Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail
Benny Kristensen ser frem efter 50 år i dækbranchen. NDI Group A/S markerer 50 års jubilæet 24 juni i Brørup. Fotokilde: NDI Group. 

50 år i den rullende dækbranche

50 år med salg og montering af dæk på et marked i bevægelse. NDI Group A/S markerer 50 års jubilæet 24. juni i Brørup.

NDI Group A/S startede i 1970, hvor at Benny Kristensen spottede potentialet i at indkøbe billige dæk for at tjene på at sælge dem videre fra sin private garage.

NDI Group A/S er i de 50 år, der siden er gået, vokset til at være den største privatejede dækvirksomhed på det nordiske marked. NDI har i dag 18 kontor- og lagerfaciliteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland og har markeret sig som en vigtig aktør i den europæiske dæk- og hjulbranche med 1.000 medarbejdere.

Benny Kristensens fødder er nu engang solidt plantet på den vestjyske jord. Han kan da godt se, at NDI Group A/S har udviklet sig meget i de 50 år, men det er sådan set ikke noget han tænker over:
 
I det daglige kan jeg mærke, at virksomheden sprudler af travlhed, det er en dejlig følelse at være omgivet af dygtige og dedikerede medarbejdere”, siger Benny Kristensen.

For os er det vigtigste at være leveringsdygtige med et stort lager, for på den måde at kunne levere kundernes dæk og fælge til person- og varevogne hurtigt, herunder også alle andre former for dæk og fælge til kørende materiel. Endvidere bestræber vi os på at yde en god service. Alt hvad der kan få vores kunders forretning til at rulle, er også vores forretning”, uddyber Benny Kristensen.
Seneste nyt er, at NDI Group A/S´s centrallager i Karlslunde er blevet for lille, og derfor flyttes til et topmoderne dæklager i E20 Park i Solrød med direkte tilkørsel til motorvejen. Her bliver der plads til over 100.000 dæk, hvilket er en firedobling af den nuværende lagerkapacitet.
 
Benny Kristensen fortæller, at det store dæklager vil få stor betydning for NDI Group A/S sjællandske kunder, der herved sikres hurtige leveringer af et endnu større produktudvalg, og samtidig vil geare NDI Group A/S til fremtidig vækst.

Selvom fremtiden kan være svær at spå om, så tror jeg på, at fremtiden for NDI ser lys ud. Bilbranchen er i konstant udvikling, og der sker mange spændende forandringer, der stiller nye udfordrende krav til hele dækbranchen, her står vi stærk", fortsætter Benny Kristensen.
 
"Vognmænd, industrien og landbruget investerer i nyt og dyrt materiel, der hele tiden skal være rullende. Ved uheld er det dyrt at holde stille, og derfor er der brug for hurtig dækservice 24/7 - 365 dage”, slutter Benny Kristensen, der glæder sig til at fejre NDI Group A/S 50 års jubilæum i den rullende dækbranche.

50 ÅRS JUBILÆUM
NDI Group A/S markerer virksomhedens 50 års jubilæum med åbent hus fredag 24. juni kl. 11:00-17:00 på Merkurvej 7 i Brørup.
UdviklingVejens nye medlem EagleBurgmann Danmark har siden 1989 været en kompetent samarbejdspartner indenfor industriel tætningsteknologi og relaterede ydelser i Danmark. Fotokilde: EagleBurgmann.

EagleBurgmann nyt medlem

Vi byder velkommen til Vejen-virksomheden EagleBurgmann.

EagleBurgmann er en af verdens førende udbydere af industriel tætningsteknologi. Tætningsløsninger anvendes til roterende udstyr, så som akseltætninger til pumper, kompressorer og omrørere. En bred produktportefølge som supply systemer, magnetiske koblinger, labyrint tætninger, kompensatorer og pakninger. Omfattende løsninger og ydelser som anvendes overalt, hvor der er behov for pålidelighed og sikkerhed.

Tætningsteknologi fra EagleBurgmann anvendes over hele verden i fx. olie- og gasindustrien, raffinaderier, den petrokemiske, kemiske og farmaceutiske industri, fødevareforarbejdning, energi, vand, minedrift, papir, rumfart og andre.

Virksomheden har 8 medarbejdere ansat i det regionale salgskontor og servicecenter, der ligger på Industrisvinget 1 i Vejen. På Servicecenteret renoveres tætninger, hvilket for kunderne er en bærbar løsning på flere parametre. Hver dag ydes den hurtigste service til kunderne.
 
På verdensplan leverer 6.000 medarbejdere i 86 forskellige lande EagleBurgmanns ideer, løsninger og engagement.

Det der skiller os ud, er vores kvalitet, innovative kapacitet og en omfattende produktportefølje til næsten alle industrielle processer og applikationer”, fortæller Marianne Kristensen, Team Leader og Sales Coordinator EagleBurgmann Danmark og fortsætter:
 
Vi er en del af den tyske Freudenberg- og japanske EKK-koncern, og har alle de nødvendige ressourcer til et pålideligt samarbejde". 
På Servicecenteret i Vejen er der 8 medarbejdere ansat. Fotokilde: EagleBurgmann.

"Hver kunde har forskellige krav. Fra valg af produkt, dets design, de anvendte materialer og driftstilstand til skræddersyede tjenester. Vi har udviklet individuelle løsninger sammen med vores kunder i over 125 år”, uddyber Marianne Kristensen og fortsætter:

"Vi har meldt os ind ved UdviklingVejen, da vi fortsat er beliggende i Vejen, dog fra at være en virksomhed med 130 medarbejder til det vi er nu. For os handler det om synlighed - det lokale kendskab og netværk".

LÆS MERE
Du kan læse meget mere på eagleburgmann.dk eller tage kontakt denmark@eagleburgmann.com.
 
 
KK Partner blev sat på opgaven, da Rolf Schmidt Industriplast i Kolding i periode havde oplevet udfald, hvor strømmen i virksomheden satte ud. Fotokilde: Rolf Schmidt Industriplast.

Teknologisk infrastruktur skaber vækst

KK Partner gennemgik Rolf Schmidt Industriplasts teknologiske infrastuktur og sparede kunden for mange penge og bekymringer.

Brørup-virksomheden KK Partner redesignede og omstrukturerede Rolf Schmidts el-installationer, netværk og trykluftdelen til deres nye produktionshal og nye produktionslinjer.

Efter arbejdet er færdiggjort og systemet er blevet omlagt og implementeret, har Rolf Schmidt Industriplast oplevet utroligt mange installationsbesparelser samt at oppetiden på den overordnede el-installation og netværk er øget med op til 20 %.

Produktionschef Jesper Lyngsø hos Rolf Schmidt fortæller om samarbejdet med KK Partner. ”De præsenterede os for et tilbud, som var dyrere end de andre tilbud vi modtog. Til gengæld præsenterede de os også for en så gennemarbejdet løsning og tidsplan, så det var let for os at sige ja til dem”.

Rolf Schmidt Industriplast i Kolding har specialiseret sig i bearbejdning og teknisk rådgivning af termoplast. I en længere periode havde de oplevet udfald, hvor strømmen i virksomheden satte ud. Da virksomheden gennem de seneste år er blevet mere og mere automatiseret, betød det at mange af deres industrirobotter i perioder stod stille. En indikator for at noget burde ske.
 
Løsningen blev Teknologisk Infrastruktur. Dette begreb brander KK Partner sig på. Et begreb, der dækker over, at virksomheden er specialister i den teknologi, som er skjult for det blotte øje. Blandt andet IT, IoT, Kabel TV, strømforsyning o.s.v.
Lars Wagner, direktør ved KK Partner på værkstedet, hvor rigtig meget handler om at finde løsninger indenfor teknologisk infrastruktur. Fotokilde: KK Partner.

Direktør Lars Wagner fra KK Partner om at løse opgaven for Rolf Schmidt Industriplast: ”Det har været en utrolig spændende opgave for os at være med til at løse. At Rolf Schmidt Industriplast så ovenikøbet var lydhør over for vores forskellige løsninger, gjorde den samlede proces rigtig god.”

LÆS MERE
Du kan læse mere om samarbejdet her: http://kortlink.dk/facebook/2g3fw
Du kan altid finde ledige erhvervsmål på vejenerhverv.dk. Fotokilde: Vejen Kommune.

Ledige bygninger til salg/leje i Vejen

Olet flytter til Lemvig. Bygningerne kan købes.

Siden 1947 har Olet Industrigummi fra Vejen serviceret industrien med kundespecifikke gummiemner. Der har altid været fokus på kundernes behov, og det er også grunden til, at Olet er solgt til RG Rom Gummi i Lemvig.

Vi tabte vores største kunde for et par år siden, hvilket kostede 40 % af omsætningen og dermed også et væsentligt dyk i indtjening. Det betød, at vi kom under kritisk masse til at kunne lønne den professionelle ledelse og bestyrelse, det kræves, for at kunne udvikle og være konkurrencedygtig i vores branche. Derfor er vi glade for, forsat at kunne servicere vores kunder efter et salg til RG Rom gummi” forklarer Ib Kragh, der har drevet Olet Industrigummi sammen med sine døtre Tina og Conni.

Desværre bliver konsekvensen af salget, at produktionen flytter til Lemvig, hvor medarbejderne er tilbudt job. Ib Kragh ved endnu ikke, om medarbejderne tager imod tilbuddet. Det er selvfølgelig vemodigt, men Ib Kragh glæder sig over, at det er et godt tidspunkt med lav ledighed for dem, der gerne vil finde nyt arbejde i Vejen.
Det er kun virksomheden og produktionen, der er solgt, så bygningerne på Vinkelvej i Vejen bliver ledige sidst på året. Dette åbner for nye muligheder i et marked, hvor der mangler produktionslokaler.
 
Hvis du er interesseret i at leje eller købe bygningerne, så kan du kontakte Ib Kragh på tlf. 2021 7566.

ØVRIGE LEDIGE LOKALER
Se i øvrigt ledige lokaler på www.vejenerhverv.dk, portalen med ledige lager- og produktionslokaler, kontorer og grunde i Vejen Kommune.
 
KONTAKT
Klaus Arnegaard
Erhvervskonsulent hos UdviklingVejen
Tlf 2245 1531
 
Bliv klogere på affaldssortering og få mere viden om de nye krav, ved at deltage ved dette kommende arrangement. Fotokilde: Vejen Kommune.

Vil du vide mere om affaldssortering?

Mangler du viden om de nye krav til affaldssortering? Kom med til Vejen Kommune og UdviklingVejens kommende arrangement 15. juni.

Vejen Kommune og UdviklingVejen stiller ved dette gratis arrangement 15. juni skarpt på fremtidens krav til affaldssortering for små og mellemstore virksomheder.
TILMELDING
Du kan sikre dig en plads ved at tilmelde dig her: https://udviklingvejen.nemtilmeld.dk/759/ 

Til dig og din virksomhed

Team Rynkeby: Træk vejret, få mere energi og mindre stress.

Trækker du og dine medarbejdere vejret rigtigt? Onsdag den 15. juni kan du nu møde firedobbelt verdensmester i fridykning Stig Åvall Severinsen, når Team Rynkeby Sønderjyllands Erhvervsklub åbner dørene til sæsonens sidste brag af et arrangement, som afholdes hos SLF i Vojens og er gratis.

Stig Åvall Severinsen er iværksætter, firedobbelt verdensmester i fridykning, PhD, forfatter, foredragsholder og nu forretningsmand, der har succes med at drive en online forretning omkring sin store passion – vejtrækning!

INDHOLD
Til dette arrangement får du konkrete øvelser og et spændende foredrag om alle de gode ting, den rette vejrtrækning kan gøre for dig som leder, medarbejder eller cykelrytter, der vil undgå stress og have lidt energi i hverdagen.
 
TIDSPUNKT
Online kl. 15:00 – 16:00 eller fysisk fra kl. 14:30.

LÆS MERE
Se mere og tilmeld dig her.

LAG Vejen-Billund: Sidste ansøgningsfrist i denne periode.

I den indeværende programperiode med LAG Vejen-Billund er sidste ansøgningsfrist i 15. august 2022.

Har du et projekt, der skal skabe arbejdspladser på landet, så skal du ud af starthullerne nu. Det er sidste gang i 2022, at du kan søge LAG-midler.
 
Er du interesseret i en indledende snak om muligheder, så kan du kontakte turismekoordinator ved UdviklingVejen, Charlotte Hammer på mail ch@udviklingvejen.dk.

I forhold til bistand til indkredsning af projekt og praktisk omkring ansøgning skal du være i kontakt med LAG-koordinatoren.

TIDSPUNKT
Sidste ansøgningsfrist er 15. august 2022.
 
LÆS MERE
Du kan læse meget mere om LAG Vejen-Billund her.
 

Teknologisk Institut: Bred palette af kurser inden for energi og byggeri.

Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der er en bred vifte af mere end 1.000 kurser, uddannelser og konferencer.

Teknologisk Institut udbyder en lang række kurser inden for energi og byggeri – på alle niveauer, så uanset dit niveau, har de et kursus for dig.

INDHOLD
Styrk dine evner og din virksomheds organisation med kurser i energi og byggerier. Du er altid garanteret undervisning på højt niveau med erfarne undervisere.
 
TIDSPUNKT
Løbende mulighed for for opstart..

TILMELDING
Du kan se alle dine muligheder her.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk med Anni Matthiesen, MF (V).

UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen hver fredag i UdviklingsParken kl. 9.00.
 
Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk, og det eneste du skal gøre inden du møder op, er at tilmelde dig på forhånd.
 
MÅLGRUPPE
Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er du mere end velkommen til at deltage.

TIDSPUNKT
Fredag 12. august 2022 kl. 09:00 til 09:30 i UdviklingsParken i Rødding.

TILMELDING
Tilmelding er nødvendig senest torsdag dagen før kl. 10:00. Tilmelding via dette link.

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten. Her kan lokale virksomheder og iværksættere få gratis rådgivning af advokater, revisorer og UdviklingVejen hver 2. torsdag mellem 15.00 - 17.00, når du har booket tid på forhånd.

MÅLGRUPPE
- Iværksætter uden CVR nr.
- Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
- Maksimalt 5 ansatte.
- Placeret i Vejen Kommune eller er medlem af UdviklingVejen.

TILMELDING
Du kan se, hvordan du kan tilmelde dig Erhvervsvagten her.

Dansk Fødevareakademi: Tilskud til kompetenceløft.

Dansk Fødevareakademi har et nationalt overblik over kursusudbydere, kurser og tilskudsmuligheder til dig og din virksomhed.

TILSKUDSMULIGHEDER
SMV:Food
Fødevarebranchens Kompetenceløft
Vækstrettet kompetenceudvikling

Dansk Fødevareakademi har også overblikket over de forskellige offentlige tilskudsmuligheder.

LÆS MERE
På Dansk Fødevareakademis hjemmeside kan du læse mere her.
 

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk i UdviklingsParken
Fredag 10. juni 2022 kl. 09:00 - 09:30
Tilmelding er nødvendig.
Bliv klogere på affaldssortering - viden om nye krav
Onsdag 15. juni 2022 kl. 07:45 - 10:30
Tilmelding er nødvendig.
Kvalitets- og certificeringsnetværk
Onsdag 15. juni 2022 kl. 09:00 - 12:30 
Netværket er pt. fuldt booket.
Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 16. juni 2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Udbudspanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 16. juni 2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Fredagsnetværk med Anni Matthiesen, MF (V)
Fredag 12. august 2022 kl. 09:00 - 09:30
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 
UdviklingVejen, logo
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet