Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
UdviklingVejen kan som noget nyt tilbyde en hel unik forsikringsløsning til sine medlemsvirksomheder. Fotokilde: UdviklingVejen. 

Unikt tilbud til UdviklingVejens medlemmer

Nye pensions- og forsikringsmuligheder til UdviklingVejens medlemsvirksomheder.

Det er lykkedes UdviklingVejen at få Pensionsselskabet.dk til at udbyde en helt ny og unik pensions- og forsikringsløsning målrettet UdviklingVejens små medlemsvirksomheder til en attraktiv pris.

Vi har gennem en årrække uden held søgt pensionsselskaber, der har kunnet lave en pensions- og forsikringsløsning til små og mellemstore virksomheder. Derfor er vi utrolig glade for, at vi i samarbejde med Pensionsselskabet.dk har fundet en vej til at pulje de små virksomheders forsikringer, så prisniveauet bliver attraktivt også for de af UdviklingVejens medlemmer, der er iværksættere og små virksomheder”, siger Ulrik Kragh, direktør ved UdviklingVejen.

Den nye pension- og forsikringsløsning indeholder nogle skarpe priser uden at gå på kompromis med forsikringsdækningerne. Ud over de sædvandlige fordele ved en firmapension, så er ordningen specielt tilpasset, så den passer til ejerledere, som oftest først kender deres indkomst, når året er gået”, siger Stig Wetterstrøm, direktør ved PensionsSelskabet pension & health care services.

Det unikke ved det nye medlemstilbud er muligheden for at tegne en fleksibel pensions- og forsikringsløsning, hvor der altid indgår en sundhedsforsikring. 
Med ganske få helbredsoplysninger eller slet ingen er det muligt at tegne en pensions- og forsikringsløsning ved kritisk sygdom, tab af erhvervsevne og dødsfald. Forsikringstilbuddet er fleksibelt, og i sær forsikringen for tab af erhvervsevne er meget attraktiv for små virksomheder.
 
Det nye pensions- og forsikringstilbud til UdviklingVejens medlemsvirksomheder har fokus på forebyggelse, trivsel og sundhed. Målet er at gribe medarbejdere med sundhedsproblemer ved at sætte tidligt ind. Dette har en væsentlig betydning for at sikre virksomheders fortsatte drift også under sygdom, tab af erhvervsevne og dødsfald. Senere på året udvides pensions- og forsikringstilbuddet til at omfatte alle øvrige erhvervskontorer i Danmark, der er omfattet Dansk Erhvervsfremme.
 
UdviklingVejen har en lang række af medlemsfordele til vores 425 medlemsvirksomheder. Du kan se fordelene her.
 
VIL DU VIDE MERE?
Ønsker du at vide mere om dette nye og unikke pension- og forsikringstilbud så indtast dine oplysninger her og bliv ringet op.
 
Hvis du har brug for yderlig information kontakt Ulrik Kragh, direktør ved UdviklingVejen, tlf. 2461 5383 eller uk@udviklingvejen.dk

LINK TIL BROCHURE
Du kan finde et link til en brochure om det nye pension- og forsikringstilbud her.
Tilmeldingerne tikker ind til UdviklingVejen og Billund Erhvervs netværksarrangement 30. august. Hvis du også vil med, kan du stadig nå at tilmelde dig på UdviklingVejens hjemmeside. Fotokilde: AnneKring. 

Har du sikret dig din plads?

Du kan stadig nå at tilmelde dig Billund Erhverv og UdviklingVejens arrangement ”Motorvejen til Vækst”. Vil du med, skal du ikke vente for længe.

Arrangementet ”Motorvejen til Vækst” byder på netværk og hædring af Årets Spinoffvirksomhed.

Herudover kommer Hungry-stifter, Morten Larsen, og fortæller om sin iværksætterrejse. Morten tager os med bag om nogle af de vigtigste beslutninger som f.eks. at rejse kapital, platformens lancering og salget af virksomheden.
Arrangementet starter med en rundvisning på VBC, hvor vi præsentere en vision for, hvordan den inspirerende bygning i hjertet af Vejen kan benyttes som fremtidens spinoff ”fabrik”/kontorfællesskab. Efterfølgende vil der være spisning og netværk i de historiske lokaler i den gamle margarinefabrik, hvor Alfa Bryghus & Brasserie ligger.
 
TID & STED
Tirsdag d. 30. august 2022
kK. 16:00 til 21:30
 
TILMELDING
Har du ikke fået dig tilmeldt til arrangementet endnu, kan du stadig nå det her.
Frivillige kræfter brugte weekenden på at få de sidste ting på plads inden festivallens start. Fotokilde: Privat foto. 

Frivillighed i samspil

Vejen Kartoffelfestival i Hovborg bygger på unikt samspil med frivillighed som base. Mangeartede opgaver udfordrer. I 2019 blev den første Vejen Kartoffelfestival i Hovborg gennemført, og arrangementet gentages for 3. gang i 2022.

Hovborg er det oplagte sted, for her er der dyrket kartofler lige siden den lille gule knold kom til Danmark for første gang for ca. 400 år siden. Her er kartoffelviden, lokalt dyrkede kartofler OG mennesker, der vil stable en festival på benen.

I år har der været store vækstambitioner for festivallen, der tager de første skridt til at blive Vejen Kommunes fødevarefestival. Som centrum for fødevareproduktion er en fødevarefestival, der viser hvad området kan, en oplagt branding mulighed. De omkring 30 udstillere og aktivitere, der har fokus på hvad kartofler kan, får i år selskab af store fødevarevirksomheder som Naturli, Jysk Landbrug, og mindre som Doverholm og Nizedfood. Selv en portion sandart fra Aquapri finder vej til Hovborg. (og nej de svømmer ikke selv).

Vi kan i år se, at der er endnu større interesse hos virksomheder i Vejen Kommune i at være med både blandt de kartoffelspecifikke og generelt. Det er således ved at lykkedes at lave en kartoffelfestival i Hovborg, som har deltagelse fra hele kommunens område. Et eksempel er at VBC stiller med en gruppe studerende, der gennemfører en gæsteanalyse. Det er fedt at møde så stor og naturlig lyst til samspil”, siger UdviklingVejens oplevelsespusher, Charlotte Hammer, der sidder med i styregruppen.
 
Pladsen hvor Vejen Kartoffelfestival skal holdes bliver forvandlet til festivalplads, når de mange frivillige benytter sin tid og kræfter og løfter i fællesskab. Fotokilde: Privat foto.

Det er en stort team af frivillige i Hovborg som har taget slæbet med både udvikling og planlægning, men også med at få selve festivalpladsen på plads. Hen over vinteren har Hovborg sikret at de fysiske rammer til flere gæster er på plads”, fortæller Charlotte Hammer.

Vejen Kartoffelfestival i Hovborg arrangeres af en gruppe frivillige med udgangspunkt i Hovborg Lokalråd, BJ-Agro, Hovborg Kro samt Vejen Kommune og UdviklingVejen.
 
TID & STED
Vejen Kartoffelfestival  i Hovborg afholdes fra 18.-20. august 2022.
 
LÆS MERE
Du kan se program, hvilke udstillere der kommer og meget mere om Vejen Kartoffelfestival  i Hovborg ved at følge linket her. 
For at sikre, at UdviklingVejens tilbud og aktiviteter passer til din virksomnheds behov, vil UdviklingVejens medlemsvirksomheder snart modtage en DEF spørgeskemaundersøgelse. Fotokilde: Colourbox.

UdviklingVejen tager temperaturen

I UdviklingVejen arbejder vi for at sikre, at vores tilbud og aktiviteter passer bedst muligt til de aktuelle ønsker og behov hos erhvervslivet i Vejen Kommune.

Derfor modtager du snart et link til en spørgeskemaundersøgelse. Da vi lavede en tilsvarende undersøgelse i 2020 under Corona, svarede 283 erhvervsledere, hvilket gav os et stærkt værktøj til at prioritere indsatsen.

Vi håber, at du vil hjælpe os med dine input, så vi sammen kan forbedre erhvervslivets vilkår i Vejen Kommune.
Resultatet af undersøgelsen vil blive delt gennem UdviklingVejens nyhedsmail medio september.

Analysen foretages af Dansk Erhvervsfremme og data indsamles via spørgeskema-systemet QuestionPro.

På forhånd stor tak for din tid og din hjælp.
 
Erhvervskonference med fokus på grønnere fødevarer. Fotokilde: Vejen Kartoffelfestival i Hovborg.

Erhvervskonference med grønt fokus

Hvordan skal vi sikre produktionen af grønnere fødevarer? Hvad vil forbrugerne stille af krav til fremtidens råvarer? Kan vi i Danmark, og specifikt i Vejen Kommune, sikre at produktionen forbliver lokalt? Hvad er de seneste nye trends?

Det er nogle af de spørgsmål, som årets erhvervskonference i Hovborg forsøger at give svar på fredag den 19. august.

I år er der særligt fokus på de grønne fødevarer, på klima- og kostråd og konferencen har indbudt en række oplægsholdere til at komme med input og oplæg til diskussion.
 
Blandt andre kan du møde Pernille Stenstrup Christiansen, der er landbrugsdirektør i Danske Bank. Hun vil snakke om grøn omstilling. På talerstolen finder man også Tine Jasper, der er specialist i markedsføring af mad, drikkevarer, måltider og madoplevelser.

Anders Reimann fra Nordic Harvest Vertical Farming taler om fremtidens produktionsform.

Journalist Troels Mylenberg er moderator, og borgmester Frank Schmidt-Hansen åbner konferencen.
"Vi vil gerne sparre med erhvervslivet indenfor fødevarer og landbrug, som historisk set altid været vigtige parametre, og det vil det også være i fremtiden. Derfor skal vi vende de muligheder, der er i fremtiden og dermed stå stærkere i fællesskab", siger borgmester Frank Schmidt-Hansen.
 
TID OG STED
Fredag d. 19. august
Kl. 10:30-16:30
 
Erhvervskonferencen er en del af Vejen Kartoffelfestival i Hovborg, som afholdes i Hovborg fra d. 18.-20. august 2022.
 
TILMELDING
Hvis du ønsker at deltage i erhvervskonferencen, er du velkommen til at tilmelde dig, men det er ikke et krav. Mail til janin@vejen.dk

LÆS MERE
Du kan læse meget mere om erhvervskonferencen og kartoffelfestivalen på hjemmesiden her.
 
Opstil dit første CO2-regnskab sammen med eksperter. Tilmeld dig UdviklingVejen og Erhvershus Sydjyllands række af workshops og start din grønne omstilling, så du er klar, når dine kunder lige om lidt kræver det. Fotokilde: Erhvervshus Sydjylland. 

Kom godt i gang med din grønne omstilling

Ta’ hul på din grønne omstilling med workshoprække fra Erhvervshus Sydjylland og UdviklingVejen.

Har du brug for et overblik over dit klimaaftryk, og hvordan du kan spare CO2? Så vær med i et forløb med 3 workshops og opbyg en bæredygtig profil. Få styr på beregningen af dine drivhusgasudledninger og lær, hvordan du kan bruge det i din markedsføring – seriøst og troværdigt.

Harald Karlsen, direktør og energisynskonsulent ved Harald Karlsen Rådgivning, og hans eksperter klæder dig praksisnært på til at reducere dit CO2-udslip og skærpe din grønne profil.
 
DU FÅR
• Udarbejdet dit første CO2-regnskab 
• Afdækket dit CO2-udslip og besparelse
• Forståelse for kundernes forventninger
• Opbygget en seriøs bæredygtig profil
• Sparring og netværk
 
Workshop 1: Hvordan måler jeg mit CO2 aftryk?
Få indblik i de vigtigste begreber og værktøjer. Lær, hvordan du kommer i gang med opgaven, hvad der er centralt, og hvad der ikke er så vigtigt i første omgang. 
 
Workshop 1 afholdes 8. september, fra kl. 8:30-12:00 i UdviklingsParken Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding.
 
Workshop 2: Lær at bruge CO2-beregneren.
Tilegn dig, hvordan du udfylder CO2-beregneren. Få indblik i alle informationer og dokumentation, der er nødvendige, for at udlede din virksomheds klimaaftryk. Efter 2. workshop er du klar til at indsamle dine data.
 
Workshop 2 afholdes 16. september, fra kl. 8:30-12:00 i UdviklingsParken, Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding.
 
Workshop 3: Udarbejd dit første CO2-regnskab.
Med afsæt i dine tal og dokumenter går 3. workshop ud på at finpudse dit første CO2-regnskab og se på de mest oplagte muligheder for at spare CO2-udslip i fremtiden.
 
Workshop 3 afholdes 28. september, fra kl. 8:30-12:00 i UdviklingsParken Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding.
 
MÅLGRUPPE
Små og mellemstore virksomheder.
 
TILMELDING
Du kan tilmelde dig workshoprækken ved at følge linket her.

Til dig og din virksomhed

SDU Kolding, Business Kolding, IBA og Designskolen Kolding: Business Lunch.

Til Business Lunch kan du kan få en snak med engagerede studerende, der ønsker at samarbejde med din virksomhed.

INDHOLD
Mange virksomheder, har allerede haft stor glæde og gavn af at have en studerende tilknyttet. Det kan enten være til studiejob, praktik eller projektskrivning om en problemstilling i din virksomhed.
 
TID & STED 
Torsdag 29. september 2022 kl. 09:00 - 12:00.
 
Sted: SDU Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
 

Vejen Kommune og UdviklingVejen: Bliv klogere på affaldssortering - få viden om de nye krav til affaldssortering.

Hvordan kommer man i gang og hvordan optimeres affald sorteringen?

INDHOLD
På dette møde forsøger vi at bevæge os et skridt nærmere, hvad det er din virksomhed bliver mødt med af nye krav i forbindelse med affaldssortering.

TIDSPUNKT
Onsdag 26. oktober 2022 kl. 7:45 til 10:30.
 
Sted: UdviklingVejen, Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding.

TILMELDING
Du kan læse mere og tilmelde dig mødet her.

UdviklingVejen: Informationsmøde for iværksættere.

Informationsmødet er til dig, der ønsker at starte din egen virksomhed.

Det er kun et par timer i dit liv, men de kan blive vigtige i dit liv som selvstændig.

INDHOLD
Informationsmødet giver dig et godt udgangspunkt for at komme videre i dine overvejelser om et liv som selvstændig. Du får også en introduktion til de muligheder for rådgivning og hjælp, der findes for iværksættere.

Mødet er åbent for alle, der enten overvejer at starte egen virksomhed eller som måske er i gang, men savner information om de basale ting, som man skal være opmærksom på.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål under mødet.

TID & STED
Tirsdag 23. august 2022 kl. 19:00 til 21:30.

LÆS MERE
Du kan tilmelde dig Informationsmødet for iværksættere her.

UdbudsPanelet: Få hjælp til lokale udbud.

Vejen Kommunes indkøbskontor tilbyder det lokale erhvervsliv rådgivning om udbud i samarbejde med UdviklingVejen, under navnet: UdbudsPanelet.

INDHOLD
Her du få rådgivning om udbud og en snak med udbudskonsulenterne fra Vejen Kommunes Indkøbskontor hver anden torsdag mellem 15.00 og 17.00, såfremt du har booket en tid inden.

Du kan stille spørgsmål til Vejen Kommunes udbudsplan, samhandel med Vejen Kommune eller andet.

I Vejen Kommune er der flere afdelinger der beskæftiger sig med udbud. Indkøbskontoret arbejder med udbud af varer og tjenesteydelser, mens Bygningsservice og Beredskab samt Teknik og Miljø typisk arbejder med udbud af bygge- og anlægsopgaver.

TIDSPUNKT
Torsdag 1. september 2022 kl. 15:00 - 17:00.

TILMELDING
Du kan se hvordan du kan tilmelde dig UdbudsPanelet her.

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten. Her kan lokale virksomheder og iværksættere få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen. 

MÅLGRUPPE
- Iværksætter uden CVR nr.
- Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
- Maksimalt 5 ansatte.
- Placeret i Vejen Kommune eller er medlem af UdviklingVejen.
 
TIDSPUNKT
Hver 2. torsdag mellem 15:00 - 17:00, når du har booket tid på forhånd.

TILMELDING
Du kan se, hvordan du kan tilmelde dig Erhvervsvagten her.

Vejen Kommune: Inspirationsaften for butikker i Vejen Kommune.

Vejen Kommune indbyder i samarbejde med Vejen for dig til en inspirationsaften for butikker og lignende virksomheder.

INDHOLD
Målet er at inspirere dig til at videreudvikle din butik til en (endnu større) vinderbutik. Inspirationen vil du i høj grad få af Torsten Bo Jørgensen fra BYSTRATEGI. 

TIDSPUNKT
24. august kl. 18:00-21:00.

Sted: Alfa Bryghus og Brasserie i Vejen.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig på denne mail: erhverv@vejen.dk
 
 

Industriens dag 2022

Industriens Dag er årets event i Trekantområdet for industrivirksomheder. I år bliver Industriens Dag holdt tirsdag den 1. november på Comwell i Kolding.

Det bliver en dag fuld af inspiration, oplæg, viden, debat og netværk for produktionsvirksomheder fra hele landet.

INDHOLD
Der er fuld tryk på udarbejdelsen af programmet, og det forventes at der åbnes for tilmeldingen primo september.

TID & STED
Tirsdag1. november på Comwell i Kolding.

LÆS MERE
Læs mere om Industriens dag 2022 her.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk i UdviklingsParken for enkeltmandsvirksomheder.

Fredagsnetværket i UdviklingsParken er for enkeltmandsvirksomheder.
 
Har du en enkeltmandsvirksomhed er du mere end velkommen til at deltage, når UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen i UdviklingsParken kl. 9.00.
 
Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.

TIDSPUNKT
Fredag d. 19. august kl. 9:00 – 9:30.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig fredagsnetværket her.
 

Bigum & Co: Kursus i Digital Markedsføring.

​Lær at skabe mere salg med digital markedsføring, og styrk virksomhedens brand og synlighed.

INDHOLD
Kurset tager udgangspunkt i den vigtigste viden indenfor digital markedsføring, og giver dig de kompetencer der skal til, for at du kan rykke din virksomhed til et højere digitalt niveau.

DATO
Skanderborg 31. august 2022

TILSKUD
Du kan søge Dansk Fødevareakademi om tilskud.

MERE OM
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
 

Dansk Fødevareakademi: Tilskud til kompetenceløft.

Dansk Fødevareakademi har et nationalt overblik over kursusudbydere, kurser og tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed. Relevante finansieringsmuligheder bringes i spil, så din virksomhed får mest mulig kompetenceløft for færrest midler. 
 
TILSKUDSMULIGHEDER
SMV:Food
Fødevarebranchens Kompetenceløft

Dansk Fødevareakademi har også overblikket over de øvrige offentlige tilskudsmuligheder.

LÆS MERE
På Dansk Fødevareakademis hjemmeside kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.
 

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk i UdviklingsParken
Fredag 19. august 2022 kl. 09:00 til 09:30
Tilmelding er nødvendig.
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag 23. august 2022 kl. 19:00 til 21:30
Tilmelding er nødvendig.
Arrangement: "Motorvejen til Vækst" på Alfa Bryghus
Tirsdag 30. august 2022 kl. 16:00 til 21:30
Tilmelding er nødvendig.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 1. september  2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Udbudspanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 1. september 2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Kvalitets- og certificeringsnetværk
Tirsdag 6. september 2022 kl. 08:30 til 12:00.
Tilmelding er nødvendig.
HR-Netværk
Tirsdag 6. september 2022 kl. 12:00 til 15:00.
Tilmelding er nødvendig.
Netværk: Digitalisering af byggeriet
Onsdag 7. september 2022 kl. 08:00 til 12:30 - Solar Danmark A/S
Tilmelding er nødvendig.
Workshoprække: Kom i gang med din grønne omstilling
Torsdag 8., 16. og 28. september 2022 kl. 08:00 til 12:00
Tilmelding er nødvendig.
Industriens Dag 2022
Tirsdag 1. november 2022 på Comwell i Kolding.
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 
UdviklingVejen, logo
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet