Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail

JP El-Service tilskud til strategiforløb

JP El-Service har fået tilskud til et strategiforløb, hvor alle medarbejdere fra JP El-Service deltager. Formålet er at udvikle en fælles strategisk retning. Fotokilde: UdviklingVejen.

Alle medarbejdere fra JP El-Service deltager lige nu i et forløb om at udvikle en fælles strategisk retning. Samarbejde og kommunikation er dagens tema.

JP El-Service blev etableret i 2007 af Jens Christian Jensen og Morten Petersen. Jens Christian og Morten er begge udlært i el-forretningen Ole Christensen i Rødding, som blev overtaget af J.P EL-Service i 2014.

I 2012 stødte Michael Szkopek til og et nyt selskab i Ribe blev etableret under navnet J.P El-Service Ribe ApS. Selskabet købte senere den tidligere virksomhed Sdr. Hygum El, hvor Per Jakobsen sad som daglig leder.Per blev efter overtagelsen medejer af virksomheden i Ribe. 
 
Siden 2007 et team på cirka 30 ansatte serviceret små og store kunder i hele landsdelen.

Ved at investere i et strategisk forløb som dette, baner vi vejen for en større fælles forståelse af JP El-Services strategiske retning, og opnår viden om hvordan vi i det daglige arbejde kan bevæge os samme vej, selvom vi ikke ser hinanden hver dag”, fortæller Jens Christian Jensen, medejer af JP El-Service.

JP El-Service har en vision om: ”Vi vil være de bedste branchen”. Både som samarbejdspartner, arbejdsplads og i den service der ydes til kunden.

For at kunne leve op til den vision, besluttede ledelsen at de skulle investeres i strategiforløbet for både ledelse og medarbejdere. Fordi der er potentiale til vækst, hvis alle virksomhedens 30 medarbejdere bliver dygtigere til at spotte mulighederne for kryds- og mersalg, samt gennemføre disse når de udarbejder serviceopgaver hos kunderne.

De samarbejdsopgaver vi har haft indtil nu på forløbet, har været en øjenåbner for mig. Det er vigtigt at benytte mere tid på planlægningen, fordi så kan selve opgaven udføres hurtigere og med en mindre fejlmargin”, fortæller Bo Sûberkrûb, der har været ansat som montør ved JP El-Service i Rødding i 9 år, og er en af deltagerne ved dagens strategiforløb.
Jens Christian Jensen, direktør JP El-Service. Fotokilde: JP El-Service.
Bo Sûberkrûb, montør ved JP El-Service i Rødding i 9 år, og deltager ved dagens strategiforløb. Fotokilde: UdviklingVejen.

TILSKUD
JP El-Service har fået tilskud til forløbet via Vækstrettet Kompetenceudvikling fra Dansk Fødevareakademi, der udbydes i samspil med Erhvervshus Fyn og støttes af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Den Europæiske Socialfond. ​​

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan få tilskud til strategisk udvikling? Kontakt Dansk Fødevareakademi her.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om JP El-Service her.
 

Investeringsselskab overtager majoritet i PLUS

Investeringsselskabet Generationsskifte Invest II A/S overtager majoritetsandel i PLUS A/S, mens det eksisterende ledelsesteam fortsætter med en betydelig ejerandel fremadrettet. Fotokilde: PLUS.

Investeringsselskabet Generationsskifte Invest II A/S, der er en del af Dansk Generationsskifte, overtager majoritetsandel i PLUS A/S, mens det eksisterende ledelsesteam fortsætter med en betydelig ejerandel fremadrettet.

PLUS A/S udvikler og forhandler produkter til etablering af attraktive uderum, som forhandles i byggemarkeder og gennem specialiserede webshops på tværs af 13 lande i Europa.

"Selskabets ledelsesteam fortsætter i nuværende roller og fastholder en ejerandel i PLUS A/S på sammenlagt 40 % fremadrettet. Det glæder os alle at kunne byde Dansk Generationsskifte velkommen i ejerskabet af PLUS A/S. Igennem de seneste år har vi udviklet og forfinet vores forretningsmodel, hvilket har medført succes i særligt Danmark og på de nærmeste eksportmarkeder i Sverige og Tyskland. Vi kan dog konstatere, at potentialet for yderligere vækst uden for landets grænser er meget stort, og det potentiale vil vi gerne udvikle sammen med teamet bag Dansk Generationsskifte. Vi glæder os alle til at fortsætte den spændende rejse, som PLUS A/S har bevæget sig ud på”, udtaler administrerende direktør og medejer Lars Højsgaard.
 
”PLUS A/S er en fantastisk virksomhed, der under det nuværende ledelsesteam har udviklet en unik forretningsmodel med stort potentiale til følge. Gennem omfattende digitalisering, direkte leverancer til slutbrugerne overalt i Europa, samt konstant udvikling af produkter i høj kvalitet, har PLUS A/S skabt et helt særligt brand inden for produkter til etablering af flotte uderum”, fortæller Lars Bladt, der er partner i Dansk Generationsskifte.
Administrerende direktør og medejer PLUS A/S Lars Højsgaard.. Fotokilde:  PLUS A/S.
 
Selskabets flotte vækstrejse i de seneste år skyldes ikke alene snarrådig ledelse og velvalgte forretningsstrategier, men grundlæggende værdier som ordentlighed, hårdt arbejde og evnen til at løfte i flok.
 
Således påpeger afgående bestyrelsesformand og medejer, Klaus Kristensen, at selskabets succes grundlæggende skyldes medarbejdernes indsats.

Dansk Generationsskiftes indtog i ejerkreds og bestyrelse kommer ikke til at medføre store ændringer, understreger Lars Bladt.

LÆS MERE
Du kan læse mere om PLUS A/S her.
Video af det nye PLUS katalog her.

Leder med gennemslagskraft og engagement

Yderst th. ses Line, der modtog UdviklingVejens pris som Årets Unge Leder 2022. Line har været inititavtager til, at der nu igen er dådyr i Vejen Anlæg. Smilene var store, da to hunner med kid blev sluppet løs. Foto: JV.

Line Højgaard Hansen, Årets Unge Leder 2022 benytter sit lederskab til at få dyrene tilbage i Vejen Anlægget.

Line har flair for at drive virksomhed. For hende er det helt naturligt at engagere sig i alt hvad, der rører sig. Om det så er samarbejdspartnere, medarbejdere, digitalisering eller lærlingene i virksomheden.

Lines enorme engagement og vilje til at lykkedes, har hun benyttet ved at arbejde for at få dyrene tilbage i Vejen Anlægget.

Line har sammen med sin mor, Laila Højgaard Hansen, dannet foreningen foreningen Vejen Anlægs Venner. Gruppen indledte i december 2021 en underskriftsindsamling både digitalt og skriftligt. På 14 dage fik gruppen samlet 3.042 underskrifter med det klare budskab, at dyreholdet i Vejen Anlæg skulle genetableres. Der er kommet flere underskrifter til siden.
 
Det har været en spændende proces at være igennem med underskrifter, demonstration, møder med kommunen og dertilhørende forhandling. At resultatet så bliver en forening bestående af så søde og gode nye bekendtskaber, og muligheden for at Vejen Anlægs Venner kan bidrage positivt til Vejen både ift. at dyrene kommer tilbage, men også det sociale – for i anlægget er vi alle lige, er fantastisk", siger Line Højgaard Hansen med energi i stemmen.

Underskrifterne blev afleveret 4. januar på Vejen rådhus. Samme dag gik borgere i samlet flok fra Vejen Anlæg til rådhuset med bannere, slagord og sange. Flere borgere kom til på pladsen. Ca. 100 deltog i demonstrationen.

Borgmester Frank Schmidt-Hansen kom ud og modtog underskrifterne. Han kvitterede på stedet med at invitere styregruppen for "Bevar Vejen Anlægs Dyr" til dialogmøde midt januar. 
Line Højgaard Hansen, Årets Unge Leder 2022. Fotokilde: Malerfirma Buhl.
 
Parterne fandt frem til hovedtrækkene i en aftale på mødet. Vejen Kommune anskaffer dyr, og så skal styregruppen stifte en forening og stå for driften.
 
Uanset hvilken kultur man bevæger sig i, er styrke og indflydelse et vilkår ved ledelse. Den styrke øger mulighederne for at opnå resultater.
 
Line Højgaard Hansen er lykkedes med at bruge sin indflydelse, styrke, viden og sine kompetencer til at skabe mening og værdi, der når endnu længere ud end til Malerfirma Buhl.

LÆS MERE
Du kan læse mere om Vejen Anlæg Venner her.

Nomineret til Erhvervsprisen 2022

På billedet er de 3 nominerede virksomheder til Erhvervsprisen 2022: Force Technology, Vejen, ved Vibeke Kistrup Holm og Annette Baltzer, Entreprenør Hans Frisesdahl A/S, ved Hans Jørgen og Niels Peter Frisesdahl, Kongeå Trailercenter A/S ved Henrik og Allan Staal. Fotokilde: UdviklingVejen.

FORCE Technology ved Vibeke Kistrup Holm og Annette Baltzer, var nominerede til UdviklingVejens Erhvervspris 2022.

FORCE Technology, der har en afdeling i Vejen, var nomineret til UdviklingVejens Erhvervspris 2022 med baggrund i virksomhedens:

• Investering på ca. 65 mio. kr. i en ny MEGALOOP, der er forberedt til håndtering af Power-to-X-gasser og bidrager til at fastholde positionen som internationalt markedsledende gaskalibreringsanlæg.

• Lokale rådgivningsydelser indenfor processer, kvalitetssikring og servicekoncepter, der styrker konkurrenceevnen hos regionens virksomheder.

• Aktive i deltagelsen i udmøntningen af Vejen Kommune og UdviklingVejens vækststrategi 2025, hvor FORCE Technology bl.a. bidrager med viden og netværk til indsatsen for kompetenceudvikling.

FORCE Technology er en uvildig teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker. Som et af de store GTS-institutter i Danmark er virksomheden samtidig en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem, bl.a. gennem forskning og formidling af ny viden og teknologi og ved at stille en omfattende og unik infrastruktur af faciliteter og laboratorier til test, kalibrering og analyse til rådighed.

Virksomheden har mange forskellige specialer: Materialer, lyd, elektronik, emissioner, 3D-print, typegodkendelser samt certificering af produkter, processer og virksomheder.

Hos FORCE Technology i Vejen er der særligt fokus på ydelser til flowmåling, laboratorietest til energisektoren og certificeringer og rådgivning til fødevarebranchen. Over de sidste fire år er antallet af medarbejdere i Vejen øget fra ca. 50 til 80, og der er med det nye gasflow-testcenter planer om ansættelse af yderligere 20 medarbejdere.

Flowtestcenteret (Gas Flow Technology) og de øvrige forretningsområder i Vejen er en vigtig bidragsyder til FORCE Technologys økonomiske resultater, hvor de ca. 1.000 medarbejdere i 2020 leverede et overskud på godt 63 mio. kr.
I 2021 igangsatte FORCE Technology den største investering i selskabets 82-årige historie med en udvidelse af gasflow-testlaboratoriet, så selskabet kan fastholde sin position som internationalt markedsledende.
 
Samtidigt bliver flowtestcenteret også forberedt til at kunne bidrage til den grønne omstilling med teknologi og flowmåling af brint til den fremtidige Power-to-X (P2X)-satsning.
 
Lokalt bidrager energilaboratoriet til afregning og optimering af naturgas, og FORCE Technology vil i fremtiden også være blandt de uvildige rådgivere, der kan hjælpe energiforbrugende virksomheder til reel bæredygtig omstilling, idet FORCE Technology dokumenterer og certificerer grønne løsninger.

En af de gevinster, det lokale erhvervsliv har ved FORCE Technologys placering i Vejen, er nærhed til rådgiverne, der hjælper virksomheder til effektive processer og ensartet kvalitet. Det gælder servicekoncepter, digitalisering og praksisnær produkt- og procesudvikling i samarbejde med kunderne.

FORCE Technology er et fagligt fyrtårn i Vejen. Det gælder medarbejdere på alle niveauer, uanset om det er faglærte, teknikere, civilingeniører eller ph.d.er, så er der ekstraordinær viden om de fagligheder, som repræsenteres.

FORCE Technology er flinke til at dele ud af deres viden og erfaring lokalt og bidrager bl.a. til vækststrategiens ambition om at gøre Vejen Kommune til centrum for voksen- og efteruddannelse i Syd- og Sønderjylland.
 
Herudover deltager FORCE Technology i Repræsentantskabet hos UdviklingVejen, bidrager med lokaler og bakker UdviklingVejen op i Food & Bio-klyngen, hvilket bl.a. har bidraget til det stærke setup UdviklingVejen i dag har i Dansk Fødevareakademi.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om FORCE Technology her.
 
 

Nomineret til Årets Iværksættervirksomhed

På billedet er de 3 nominerede til Årets Iværksættervirksomhed. Fra Venstre: Hvam Tekniq A/S ved Morten Hvam Jensen, Alfa Bryghus & Brasserie ved Katja Beltoft og Tommy Rasmussen og Rideudstyr Syd ved Inge Ottsen Dollerup. Fotokilde: UdviklingVejen.

Hvam Tekniq A/S ved Morten Hvam Jensen var nomineret til Årets Iværksættervirksomhed.

Da Hvam Tekniq A/S blev stiftet, var det for at skabe en virksomhed, som indeholdte følgende 3 pejlemærker:

- Troværdighed.
- Ordentlighed.
- En god arbejdsplads.

Derudover var det et mål at skabe en teknik entreprenørvirksomhed, som kan løfte opgaver inden for byggeri, hvor HVAM Tekniq har hele teknikpakken under samme tag. Dvs. at Hvam Tekniq A/S allerede i dag kan udføre den slags opgaver. Der er stor efterspørgsel efter den slags virksomheder. Da dem der er på markedet, er opdelt i kasser, så kunden får ikke den fleksibilitet, som de burde få ved at købe en samlet pakke.

"Vi har startet vores egen El-afdeling op juni 2021 og i dag er der i alt 32 ansatte i Hvam Tekniq A/S. Vi har skabt en virksomhed, som næsten er 100 % elektronisk, da vores ansatte alle sammen bruger deres mobil tlf. til at indberette deres timer og til at udføre kvalitetssikring", fortæller Morten Hvam Jensen, Hvam Tekniq.

Alle tegninger og andre dokumenter ligger ligeledes på et fælles drev, som de også har adgang til. På den måde spares mange tusind papirkopier.
Det er vigtigt for Hvam Tekniq  hele tiden at kigge efter grønne løsninger og uddanne sine ansatte til at kunne løse alle slags opgaver inden for det.
 
Det betyder alt for Morten Hvam, at hans ansatte har det godt, når de er på arbejde, og er klar til at hjælpe hinanden på kryds og tværs.
 
"Vi afholder flere sammenkomster hvert år, hvor alle har mulighed for at tage deres partner med, så de også kan lære hinanden at kende. Vi har haft stor succes med det og har i dag et super arbejdsklima mellem de ansatte", fortæller Morten Hvam Jensen.

Hvam Tekniq A/S har fra starten leveret stærke økonomiske resultater, og i deres første regnskab kom de ud med et overskud på 3 mio. 2021/2022-regnskabet forventes at blive over sidste års regnskab, da virksomheden har øget omsætningen markant.

Det er Hvam Tekniqs mål at have en sund virksomhed styret af god økonomi og sund fornuft.

Det er vigtigt hele tiden at holde overblikket, så kunderne får den service, de forventer. Derfor har HVAM Tekniq en målsætning om at holde sig til 30-40 ansatte.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om Hvam Tekniq A/S her.
 

Nomineret til Årets Unge Leder

Mette Cæcilia Markmann-Eriksen, chefkonditor ved Kageriget. Fotokilde: Kageriget.

Mette Cæcilia Markmann-Eriksen var nomineret til prisen som Årets Unge Leder 2022.

Mette har bidraget til at skabe vækst i Kageriget gennem markedsføring og digitalisering. Mette er en dygtig leder, der tænker Kagerigets fremtid og vækst ved at tage imod læring på flere områder.

Mette gør aldrig noget halvt, heller ikke jobbet som leder. Et godt eksempel på Mette Cecilia Markmann-Eriksen evne til at lykkedes til fulde, med det hun sætter sig for, er at hun har vundet danmarks-mesterskabet i Skills for konditorer.

Mette har fungeret som chefkonditor i Kageriget efter endt svendeprøve. Hun har udmærket sig som en utrolig dygtig leder, og styret dagligdagen i Kagerigets daglige drift og produktion til stor tilfredshed for kunderne. Mette har b.la. oplært en konditor, som skal til svendeprøve til april. 
Endnu en elev er på vej, som Mette hjælper med at kunne deltage i DM i Skills som bager.
 
Det er ikke kun på konditori-siden Mette viser sit værd. Hun har med stort engagement deltaget i Kagerigets digitaliseringsproces, hvor hun har medvirket til implementeringen af programmer, som giver et større overblik over bestillingerne samt en effektiv arbejdsgang fra ordren kommer fra kunden til ordren skal produceres og ud til festligheden.

Konditormester fra Kageriget, Anita Sali Nielsen har indstillet Mette Cæcilia Markmann-Eriksen til prisen som Årets Unge Leder 2022.

LÆS MERE
Du kan læse mere om Kageriget her.

Interesse for et webinar om inflation?

Det bliver i området her ved Jels Friluftsscene og planetariet, at Sønderjysk Landboforening afvikler et folkemøde for landbruget. Dronefoto: Pro-Plan Interaktiv A/S.

35 % af Årsmødedeltagerne forventede dårligere konkurrenceevne p.g.a inflation.

Vil du have overblik over hvad forventningerne er for inflationen over de næste 6-12-24 måneder? Vil du blive klogere på hvilke initiativer du kan tagefor inflation ikke ødelægger konkurrenceevnen?
 
Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, så vil vi i UdviklingVejen gerne vide det, da vi så vil afholde et webinar om emnet.
UDVIKLINGVEJEN BAROMETER
Vil du deltage i et kommende webinar om inflationens påvirkning i din virksomhed?

• Ja det vil jeg gerne.
Nej det vil jeg ikke.
Ikke relevant for min virksomhed.

Byggegrunde tæt/lav boligbyggeri udbydes

Der bygges boliger på livet løs i Vejen Kommune og efterspørgslen for områder til projektbyggerier stiger. Derfor sætter Vejen Kommune de sidste to planlagte delområder til tæt/lav bebyggelse i Vejen i udbud. Fotokilde: Vejen Kommune.

Sidste etape på Kongeengen ved Skibelund Krat sættes i udbud

Der bygges boliger på livet løs i Vejen Kommune og efterspørgslen for områder til projektbyggerier stiger. Derfor sætter Vejen Kommune de sidste to planlagte delområder til tæt/lav bebyggelse i Vejen i udbud.

De sidste to delområder ligger placeret syd for Kongevænget i det naturskønne område nær Skibelund Krat. Delområderne er på henholdsvis ca. 13.000 og 11.000 kvadratmeter og de er netop udbudt til tæt/lav byggeri, som Vejen Kommune ønsker at sælge til et eller flere byggefirmaer.

De to store byggegrunde kaldes ”Kongevænget - delområde 10 og 11”, og salget heraf vil ske ud fra en samlet vurdering af projektet, hvor pris og projektbeskrivelse er den afgørende faktor. Vejen Kommune ønsker, at området skal hænge harmonisk sammen med de øvrige delområder i Kongevænget og Kongstedgårds Alle i både stil og udtryk og under hensyntagen til retningslinjerne i lokalplanen.
 
Her er der blandt andet lagt vægt på, at de nye boligområder skal skabe identitet, medvirke til at skabe plads for sociale relationer, opfordre til sund livsstil, skabe attraktive bevægelsesmuligheder, og at det sker på et bæredygtigt grundlag. Med lokalplanen ønsker Vejen Kommune at sikre de gode rammer for et attraktivt boligområde med specielt fokus på lokal afledning af regnvand, grønne områder med naturindhold og gode stiforbindelser.

Med det store salg vi har haft i og omkring Kongevænget i Vejen, er vi ikke i tvivl om, at området er særdeles eftertragtet. Dermed har vi også en forventning om, at de to nye boligområder til tæt/lav bebyggelse, bliver med fokus på den høje kvalitet og udformningen af byggeriet”, siger Frank Schmidt-Hansen, Borgmester i Vejen Kommune.
 
Udbuddet startede mandag den 4. april 2022 og slutter den 12. maj 2022 kl. 12:00. Vejen Kommune opfordrer byggefirmaer og andre interesserede til at komme med deres bud på det nye boligområde, der skal udføres som tæt/lavt.
Tæt/lav boligbyggeri er karakteriseret ved enten at være helt eller delvist sammenbyggede en-familieboliger i én til to etager. Sammenbygningen sker ved lodret lejlighedsskel.. Fotokilde: Vejen Kommune.
 
FAKTA
  • Begge delområder er fastsat til 200 kr./m2 inklusive moms og eksklusive tilslutningsbidrag.
  • Delområde 10: Ca. 13.100 m2 Mindstepris: 2.620.000 kr.
  • Delområde 11: Ca. 10.970 m2 Mindstepris: 2.194.000 kr.
  • Tæt/lav boligbebyggelse.
Tæt/lav boligområder giver mulighed for at skabe boligområder, der adskiller sig fra områder med åben/lav boligbebyggelse ved, at bebyggelsen er sammenhængende og fremstår homogen for eksempel ved en ensartethed i bebyggelsens udformning og/eller materialer.

HENT UDBUDSMATERIALE
Du kan hente udbudsmaterialet her.
 
KONTAKT
Rikke Gaarde Andersen 
Tlf. 7996 6075

Birgith Hansen
Tlf. 7996 6203
 
 

Til dig og din virksomhed

Solar School: Undervisning i klimaledelse, klimaregnskab og klimahandlingsplan.

Solar School tilbyder undervisning i klimaledelse, klimaregnskab og klimahandlingsplan.

INDHOLD
Det er kursusforløb, hvor SMV’er inden for alle brancher kan få inspiration til at komme i gang i egen virksomhed inden for den bæredygtige dagsorden.
 
Klimaledelse
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
 
Klimaregnskab og handlingsplaner
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
 
KONTAKT
Hvis du vil vide mere inden du tilmelder dig, kan du kontakte:

Danni Baltzer Vinding
Manager - Solar School
Mobil: 4022 4813
E-mail: dbv@solar.dk

LOOP: Nordens førende event indenfor bæredygtige løsninger.

LOOP er et fælles mødested for inspiration, viden, banebrydende løsninger og cirkulære forretningsmodeller.
 
Vi skal gøre op med de gamle vaner, som skaber alt for meget affald, og sikre, at råvarerne bliver udnyttet optimalt. Det vil mindske presset på naturens ressourcer, begrænse virksomhedernes omkostninger til nye ressourcer og styrke konkurrenceevnen”, Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør, DI.
 
INDHOLD
Transformation til cirkulær økonomi og gentænkning af AFFALD, materialeforsyning, design, produktion og forretningsmodeller er afgørende for fortsat VÆKST og adgang til værdifulde RESSOURCER.

TIDSPUNKT
27. - 28. april 2022 i København.
 
TILMELDING
Du kan læse mere om, og se hvordan du kan tilmelde dig eventet her.
 

UdviklingVejen: Få et gratis råd i Erhvervsvagten.

UdviklingVejen har i samarbejde med lokale rådgivere lavet tilbuddet Erhvervsvagten.​ 

MÅLGRUPPE
Iværksætter uden CVR nr.
Iværksætter eller virksomhed CVR nr. 0-4 år.
Maksimalt 5 ansatte.
Placeret i Vejen Kommune, eller medlem af UdviklingVejen.
 
TIDSPUNKT
Hver anden torsdag mellem 15.00 - 17.00 når der er booket en tid inden.​
 
TILMELDING
Du kan læse, hvordan du kan tilmelde dig her.
 

Vejen Kommune: Udbudspanelet - hør om lokale udbud.

Vejen Kommunes indkøbskontor tilbyder det lokale erhvervsliv rådgivning om udbud i samarbejde med UdviklingVejen, under navnet: UdbudsPanelet.

INDHOLD
Her du få rådgivning om udbud og en snak med udbudskonsulenterne fra Vejen Kommunes Indkøbskontor. 

TIDSPUNKT 
Hver torsdag mellem kl. 15:00 - 17:00, når der er booket tid inden.
 
TILMELDING
Du kan se, hvordan du kan tilmelde dig her.

UdviklingVejen: Fredagsnetværk med Betina Ebbesen Schmidt, BEKOM.

UdviklingVejen og lejerne i UdviklingsParken spiser morgenmad sammen hver fredag i UdviklingsParken kl. 9:00. Fredag 29. april får vi besøg af Betina Ebbesen Schmidt, som har firmaet BEKOM.

Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er du mere end velkommen til at deltage, og høre Bettina Ebbesen fortælle om markedsføring og kommunikation til små og mellemstore virksomheder.
 
Fredagsnetværket er en god mulighed for at udvide dit netværk.

TIDSPUNKT
Fredag 29. april 2022 kl. 09:00 til 09:30.
 
TILMELDING
Du kan tilmelde dig her.
 
Tilmelding er nødvendig senest torsdag dagen før kl. 10:00.

Dansk Fødevareakademi: Tilskud til kompetenceløft.

Dansk Fødevareakademi holder dig opdateret med mulighederne for kompetenceløft til fødevarebranchen samt finansieringen heraf.
 
Dansk Fødevareakademi har et nationalt overblik over kursusudbydere, kurser og tilskudsmuligheder.

Dansk Fødevareakademi har tre tilskudsmuligheder. 

TILSKUDSMULIGHEDER
SMV:Food
Fødevarebranchens Kompetenceløft
Vækstrettet kompetenceudvikling

Dansk Fødevareakademi har også overblikket over de forskellige offentlige tilskudsmuligheder.

LÆS MERE
På Dansk Fødevareakademis hjemmeside kan du læse mere her.
 

Kommende arrangementer

Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 21. april 2022 kl. 15:00 - 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Udbudspanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 21. april 2022 kl. 15:00 og 17:00 
Tilmelding er nødvendig.
Skab succes gennem strategiarbejde
Tirsdag 26. april 2022 kl. 09:00 til 11:00
Tilmelding er nødvendig.
Fredagsnetværk med Betina Ebbesen Schmidt, BEKOM
Fredag 29. april 2022 kl. 09:00 til 09:30
Tilmelding er nødvendig.
Informationsmøde for iværksættere
Tirsdag 17. maj 2022 kl. 19:00 til 21:30
Tilmelding er nødvendig.

Følger du os på de Sociale medier?

Følg med i vores strøm af erhvervshistorier og tilbud, der er målrettet dig, der er erhvervsleder, virksomhedsejer eller iværksætter.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejens nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen samt modtagere af nyhedsbrevet.
 
UdviklingVejen, logo
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet