde de mest sete digitale produkter på visitvejen.dk. Ideen kom fra en af vores praktikanter engang, som så fik lov at øve sig i at lave digitale produkter helt fra bunden. Vi var også i dialog med en medarbejder ved kommunen, som havde helt styr på, hvilke ”serviceforhold” – toiletter og sådan noget, der var de udvalgte steder. Og så koblede vi et gæstebehov for information, tekniske info, viden om oplevelser i nærheden, lokalkendskab til udsigter og historie – og servicerede på denne vis de gæster, som synes det er relevant information", forklarer Charlotte Hammer.
VisitVejen.dk blev omtalt i rosende vendinger på bagsiden af dagbladet Politiken med nogle af de mest atypiske digitale produkter: rastepladser med herlighedsværdier som udsigter, oplevelser og wifi. Fotokilde: VisitVejen.
 
Den omtalte liste er en blandt mange muligheder for at vise områdets herlighedsværdier frem.

LÆS MERE
Du kan finde VisitVejens side med listen, der omtaler en række af rastepladser med faciliteter og turmuligheder i Vejen Kommune her.
 
 
Dennis Hein Jensen, driftschef i Glad Zoo i Lintrup, modtog i 2021 UdviklingVejens turismepris, er stolt over Glad Zoo´s placering som nr. 125 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Fotokilde: VisitVejen.

Glad Zoo, kommunens mest besøgte attraktion

VisitDanmark har udsendt årets Top 300 attraktioner. Vi har 3 på listen.

VisitDanmark laver hvert år en liste over de mest besøgte attraktioner. Tallene bygger på frivillige indberetninger. Ud over Glad Zoo i Lintrup, er også Museet Sønderskov og Vejen Kunstmuseum med på listen.
Dette faktum gav anledning til denne telefonsamtale mellem zoo-leder Dennis Hein Jensen og UdviklingVejens oplevelsespusher:

Dennis, Glad Zoo ligger som nr. 125 på VisitDanmarks liste over de 300 mest besøgte attraktioner – i en tid hvor halvdelen i top 50 har oplevet fald i besøgstallet. Hvad synes du om det?

Det er da meeeega fedt. men at få vores zoo i Lintrup i top 100 – det kunne.... være endnu bedre.”

Tja, Dennis, nr. 99 er Naturbornholm med 46.275 besøgende sidste år. Det er kun 40 % flere. Er det realistisk?

Øh – sjovt – det rammer næsten vores målsætning om 45.000 besøgende. Vi lægger os bare liiidt mere i selen, så vi kan komme der op.”

Fint, det glæder vi os til. Tallene siger, at Glad Zoo er vækstet med 33,7 % i forhold til 2019 og 18,7 % til 2020. Vi gætter på, at noget skyldes Corona og større lyst til udendørs oplevelser, men resten Dennis, hvad har I gjort?
Vi har investeret i nye anlæg til en række af vores dyr, nye oplevelsesrum og skilt os af med nogle arter. Kvalitetsudvikling ville det vel hedde i en industrivirksomhed. Vi har etableret nye faciliteter – produktudvikling. Og så har vi investeret voldsomt i markedsføring”, forklarer Dennis.

Glad Zoo har godkendelse som zoologisk have, indgår i internationalt alvsarbejde etc. og driver zoo’en som attraktion på fuldt kommercielle vilkår. Gæsterne kommer fra en større geografi mod vest og syd. Glad Zoo blev startet af en privat person fra Lintrup med en passion for dyr, og er i dag ejet af Glad Fonden, og fungerer samtidig uddannelsessted for unge på kanten af arbejdsmarkedet.

Museeet Sønderskov ligger som nr. 266 og Vejen Kunstmuseum som 270 på 2021-listen.
 
MERE OM GLAD ZOO
Du kan læse mere om Glad Zoo her.

SE DEN FULDE LISTE
Du kan se VisitDanmarks fulde liste de mest besøgte attraktioner i Danmark her.
 
Vejen Teaterforening: har et nyt tilbud, som du kan benytte til personaleforeninger, påskønnelse af medarbejdere og samarbejdspartnere. Fotokilde: VisitVejen.

Få gavn af kulturudbud i Vejen Kommune

Ide til personaleforeninger, påskønnelse af medarbejdere og samarbejdspartnere.

På trods af corona-nedlukning 2 år efter Vejen Teaterforening startede, har foreningen klaret sig rimeligt igennem ”krisen”. I sæson 2022/2023 tilbyder foreningen igen en bred vifte af sjove, tankevækkende og professionelle forestillinger for både børn og voksne. Forestillingerne afvikles i Troldesalen i Vejen, og dækker både satire og traditionelle teaterforestillinger.

Som en af de få teaterforeninger i Danmark får Vejen Teaterforening ikke tilskud til professionelt voksenteater fra Vejen Kommune. ”Det betyder, at vi er afhængige af, at publikum bakker os ekstra meget op. Derfor har vi udviklet et sponsortilbud til erhvervslivet, som også indeholder billetter, der kan bruges til medarbejdere via virksomhedens personaleforening eller samarbejdspartnere” siger Grethe Brinch Knudsen, der er formand for Vejen Teaterforening.
 
Som virksomhedsleder har du mulighed for at påskønne medarbejdere med en fælles social og gejstskabende oplevelse og samtidig bakke op om det kulturliv i Vejen Kommune har og som er vigtigt i bosætningssammenhæng.

Vejen Teaterforening glæder sig til en sæson, hvor forhåbentlig rigtig mange vil støtte op om denne del af kulturlivet i Vejen Kommune. Vejen Teaterforening er medlem af UdviklingVejen.

VIL DU VIDE MERE?
Vil du vide mere om den nyudviklede og særlige sponsorpakke, så tjek her.
Mød Anders Eldrup, bestyrelsesformand i Innovationsfonden, Lykke Friis, Tænketanken Europa, og Peter Trillingsgaard, direktør, DI Produktion til Industriens Dag 2022. Fotokilde: Industriens Dag.

Nu kan du tilmelde dig Industriens Dag 2022

Nu kan du tilmelde dig årets event i Trekantområdet for industrivirksomheder.

I år er temaet mere aktuelt end nogensinde: Grøn omstilling af industrien og den aktuelle energikrise.

På Industriens Dag kan du blandt andet blive klogere på: Udvikling af forretning i en grøn og bæredygtig retning, hvor det også giver mening på bundlinjen.

Hvordan du kan forblive konkurrencedygtig, når grøn og bæredygtig produktion bliver stadigt vigtigere konkurrenceparametre pga. pres fra kunder, leverandører og politikere.

Hvordan din virksomhed kan bruge data og digitalisering som løftestang for en grøn omstilling, og hvordan du kan sikre dig de rette kompetencer til at drive en grøn omstilling i din virksomhed

DU KAN MØDE
• Lykke Friis, direktør, Tænketanken Europa
• Peter Trillingsgaard, direktør, DI Produktion
• Anders Eldrup, bestyrelsesformand i Innovationsfonden
• Helge Pedersen, cheføkonom, Nordea
• Hans Axel Kristensen, CEO, Plastix A/S
• Thomas Hofman-Bang, direktør, Industriens Fond
• Steen Hildebrandt, ekspert i bæredygtig udvikling og ledelse
• Christian Motzfeldt, formand, Triangle Energy Alliance og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
• Tine Gøtzsche, moderator
 
TIDSPUNKT
Tirsdag 1. november fra kl. 8:30-16:00 på Comwell i Kolding.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig på: www.industriensdag.dk
 
Industriens Dag er arrangeret af Trekantområdet Danmark i samarbejde med FremstillingsindustrienDI og de syv erhvervsorganisationer i Trekantområdet: Haderslev ErhvervsrådBusiness KoldingBusinessVejleMiddelfart ErhvervscenterBusiness FredericiaBillund Erhverv og UdviklingVejen.
 

Til dig og din virksomhed

UdviklingVejen: Nye pensions- og forsikringsmuligheder til UdviklingVejens medlemsvirksomheder.

Det er lykkedes UdviklingVejen at få Pensionsselskabet.dk til at udbyde en helt ny og unik pensions- og forsikringsløsning målrettet UdviklingVejens små medlemsvirksomheder til en attraktiv pris.

Det unikke ved det nye medlemstilbud er muligheden for at tegne en fleksibel pensions- og forsikringsløsning, hvor der altid indgår en sundhedsforsikring. 
 
Med ganske få helbredsoplysninger eller slet ingen er det muligt at tegne en pensions- og forsikringsløsning ved kritisk sygdom, tab af erhvervsevne og dødsfald.
 
VIL DU VIDE MERE?
Ønsker du at vide mere om dette nye og unikke pension- og forsikringstilbud så indtast dine oplysninger her og bliv ringet op.

LINK TIL BROCHURE
Du kan finde et link til en brochure om det nye pension- og forsikringstilbud her.
 

FORCE Technology: informationsmøde om MADE Produktionsnetværk ’Take-back initiativer i danske produktionsvirksomheder.

Netværksgruppen er for danske produktions- og fremstillingsvirksomheder, der overvejer eller er begyndt med at arbejde med Take-back aktiviteter.

INDHOLD
I netværksgruppen deler de deltagende virksomheder viden og erfaringer for at inspirere hinanden. I løbet af 2022 planlægges tre-fire fysiske netværksmøder, der bl.a. omhandler temaer som:

Hvordan opnår man en højere grad af genanvendelse af maskiner og udstyr? Her er fokus på sliddele så som transportbånd i gummi og plast.

TIDSPUNKT
Mandag 3. oktober 2022 kl. 10:00 - 14:00.

TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
 

Work In Denmark: Find din nye medarbejder ved virtuel jobmesse Industry & Technology in Denmark.

Industry & Technology-messen er målrettet virksomheder, der efterspørger faglært og højtkvalificeret arbejdskraft inden for industri og teknologi, og er et online træfpunkt for virksomheder og internationale jobsøgere. På messen er det muligt for dig og din virksomhed at deltage med en stand, hvor I kan synliggøre jeres virksomhed og slå ledige stillinger op.
 
På dagen kan I chatte direkte med jobsøgere, se deres CV’er og invitere til jobsamtaler.
 
INDHOLD
Deltagelse er gratis. Jo før du opretter dig, jo mere får du ud af deltagelsen, da kandidater allerede nu kan gå ind og se din stand og ledige stillinger. Frem til messedagen kan du løbende annoncere aktuelle jobopslag.

TIDSPUNKT
22. september fra kl. 11:00–13:00 og kl. 18:00-20:00.

MERE OM
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
 

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole: Få ny viden og praktiske hænder ind i din virksomhed.

Hvordan kan man samarbejde med UCL? Mulighederne er mange, så uanset om du ønsker at få nye øjne på en problematik, opkvalificeret dine nuværende medarbejdere, prøve fremtidens talenter af i en praktikperiode eller ansat en ny medarbejder så kan UCL hjælpe.

Uddannelserne hos UCL er mange, så uanset om du søger efter digitale, tekniske, finansielle, økonomiske, administrative, byggespecifikke, kommunikationsmæssige eller ledelsesmæssige kompetencer så kan UCL hjælpe.

INDHOLD
UCL har lavet en lille online guide der kan hjælpe dig med at skabe overblikket over dine muligheder, for at arbejde sammenm med UCL. Prøv den her.

KONTAKT
Du kan kontakte Karrierevejledningen på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Morten Jung Lassen mlas@ucl.dk eller Dennis Færch Broch dfbr@ucl.dk
 

SMV:Digital: Tilskud til din virksomheds digitalisering.

SMV:Digital åbner løbende for ansøgninger, hvor du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer.

INDHOLD
Det kan være indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed - eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling.

TIDSPUNKT
SMV:Digital åbner løbende for ansøgninger.

HJÆLP TIL ANSØGNING
Kontakt dit lokale erhvervshus for at komme i gang.

Dansk Fødevareakademi tager altid gerne en dialog om, hvordan du kan tænke mere digitalt i din virksomhed. Kontakt Chalotte Tryk eller Lars Gadgaard fra Dansk Fødevareakademi her.

MERE OM
Du kan læse mere her.
 

SMV Danmark: Online-konference - er en 4 dages arbejdsuge svaret på øget trivsel og effektivitet?

Deltag i online formiddagskonference og hør, hvordan både store og mindre virksomheder, har skabt bedre trivsel på arbejdspladsen ved at indføre 4 dages arbejdsuge og samtidig øget effektiviteten og omsætningen.

INDHOLD
På konferencen deler nogle af landets frontløbere inden for fleksible arbejdspladser ud af deres erfaringer med eksempelvis 4 dages arbejdsuge, der ikke bare har øget trivslen, men også omsætningen i virksomhederne. Du kan også høre om, hvor nemt og det er at søge op til 250.000 kroner igennem Velliv Foreningen, til at øge den mentale sundhed på din arbejdsplads.

TIDSPUNKT
Fredag 16. september kl. 9:30-12:00 inviterer Velliv Foreningen, SMVdanmark og Dansk Industri til debat om fleksibilitet på arbejdsmarkedet, hjemmearbejde og 4 dages arbejdsuge.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig helt gratis her.

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten.

Her kan lokale virksomheder og iværksættere få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen.

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed der har haft CVR nr. mellem 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune, eller medlem af UdviklingVejen.
 
TIDSPUNKT
Torsdag 29. september kl. 15:00 - 17:00 husk at booke tid på forhånd.

TILMELDING​
Book en tid hos UdviklingVejen på tlf. 7384 8500.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

Fredagsnetværket i UdviklingsParken er for enkeltmandsvirksomheder.
 
Har du en enkeltmandsvirksomhed er du mere end velkommen til at deltage, når UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen i UdviklingsParken kl. 9.00.
 
INDHOLD
Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
Fredag 16. september kl. 9:00 – 9:30.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig fredagsnetværket her.
 

​SMV:Grøn - Tag din virksomhed videre til næste step i den grønne omstilling.

Grøn omstilling og bæredygtighed er blevet en integreret del af vores hverdag. 

INDHOLD
Med SMV:Grøn kan du søge tilskud til rådgivning og investering til din virksomhed, der gør din virksomhed mere grøn.

DATO
Åbent for ansøgninger 12. - 16. september 2022.

HJÆLP TIL ANSØGNING
Kontakt dit lokale erhvervshus for at komme i gang.

Dansk Fødevareakademi tager gerne en dialog om tilskudsmidler og grøn omstilling. Kontakt os her.

MERE OM
Du kan læse mere her.
 

Dansk Fødevareakademi: Tilskud til kompetenceløft.

Dansk Fødevareakademi har et nationalt overblik over kursusudbydere, kurser og tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed. 
 
Relevante finansieringsmuligheder bringes i spil, så din virksomhed får mest mulig kompetenceløft for færrest midler. 
Vækstrettet Kompetenceudvikling

Dansk Fødevareakademi har også overblikket over de øvrige offentlige tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed.

LÆS MERE
På Dansk Fødevareakademis hjemmeside kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk i UdviklingsParken
Fredag 16. september 2022 kl. 09:00 til 09:30
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 29. september  2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Udbudspanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 29. september 2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Industriens Dag 2022
Tirsdag 1. november 2022 på Comwell i Kolding.
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 
UdviklingVejen, logo
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet