Se dette nyhedsbrev i en browser
UdviklingVejens nyhedsmail

Iværksætteri kræver 100 % fokus

Fotokilde: Teknovation.
Billedtekst: Kenneth Oksen th.overtager fra 1. oktober KEC Consult fra Kevin Eggert Christensen tv., og implementerer aktiviteterne i KO-nstruction ApS, der derved styrker virksomhedens position inden for 2D- og 3D-tegninger til konstruktion af maskiner og bygningsstål.

Kevin Eggert Christensen har valgt at sælge én af sine to iværksætter-virksomheder for at kunne fokusere 100 % på WeldingDroid.

"Jeg har måttet erkende, at jeg ikke har tid til at koncentrere mig om to firmaer på én gang. Gør jeg det, forsømmer jeg begge, og det vil jeg ikke. At Kenneth Oksen fra 1. oktober overtager KEC Consult kan simpelthen ikke blive bedre for mine kunder. Han kan sit kram", siger Kevin Eggert Christensen med et af sine velkendte smil.

Kevin Eggert Christensen blev landskendt, da løverne Jesper Buch og Jacob Risgaard i programmet Løvernes Hule investerede i firmaet WeldingDroid, som også er det firma, han nu vælger at bruge alt sin tid på.

Kevin Eggert Christensen fortsætter: ”Det har været en meget svær beslutning. På den anden side er jeg super glad for, at det er Kenneth Oksen der overtager mine kunder og den ene medarbejder i KEC Consult. Det er et meget stærkt team, som har de rette kompetencer og det helt rigtige drive, som er nogle af de ting, jeg ved KEC Consults kunder sætter pris på”.
 
Jeg vil gerne takke alle mine trofaste og loyale kunder og jeg håber der er forståelse for min beslutning”, siger Kevin Eggert Christensen, inden han til slut giver udtryk for den ro det giver, at han nu kan fokusere 100 % på WeldingDroid og skabe endnu flere resultater sammen med investorerne fra Løvens Hule. 
Fremadrettet vil Kevin Christensen bruge al sin tid på udvikling af avancerede svejseteknologiske løsninger i WeldingDroid, mens Kenneth Oksen fra firmaet KO-nstruction i Bedsted ved Løgumkloster udbygger sin platform og tilbyder produktionsklare 2D- og 3D-tegninger til konstruktion af maskiner og bygningsstål.

LÆS MERE
Læs mere om WeldingDroid her.
 
Fotokilde: WeldingDroid.
Billedtekst: Kevin Eggert Christensen, WeldingDroid.

UdviklingVejen har flere muligheder for at hjælpe dig med sparring på din forretningside.

Kevin’s historie er på mange måder ikke usædvanlig. Flere af de iværksættere UdviklingVejen møder har mange gode ideer.
 
"Et generelt tema for vores møder med såvel iværksættere som mere etablerede virksomheder er, at de skal holde fokus på kerneforretningen og hvad der er væsentlig for udviklingen af den", siger erhvervskonsulent ved UdviklingVejen Ulrik Uhrskov.
 
KONTAKT
Erhvervskonsulent UdviklingVejen
Ulrik Uhrskov
Tlf. 23 26 50 62

Nyt medlem er KM El-teknik ApS

Fotokilde: KM El-teknik ApS.
Biiledtekst: KM El-teknik ApS sælger, servicerer og reparerer alle former for aircondition - hvad enten det drejer sig om aircondition i biler, traktorer, majetærskere mv. Virksomheden servicerer bl.a. aircondition for JV Maskiner i Brørup, og PN Maskiner A/S i Haderslev og Troldkær.

Vi byder velkommen til el-installatør Erik Mikkelsen, der ejer virksomheden KM El-teknik ApS i Rødding.

Erik Mikkelsen startede i 1996 KM El-teknik ApS, og siden er virksomheden vokset støt.

I marts 2007 fusionerede virksomheden med El-Huset i Jels. Fusionen gav ikke anledning til navneskift. Virksomheden nu tæller 11 medarbejdere, heraf 2 el-installatører, 6 elektrikere, 2 lærlinge og 1 kontoransat.

Siden starten har virksomhedens vision været at kunne betjene både private som industri- og landbrugskunder inden for el-installation. KM El-teknik ApS tilbyder nyinstallation, renovering, salg af hårde hvidevarer, køleanlæg, aircondition og varmepumper samt styring af maskinanlæg.
 
KM El-teknik ApS prioriterer kvalitetssikring og arbejdsmiljø højt og har faglig indsigt på dette område, hvilket blandt andet har resulteret i, at virksomheden har en grøn arbejdsmiljø-smiley.
Derudover er virksomheden en del af den "supply chain", der forsyner til bl.a. Christian Berg A/S i Kolding og Århus.
 
Christian Berg A/S er en af de store aktører på el- og køleområdet i Danmark og har blandt andet haft hovedentreprisen på leverancen af el- og køleanlæg til Legoland i Billund, Vestas i Århus, Hotel Nyborg Strand samt indkøbscenteret Bryggen i Vejle.

MERE OM 
Læs mere om KM El-teknik ApS i Rødding på virksomhedens webside her.
 
 

Ny hjælp – men du skal være hurtig!

Fotokilde: Pexels.
Biiledtekst: Der er lige nu en særlig pulje målrettet 60 syddanske virksomheder, som har brug for at blive stærkere her og nu. Du får mulighed for at få 100.000 kr. til at få nye livsvigtige kompetencer ind i din forretning.

Er du en af de virksomheder, som mærker Corona-presset, fordi I mangler kompetencer til f.eks. at salg og digital markedsføring?

Der er lige nu en særlig pulje målrettet 60 syddanske virksomheder, som har brug for at blive stærkere. Du kan få 100.000 kr. til at få nye livsvigtige kompetencer ind i din forretning via puljen.

Hjælpepakken, som hører til under Vækstrettet Kompetenceudvikling, retter sig mod virksomheder inden for robot-, stål-, bygge- og fødevarebranchen. Vi forventer, at der bliver rift om pladserne.
MERE OM 
Du kan finde mere info om finansiering via den nye pulje her.
 
KONTAKT
Dansk Fødevareakademi
Chalotte Tryk
Tlf: 51 83 24 04
 
 

Hvem er kulturbærer for din arbejdsglæde?

Fotokilde: UdviklingVejen.
Billedtekst: UdviklingVejens arrangement om arbejdsglæde, hvor deltagerne blev fyldt op med nye måder at anskue forandringer på, og samtidig være en god kollega.

Ifølge foredragsholder Michael Svendsen skal du være opmærksom på, at den kultur du bærer med dig, også er den du giver til dine kollegaer.

Husker du at sige godmorgen? Spørger du ind til, hvordan dine kollegaer går og har det? Tør du lave sjov med dig selv?
 
Dette er spørgsmål, som Michael Svendsen mener vi skal stille os selv, for at reflektere over, hvilken kultur du gerne vil bære på, når du er på arbejde og i relation med andre mennesker.
 
Med sin sjove og unikke måde at formidle på evnede han at inspirere, røre og fastholde deltagere ved arrangementet om arbejdsglæde hos UdviklingVejen denne formiddag.
 
 
Michael Svendsen er en humoristisk og energisk foredragsholder, der har prøvet mangt og meget på det danske arbejdsmarked.
 
Lige fra musiker, til HR chef og pakkeriarbejder på en fabrik, så han kan relatere både på gulvet og helt øverst oppe ved ledelsen.
 
 

Filosofivinkel på ledelse

Fotokilde:Vincent F. Hendricks.
Billedtekst: UdviklingVejen holder et arrangemenet hvor Vincent F. Hendricks, professor, debattør og leder af Center for information og boblestudier på Københavns Universitet, holder et et foredrag om ledelse.  

Bliv rusket i din tankegang som leder, og få inspiration til nyt syn på din organisations tankegange.

Vincent Hendricks er professor, debattør og leder af Center for Information og Boblestudier på Københavns Universitet og han har skarpe holdninger til lederes tankegang. Den er for traditionel og for lidt innovativ.

I sit foredrag vil Vincent F. Hendricks komme med en række underholdende og tankevækkende eksempler i forbindelse med bobler funktioner og konsekvenser. For hvad er det, der sker, og hvad kan det resultere i, når et stort antal mennesker handler ens? Vincent vil ruske i normerne og give inspiration til nye og anderledes tankegange – både på leder- og virksomhedsniveau.

Foredraget er baseret på Vincent F. Hendricks' bog "Spræng boblen". Bogen handler om de bobler der med jævne mellemrum dukker op i verden, som eksempelvis boligboblen i den vestlige verden, hvor vi var vidne til, at ejendomme oversteg deres fundamentale værdi i et overophedet marked.
DEFINITION PÅ EN BOBLE
Et aktiv, hvad enten det er finansielt eller socialt, siges at boble, hvis det handles til priser, der langt overstiger dets fundamentale værdi”, siger Vincent F. Hendricks.
 
Værdi er her relativt, fordi det ikke behøver at være penge. Det kan også være social kapital, opmærksomhed og lign.

TILMELD FOREDRAGET
Dato 25. november 2020.
Tidspunkt: 08:30 - 11.30
Sted: Hovborg Kro.

Du kan tilmelde dig foredraget med Vincent F. Hendricks her.

Arrangementet er en del af UdviklingVejens Lederforum, men åbent for tilmelding for alle. 
 

Salgsboost uddannelsesforløb

Fotokilde: Productschool.com.

UdviklingVejen udbyder i samarbejde med Smart Academy et salgsBoost uddannelsesforløb,

Virksomheder oplever, at konkurrencen er hård i deres branche. Denne bevidsthed koblet med internationale kriser, som f.eks. Covid-19 påvirker virksomhedens evne til at arbejde på deres marked

Undersøgelser fra Rockefeller-instituttet viser, at når en virksomhed mister kunder, så skyldes det i op til 85 % tilfælde manglende opmærksomhed fra den sælgende virksomhed samt, at kunderne ikke modtager den ønskede ydelse eller produkt.

Spørgsmålet er, om virksomheden har glemt sine kerneområder samt, at medarbejderne i virksomheden skal være klare over den store betydning, som de har i forhold til at skabe tillid og relationer til deres kunder.
Salg og rådgivning er to sider af samme sag, og det er derfor særdeles vigtigt at alle medarbejdere er proaktive over for kunderne for derved at kunne opfylde virksomhedens mål.

SALGSBOOST FORLØB
Med baggrund i ovenstående forhold udbyder UdviklingVejen, sammen med Smart Academy et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb, hvor den grundlæggende forståelse for salg og rådgivning kobles sammen med en effektiv værktøjskasse, som du kan benytte i hverdagen.

LÆS MERE OM
Du kan læse mere om salgsBoost-forløbet og tilmelde dig her.

Til din virksomhed

Smv PRO: Webinar om at løfte bundlinjen med styrket økonomi.

Gør økonomifunktionen til en strategisk samarbejdspartner.
 
Deltag i det dette webinar om konkurrencefordelene ved at udvikle din virksomheds økonomifunktion. Lær hvordan du visuelt gør økonomi til et beslutningsværktøj gennem dashboards og afrapportering, mens du samtidig bryder silotænkningen ned, ved at gøre økonomi til et gennemgående styringsværktøj på tværs af afdelingerne.

Webinaret er led i et tre-delt tema omhandlende virksomhedens uforløste potentialer for øget konkurrenceevne. Du kan se de andre webinarer i bunden af dette site.

Bemærk! Arrangementet afholdes virtuelt i Zoom. Du vil modtage mødelink efter tilmelding.

LÆS MERE
Læs mere om webinaret og tilmeld her.
 

Erhvervsakademi og Proffessionshøjskole: Akademimodul Iværksætteri i praksis.

Drømmer du om et liv som selvstændig? Så er Iværksætteri i praksis noget for dig. 

Iværksætteri i praksis giver dig beslutningsgrundlag for etablering af din egen virksomhed, hvor du bl.a. lærer om udviklingen af en forretningsplan, idéudvikling og kreativ tænkning samt faktuelle forhold som moms og skatteforhold, finansiering og økonomi, salg og kundeforståelse og markedsføring.

Du lærer om: lovgivningen i forhold til selskabsformer, rollen som selvstændig, herunder benyttelse af rådgivere og etablering af netværk, innovation og innovationsprocessen, opbygningen af en hjemmeside, domæne og søgeoptimering.

 
LÆS MERE
Du kan læse mere her.
 
 
 

Danmarks Erhvervsfremme: Beyond Beta.

Beyond Beta er et forløb til startup virksomheder, der består af undervisning og individuel vejledning og hjælp med at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer til startup virksomheder i Danmark. 
 
Beyond Beta er et program, der er designet til, at iværksættere skalerer hurtigt – med den rigtige viden, det rigtige netværk og de rigtige penge.
 
Der vil igennem hele projektperioden, frem til 2022, være 5 fællesforløb. Det første afholdes i november og har ansøgningsfrist d. 4. oktober med bootcamps i bl.a. København.
 
LÆS MERE
Du kan læse mere om Beyond Beta her.
 
 

Copenhagen Business Hub: Økonomiforløb for iværksættere.

Økonomiforløbet er for dig, der lige har tænkt tanken om at starte virksomhed, dig der netop er startet og dig der har et par år på bagen.
 
Kom godt i gang, eller bedst muligt videre, på dit iværksætter-eventyr – gør din gode idé til god forretning med Iværksætterdanmark. 

Med styr på økonomien styrker du dit overblik.
 
Forløbet vil løfte dig afgørende i praksis, når det kommer til at bruge tal, kolonner og strategiske overvejelser til din fordel. 

LÆS MERE
Læs mere om Økonomiforløbet her.
 

Virksomhedsguiden: Vigtige informationer til din virksomhed om Covid-19.

Virksomhedsguiden giver dig et overblik over, hvor du kan finde hjælp og vejledning til din virksomhed, hvis din virksomhed er berørt af Covid-19.

KOMPENSATIONSORDNING
Virksomhedsguiden har samlet information og vejledning om ordningerne i ét tema, som kaldes 'Coronavirus og din virksomhed'. Se informationerne her.
 
MIDLERTIDIG ARBEJDSFORDELING
En ordning om arbejdsfordeling betyder, at du nedsætter medarbejdernes arbejdstid og løn i en midlertidig periode for at undgå, at de som alternativ skal afskediges. Se mere om arbejdsfordeling her.
 
ØKONOMI
Ovenpå Covid-19 kan det være en god idé at gennemgå din økonomi grundigt. Find tips til at komme i gang, og hent skabeloner, der kan give dig overblik over, hvordan dine 2020-tal vil komme til at se ud her.

UdviklingVejen: Sales & Operations Planning forløb,

Sales & Operations Planning forløbet er skabt, for at du kan styrke din virksomheds konkurrenceevne ved at forbedre samarbejdet mellem salg, produktion og styring af underleverandører, så indtjeningen øges.

S&OP processen skaber en større balance mellem virksomhedens efterspørgsel og udbud af varer og serviceydelser. Virksomheden får indblik i, hvad kunderne efterspørger både på kort og langt sigt.

Virksom­hedens værdikæde kan strømlines, og samarbejdet forbedres på tværs af salgs- og produk­tionsafdelingen.

Vil du høre mere, inden du tilmelder dig S&OP forløbet, har vi afholdt et webinar, hvor du kan høre mere om forløbet - hør en optagelse af webinaret her.

LÆS MERE
Du kan læse mere om, hvordan du kan tilmelde dig forløbet ved at følge linket her.

Kommende arrangementer

Fredagsnetværk for enkeltmandsvirksomheder
Fredag 09. oktober kl. 09:00 - 10:00
Altid ved tidsbestilling.
Erhvervsvagten: Få et gratis råd i Erhvervsvagten
Torsdag 23. oktober kl. 15:00 - 17:00
Altid ved tidsbestilling.
Udbudspanelet: Få hjælp til lokale udbud
Torsdag 23. oktober kl. 15:00 - 17:00
Altid ved tidsbestilling.
Sales & Operations Planning forløb
Tirsdag 27. oktober kl. 08:00 - 12:00
Altid ved tidsbestilling.
Salgsboost forløb
Onsdag 28. oktober kl. 08:30 - 11:00
Altid ved tidsbestilling.
Få viden om at skabe salg med Virtual Reality
Fredag 30. oktober kl. 08:00 - 11:00
Tilmelding nødvendig.
Vincent Hendricks - et foredrag om ledelse
Onsdag 25. november kl. 08:30 - 11:30
Tilmelding nødvendig.
Studietur til NOVI
Torsdag 21. januar 2021 kl. 09:00 - 16:00
Tilmelding nødvendig.

Vil du hjælpe os med at dele viden og nyt fra virksomhed til virksomhed?

Så kan du dele eller sende denne mail videre til medarbejdere og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i, hvad der sker hos virksomheder i Vejen Kommune og hos UdviklingVejen.
 
Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Kunne du tænke dig at blive månedens virksomhed, kan du se mere her.
 
Sker der noget spændende i din virksomhed, som du vil dele med os?
Kontakt os på mail: arp@udviklingvejen.dk
 
Vil du være medlem af UdviklingVejen, kan se mere her.
 
Kunne du tænke dig at annoncere i UdviklingVejens nyhedsmail, kan du se mere her.
  
Søger du kontorlokaler? I vores udviklingspark får din virksomhed tid til det væsentlige. Vi leverer professionelle rammer, bemandet reception og gratis mødelokaler. Du får tid til at udvikle din virksomhed. Læs mere her.
 
Har du ris eller ros til nyhedsmailen, er du altid meget velkommen til at skrive til os på: arp@udviklingvejen.dk
 
Ønsker du at af- eller tilmelde dig nyhedsmailen, så klik her.
 
Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med UdviklingVejen´s nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til 3. mand. Data bruges alene til målrettet formidling og markedsføring af UdviklingVejens servicetilbud fra og til medlemmer af UdviklingVejen, samt modtagere af nyhedsbrevet.
 
UdviklingVejen, logo
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet